Κυριακή Του Πάσχα
Η ποικιλία των γεύσεων και των πρώτων υλών και βεβαίως η μέγιστη απόλαυσή τους με το κρασί επιτρέπει διαφορετικά κρασιά για κάθε στάδιο του τραπεζιού!
Τολμήστε να έχετε μία Σαμπάνια ή ένα αφρώδες με την παραδοσιακή μέθοδο για πιο σοφιστικέ συνδυασμό και γευστικά παιχνίδια αλλά και ένα καλοδουλεμένο Orange για την έκπληξη των 'πορτοκαλί' τανινών και αρωμάτων που θα φλερτάρουν με τα πιάτα σας. Τα ελαφριά λευκά για τις σαλάτες και τα ορεκτικά σας ή αντίστοιχα τα ροζέ από Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο θα μεγαλουργήσουν δίπλα στο ζουμερό κοκορέτσι και τις πίτες.
Επιλέξτε το βασιλιά της ημέρας, το Ξινόμαυρο, για το αρνί σας ή άλλα κόκκινα με καλή οξύτητα, όπως το Syrah. Με λίγα χρόνια παλαίωσης το κρασί θα έχει κερδίσει σε πολυπλοκότητα, θα έχουν μαλακώσει οι τανίνες του και θα κερδίσουν πόντους. Για τους διεθνείς, Nebbiolo και Cabernet Sauvignon ή blend αυτού θα χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις!
Για εκείνους που θα προσθέσουν λεμόνι και ρίγανη λευκά κρασιά με καλή οξύτητα και πλούσιο σώμα όπως οι βαρελάτες Σαντορίνες ή και το Chardonnay είναι η καλύτερη λύση.
-
Πλαγιές Γερακιών - Ροζέ 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαυροκουντούρα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
15,50 € Φτάνει μέχρι 15,09 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιΝέα έκφραση στη σπάνια Μαυροκουντούρα δίνει ο Απόστολος Μούντριχας, με τις ροζέ Πλαγιές Γερακιών. Έντονη εκφραστική μύτη, πολύ τραγανό, φρέσκο κόκκινο φρούτο τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα και μια συνολική ισορροπία φρούτου-οξύτητας που χαρίζει στο κρασί απολαυστική διάσταση.