Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-67 από 67

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Herradura Silver Plata
    Herradura Silver Plata
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    36,10 €
    Έχει απαλές πράσινες και κίτρινες ανταύγειες, και παραμένει στο βαρέλι για 40 ημέρες. Μια τεκίλα με ισχυρό χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα, που μαλακώνει με τις νότες βανίλιας και άνιθου.
  2. Jose Cuervo Black
    Jose Cuervo Black Medallion
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    24,10 €
    Παλαιωμένη τεκίλα 51% agave σε καπνισμένα δρύινα βαρέλια για ένα χρόνο. Άρωμα καπνισμένου ξύλου, κανέλας και φρούτων όπως κόκκινο μήλο και μπανάνα.
  3. Arette Reposado
    Arette Reposado
     
    38% alc.
    46,30 €
    Ακόμη μια σπουδαία τεκίλα στον κατάλογο του HOW. Παράγεται απο εκατό τοις εκατό αγαύη, ενώ η βελούδινη γεύση της παραπέμπει σε ζαχαρωτά και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Κατά προτίμηση σκέτη.
  4. Don Julio Blanco Paloma Kit
    Don Julio Blanco Paloma Kit
     
    38% alc.
    52,00 €
    Η λευκή Don Julio είναι από 100% μπλε αγαύη. Γύρω από το αποστακτήριο της Don Julio, στα υψίπεδα του Jalisco, στο Μεξικό, καλλιεργείται με τις ιδανικότερες συνθήκες η μπλε αγαύη, που θα αργοψηθεί σε χτιστούς φούρνους για να δώσει έναν εκλεκτό χυμό. Είναι η πιο απαλή tequila στον κόσμο γιατί οι καρδιές ψήνονται για 72 ώρες. Το λεπτό άρωμα της αγαύης αναμειγνύεται ευχάριστα με νότες κίτρου. Η απαλή γεύση, καθαρή και ξηρή θυμίζει ελαφρά πιπέρι. Σερβίρεται πάνω από θρυμματισμένο πάγο με λίγες σταγόνες φρέσκου μοσχολέμονου ή σαν βάση σε κοκτέιλ όπως η Margarita. Εδώ με δώρο το Paloma Kit
  5. Sierra Reposado
    Sierra Reposado
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    21,30 €
    Η Sierra Reposado, μια Joven (νεαρή) τεκίλα, ωριμάζει για 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μπορεί να αποτελέσει την ιδανική βάση για γευστικά cocktails και margaritas, χρυσοκίτρινη με έντονα αρώματα ξύλου.
  6. Sierra Silver
    Sierra Silver
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    20,70 €
    Η SIERRA Tequila Silver είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από το χυμό του καρπού αγκάβε, καλαμοσάκχαρου και ενζύμων. Μετά από διπλή απόσταξη σε κλασσικούς άμβυκες ασυνεχούς λειτουργίας, η τεκίλα εμφιαλώνεται αμέσως.
  7. Sierra Reposado 1lt
    Sierra Reposado 1lt
     
    38% alc.
    25,90 €
    Η βάση για γευστικά coctails και margaritas, χρυσοκίτρινη με έντονα αρώματα ξύλου.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά