| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00
  Γνωρίστε τις προηγούμενες Οινικές Εκδρομές μας!
Πάμε Νεμέα!
Σάββατο 12 Mαίου 2012
Μονοήμερη εκδρομή στις "Ανοιχτές Πόρτες", σε 3 οινοποιεία της Νεμέας -Γαίας, Σεμέλης και Παλυβού, ξενάγηση, οινογνωσία και γεύμα στο κτήμα Παλυβού.
Στα Κορυφαία του Βορρά
Παρασκευή 22 Ιουνίου - Κυριακή 24 Ιουνίου 2012
Τριήμερη εκδρομή με επισκέψεις, ξεναγήσεις και γευσιγνωσία οίνων και γεύματα ή δείπνα σε 4 κορυφαία Οινοποιεία της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με την συνοδεία των κρασιών των κτημάτων, επίσκεψη στο μουσείο της Βεγίνας με ξενάγηση από ειδικευμένη ξεναγό, επίσκεψη και ξενάγηση στο υπέροχο μουσείο Οίνου του Κτήματος Γεροβασιλείου, και τέλος διαμονή στο 5άστερο ΜΕΤ...
Στη γη του Ξινόμαυρου
Σάββατο 23 μαρτίου - Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013
Από το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 25 Μαρτίου επισκεφθήκαμε τη Γη του Ξινόμαυρου! Με την ομώνυμη εκδρομή του House of Wine, παρέα με φίλους δικούς μας και του κρασιού, με πολύ κέφι, μακρυά από έγνοιες, επισκεφθήκαμε 5 οινοποιεία αντιπροσωπευτικά των τάσεων του Ξινόμαυρου, δοκιμάσαμε πάνω από 50 κρασιά, απολαύσαμε εξαιρετικά φαγητά συνδυασμένα άψογα με τα κρασιά τηες περιοχής...και περάσαμε θαυμάσια.
Εκδρομή στο Κτήμα Σκούρα
Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013
Μονοήμερη εκδρομή στο κτήμα Σκούρα... με εξαιρετικά κρασιά, καθιστή γευσιγνωσία με την εντυπωσιακή καθοδήγηση του Γιώργου Σκούρα, με πλούσιο γεύμα στο υπέροχο Bistro του κτήματος. Ένας καφές στο Ναύπλιο, με υπέροχη βραδιά και πανσέληνο έκλεισε την εκδρομή μας αυτή!

Εγγραφείτε στον Κατάλογο Φίλων των Οινικών Εκδρομών μας

* υποδεικνύει απαραίτητο πεδίο
() - (###) ###-####
Επιθυμητή ημέρα Εβδομάδας

Επιλέξτε ποιά από τις παρακάτω ημέρες είναι η καταλληλότερη για εσάς για συμμετοχή σας *
Ενδιαφέρεστε για πολυήμερες επισκέψεις *
Ενδιαφέρεστε για επισκέψεις στο εξωτερικό;

Επιλέξτε ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ανάλογα αν σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις
για πιθανή συμμετοχή σας σε επισκέψεις-εκδρομές στο εξωτερικό
*
 

Τι είναι οι Οινικές Εκδρομές;


Οι Οινικές Εκδρομές του House of Wine αφορούν σε εκδρομές -μονοήμερες ή πολυήμερες- που περιλαμβάνουν επισκέψεις Οινοποιείων ή περιοχών με ειδικό οινικό ενδιαφέρον, όπου οι συμμετέχοντες σε αυτές απολαμβάνουν τα κρασιά της περιοχής ή των οινοποιείων που επισκέπτονται, σε γευστικές δοκιμές και σε γεύματα με τοπικές σπεσιαλιτέ. Στις επισκέψεις αυτές οι συμμετέχοντες επωφελούνται προσφορών προς αυτούς από το Οινοποιείο ή το House of Wine.

Στόχος μας ...τι άλλο: Να περάσουμε καλά δίπλα στη μαγευτική ελληνική φύση, να δοκιμάσουμε κρασιά και να έχουμε κάποιες αξέχαστες οινικές και γευστικές εμπειρίες! Όλα οργανωμένα από το House of Wine, ώστε η δική σας υποχρέωση να περιοριστεί στην ...απόλαυση!

Οι επισκέψεις γίνονται με πούλμαν 40-50 θέσεων, και οι συμμετοχές είναι περιορισμένες σε αυτό τον αριθμό ατόμων/ εκδρομή.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κατάλογο των ενδιαφερομένων για αυτές τις Οινικές Εκδρομές, ώστε να είμαστε σε θέση να σας ειδοποιούμε προσωπικά με email όταν διοργανώνουμε επισκέψεις.
Η εγγραφή σας στο κατάλογο αυτό δεν δηλώνει την συμμετοχή σας, αλλά απλά το ενδιαφέρον σας. Εξασφαλίζει επίσης προτεραιότητα συμμετοχής σε σχέση με μη εγγεγραμμένους πελάτες.

Μπορείτε να εγγραφείτε είτε είστε ήδη πελάτης του House of Wine είτε φίλος. Για να μετάσχετε όμως σε κάποια από τις Οινικές Εκδρομές θα πρέπει να είστε- ή να γίνετε μέχρι τότε- πελάτης του House of Wine με ελάχιστο σύνολο παραγγελιών τα 60 Ευρώ. Το κόστος της συμμετοχής θα είναι πολύ χαμηλό, ώστε όλοι οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα να συμμετάσχουν.

Θα σας παρακαλέσουμε λοιπόν αν ενδιαφέρεστε για πιθανή συμμετοχή σας, να συμπληρώσετε όλες τις επιλογές που υπάρχουν στη διπλανή φόρμα. Για να υποβάλλετε τη φόρμα και να εγγραφείτε στον Κατάλογο των ενδιαφερομένων, πατήστε το πλήκτρο "Εγγραφή".

Είναι το διαβατήριό σας στην απόλαυση!