Τα Ούζα και τα Τσίπουρα της Καθαράς Δευτέρας

Το αιώνιο δίλλημα ‘Ούζο ή Τσίπουρο;’ βρίσκει απάντηση πάντοτε στη φράση ‘περί ορέξεως’.

Το Ουζό Μυτιλήνης και το Ούζο Πλωμαρίου σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον και όχι άδικα, με τη Χίο και μεμονωμένες προσπάθειες από την Ηπειρωτική Ελλάδα να κατέχουν μία θέση στους δημοφιλείς της κατηγορίας.

Το Τσίπουρο προτιμάται στην φρέσκια μορφή του. Πολλαπλές αποστάξεις, ποικιλιακές αποστάξεις και μια εφαρμοσμένη μαεστρία από τους Έλληνες αποσταγματοποιούς δίνουν την εναλλακτική στους καταναλωτές να πειραματιστούν γευστικά.



Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

3 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Gardina
    Gardina
     
    40% alc.
    31,00 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    To Κατώγι Αβέρωφ δημιουργεί ένα υπέροχο απόσταγμα οίνου με σπάνιες ποικιλίες που συλλέγει από τον ‘κήπο’ του οινοποιείου. Αναβιώνει και αναδεικνύει τις άγνωστες για πολλούς Πυκνoάσσα, Γκουντάμπα, Βλαχαβόνα και Ντόπιο Πρώιμο και αποδεικνύει με το Gardina πως αυτή η προσπάθεια άξιζε τον κόπο.
  2. Απόσταγμα Σταφυλής Μαλαγουζιά
    Απόσταγμα Σταφυλής Μαλαγουζιά
     
    Λευκός, Μαλαγουζιά, 40% alc.
    27,30 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό μονοποικιλιακό απόσταγμα Μαλαγουζιάς από το Lost Lake Distillery που έχει καταφέρει να εκφράσει πολύ όμορφα την γοητεία της ποικιλίας, χρησιμοποιώντας ολόκληρα τσαμπιά σταφυλιών, συγκεκριμένης χρονιάς, για την ζύμωση και την απόσταξη.
  3. Αποσταγμα Σταφυλης Μούχταρο
    Αποσταγμα Σταφυλης Μούχταρο
     
    Μούχταρο, 40% alc.
    27,30 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Θαυμάσιο μονοποικιλιακό απόσταγμα σταφυλής με εκφραστικό άρωμα και ντελικάτη γεύση από την σπάνια ερυθρή ποικιλία Μούχταρο, που καλλιεργείται στην Κοιλάδα των Μουσών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις