| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00
 
"Ελλήνων Πάσχα"... μια γιορτή καθαρά ελληνική, μια γιορτή της άνοιξης, που εντάχθηκε στον Χριστιανισμό σαν η υπέρτατη γιορτή του: Ανάσταση της φύσης για τους αρχαίους, ανάσταση του θεανθρώπου για τους Χριστιανούς.

Kαι σήμερα, Ανάσταση της Ελλάδας.

Εμείς οι Έλληνες γιορτάζουμε αυτή την αναγέννηση, την έκρηξη της ανοιξιάτικης φύσης, επίσης ... εκρηκτικά: Με πληθώρα εδεσμάτων, που σηματοδοτούν την μετάβαση από τη νηστεία της Σαρακοστής -και την μεταφορική "νηστεία" της φύσης- στον εορταστικό γευστικό και οινικό πλουραλισμό του Πάσχα. To House of Wine συνεισφέρει με δύο τρόπους στην τόσο ελληνική -αλλά και στους καιρούς μας συμβολική- αυτή γιορτή: Με τα κρασιά του -όπως πάντα- αλλά ειδικά εφέτος κάνοντας το Πάσχα πιό προσιτό σε όλους:

Προσφέρουμε λοιπόν σε εσάς, τους φίλους και πελάτες μας τα κρασιά μας σε πραγματικά απίστευτες τιμές, με εκπτώσεις που φθάνουν μέχρι και 25%, μεταφέροντας και τις όποιες εποχικές εκπτώσεις παραγωγών αυτούσιες σε εσάς!

Παρακολουθείτε συχνά αυτή τη σελίδα. Μέχρι το Πάσχα θα εμπλουτίζεται με νέες προσφορές, νέες προτάσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ
Κατάλογος προσφορών
40 από τους καλύτερους παραγωγούς, πάνω από 150 ετικέτες εκλεκτών κρασιών συμμετέχουν στις εντυπωσιακές Πασχαλινές προσφορές του House of Wine: Μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θα βρείτε προσφορές από 10% έως και 25% στα καλύτερα κρασιά του ελληνικού Αμπελώνα! Και οι προσφορές αυτές ισχύουν από την 1η φιάλη που θα αγοράσετε! Χωρίς ποσοτικούς περιορισμούς, χωρίς ποσοτικές εκπτώσεις, έτσι ώστε τα κρασιά μας να είναι προσιτά σε όλους!

Δείτε το κατάλογό μας με τα κρασιά σε Πασχαλινή προσφορά, διαλέξτε τα κρασιά που ταιριάζουν καλύτερα στο ΔΙΚΟ σας Πάσχα!
Κατάλογος προσφορών ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΑΣ!  
  Και ΜΗΝ ξεχνάτε! Αν πρόκειται να κάνετε Πάσχα στο εξοχικό σας, παραδίδουμε τα κρασιά σας εκεί, σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται να φορτώσετε το αυτοκίνητό σας με ...βάρη που μπορούμε να τα αναλάβουμε εμείς! Απλά, παραγγείλλετε έγκαιρα, και εμείς θα φροντίσουμε τα υπόλοιπα!
Πάσχα με Κυρ-Γιάννη ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ-OI ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
Το Πάσχα έχει, δίπλα στα τόσα φαγητά, τα δικά του κρασιά. Πολλά και διαφορετικά, όπως πολλά και διαφορετικά είναι τα πιάτα της Μεγάλης Εβδομάδας, της Ανάστασης και του Πασχαλινού γλεντιού. Εμείς, στο House of Wine, έχουμε τις προτάσεις μας για όλα: Για τα κρασιά της Μεγάλης Εβδομάδας, που συνοδεύουν τα μυρωδάτα νηστίσιμα πιάτα, για τα κρασιά του δείπνου της Ανάστασης, με κυρίαρχη- αλλά όχι μόνη- την παραδοσιακή μαγειρίτσα, και βέβαια για τα κρασιά της Κυριακής του Πάσχα, με τους πλούσιους μεζέδες, τις σαλάτες, τα ορεκτικά, και τον παραδοσιακό οβελία να γυρίζει και να σιγοψήνεται, συνήθως πάνω από το λαχταριστό κοκορέτσι.
ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ
Πάσχα με Κυρ-Γιάννη
Πάσχα με Κυρ-Γιάννη σημαίνει Πάσχα με τα ιδανικά κρασιά, για την Μ.Εβδομάδα, την Aνάσταση και την Κυριακή του Πάσχα, σε εξαιρετική τιμή: Ο Ροδίτης και το Sauvignon Black κάνουν την λευκή Παράγκα και την κλασσική Σαμαρόπετρα ιδανικά κρασιά για τα νηστίσιμα, τις σαλάτες και τους μεζέδες. Οι Ακακίες ταιριάζουν τόσο με την μαγειρίτσα όσο και με τους μεζέδες της Ανάστασης, η Ράμνιστα είναι το εκλεκτό κρασί του Οβελία, μαζί με την ερυθρή Παράγκα και το κλασσικό, διαχρονικό Γιανακοχώρι. Και για τους πραγματικά μερακλήδες του Οβελία, οι Δύο Ελιές με το Syrah και το Ξινόμαυρο να "μαλακώνουν" με το Merlot, είναι η επιλογή που απογειώνει...
ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΡΟΖΕ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΛΕΥΚΑ
 
Αν είστε φίλος των ροζέ, θα γνωρίζετε ίσως ότι τα "ελληνικού στυλ" ροζέ ταιριάζουν εξαιρετικά με όλα τα καλούδια του Πάσχα! Με τις σαλάτες τα πιό ελαφριά, τα αρωματικά και κομψά, με τα μεζεδάκια αυτά που θα ήθελαν να είναι κόκκινα... και κάποια ταιριάζουν πολύ καλά και με τον οβελία. Σας προτείνουμε να βάλετε τα ροζέ στις επιλογές σας!
 
     
Πέρα από τα μεζεδάκια, τα ορεκτικά που σερβίρονται πριν τον Οβελία, μερικοί προτιμούν μόνο λευκά κρασιά για το Πάσχα! Ναι, και με τον οβελία! Κάνουν λάθος; Όχι απαραίτητα! Υπάρχουν λευκά που ταιριάζουν εξαιρετικά με τον οβελία, με πρώτη, βέβαια, τη ρετσίνα, αλλά όχι μόνο. Αν δεν τα ξέρετε, ευκαιρία να τα γνωρίσετε!
 
SYRAH: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟBΕΛΙΑ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
 
Αν πρέπει να διαλέξουμε ένα τύπο κρασιού για να συνοδεύσουμε τον Οβελία, αυτό είναι χωρίς καμμία αμφιβολία το Syrah! Εμείς από τα 86 εξαιρετικά Syrah του καταλόγου μας και τα 46 ελληνικά Syrah, διαλέξαμε αυτά που ταιριάζουν περισσότερο με τις ιδιαίτερες γεύσεις του οβελία! Γνωρίστε τα, ο οβελίας σας τα περιμένει πως και πως! 
 
     
Οι δεκάδες θαυμάσιες τοπικές ελληνικές ποικιλίες μπορούν ασφαλώς επάξια να συνοδεύσουν όλα τα πιάτα και τα καλούδια του Πάσχα: Από τα νηστήσιμα της Μ.Εβδομάδας, την μαγειρίτσα μέxρι και τον οβελία! Σας προτείνουμε λοιπόν ένα γνήσια Ελληνικό Πάσχα και διαλέξαμε για εσάς τα κρασιά που ταιράζουν καλύτερα!
 
ΤΑ ΞΙΝΟΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΑ  
 
Αν το Syrah είναι ο βασιλιάς του οβελία, ασφαλώς το Ξινόμαυρο είναι ο έλληνας ...Αντιβασιλέας! Σας προτείνουμε 8  Ξινόμαυρα για τον Οβελία σας, όλα μονοποικιλιακά, 4 κλασσικά που ακολουθούν την τυπικότητα του Ξινόμαυρου και 4 μοντέρνα, περισσότερο "νεοκοσμίτικα" Ξινόμαυρα, πιο φιλικά, κομψά, λιγότερο αδρά από τα πρώτα.
 
       
 
Ο Θόδωρος Λέλεκας μιλά για τα κρασιά του Πάσχα, από την Μεγάλη εβδομάδα μέχρι την Κυριακή του Πάσχα. Kαι η νηστεία έχει τα κρασιά της!  Παρουσιάζευμε τα πιο κατάλληλα κρασιά για τις νοστιμιές της νηστείας της Μ. Εβδομάδας Τι ταιριάζει με την μαγειρίτσα και τα καλούδια της Ανάστασης;Ο Θόδωρος Λέλεκας παρουσιάζει τα κρασιά της Ανάστασης και δοκιμάζει για την μαγειρίτσα το Λευκό Sauvignon Blanc του κτήματος ΑΛΦΑ Ποιά κρασιά είναι κατάλληλα για την τεράστια ποικιλία γεύσεων της Κυριακής του Πάσχα? Ο Θόδωρος Λέλεκας απαντά στο ερώτημα και παρουσιάζει την Ράμνιστα του Κυρ-Γιάννη...
Η ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ Θ. ΛΕΛΕΚΑ MHN ...BIAZETE TON OBEΛΙΑ-ΤΑ ΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΙ
 
Είναι διάσημη, είναι νοστιμότατη, και είναι νηστήσιμη (σχετικά!). Την δοκιμάσαμε πέρυσι και αξίζει να την θυμηθούμε, : Πρόκειται για την Γαριδομακαρονάδα του Θόδωρου Λέλεκα. Την συνιστά για την Μεγάλη Παρσκευή, αλλά αν δεν έχετε την απαιτούμενη υπομονή, δεν σας εμποδίζει τίποτα να την δοκιμάσετε ...όποτε σας αρέσει!  Καλή όρεξη!
       
Τόσοι και τόσοι, άρθρα, συνταγές σε ιστοσελίδες και περιοδικά σας συμβουλεύουν τι να κάνετε για να ψήσετε τον τέλειο οβελία. Εμείς όμως εδώ πρωτοτυπούμε: Ο Sommelier, με σεβαστές "δάφνες" ψήστη, θα σας πει τι να ΜΗΝ κάνετε! Και, απο ότι φαίνεται, το να ΜΗΝ κάνετε σας δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας...
 
 
ΜΠΟΛΙΑ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΑΡΝΙ ΜΕ... ΑΛλΟ ΤΡΟΠΟ! ΕΝΑ ...ΜΕΤΑΠΑΣΧΑΛΙΝΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΡΙΚΑΣΕ
 
Μάλλον γνωρίζετε την μπόλια. Λίγοι γνωρίζουν ότι είναι ο υμένας που περιβάλλει τα έντερα του αρνιού, οι περισσότεροι την γνωρίζουν σαν περιτύλιγμα (νοστιμότατο) μεζέδων, καθώς επίσης σαν το επικάλυμμα της πλάτης του αρνιού για να το προστατεύει από το κάψιμο. Υπάρχει όμως και καλύτερος τρόπος να χρησιμοποιήσετε την μπόλια... με ένα σμπάρο δυό τρυγώνια!
       
Ο Πασχαλινός Οβελίας σίγουρα θα περισσέψει! Προς θεού, μην διανοηθείτε να τον πετάξετε ή να τον δώσετε στο σκύλο σας! Ο Sommelier έχει για εσάς την καλύτερη ...μεταπασχαλινή συνταγή για να αξιοποιήστε τον οβελία που περίσσεψε!
Διαβάστε την και σίγουρα δεν θα χάσετε!