Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Martell Cordon Bleu
    Martell Cordon Bleu
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    165,70 €
    Καταρχήν εντυπωσιάζει με το βαθύ σκούρο χρυσοχάλκινο χρώμα, ενώ τα υπέροχα αρώματα καραμέλας και καφέ ολοκληρώνουν την πρώτη εντύπωση. Ως προς τη γεύση, πολύπλοκος καραμελωμένος χαρακτήρας, με συνοδεία γλυκών μπαχαρικών και αμυγδάλων. Cognac μύθος, για πολύ ειδικές περιστάσεις
  2. Noilly Prat Vermouth
    Noilly Prat Vermouth
     
    18% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,20 €
    Βασισμένο σε συνταγή του 1813, το Noilly Prat συνεχίζει να θεωρείται ως ένα από τα πιο φίνα βερμούτ στον κόσμο.Γεννημένο από το πνεύμα και την παράδοση της Νότιας Γαλλίας, με μια πλούσια κληρονομιά σχεδόν 200 χρόνων, το Noilly Prat αναγνωρίζεται ως το πρώτο ξηρό βερμούτ, το οποίο δημιουργήθηκε για να αποτελεί έως σήμερα συνώνυμο της απόλυτης εμπειρίας ένας πραγματικού κοκτέιλ.
  3. Remy Martin X.O
    Remy Martin X.O
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    169,00 €
    Μέσα στο μπουκάλι περιέχονται αποστάγματα που παλαίωσαν σε Γαλλική βελανιδιά από 9 έως και 30 χρόνια. Πλούσια αρώματα βανίλιας και ζαχαρωτών, συνοδεύουν υπέροχες γεύσεις μαύρων φρούτων και creme brulee. Εντυπωσιακό.
  4. Monin Banana Liqueur
    Monin Banana Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,50 €
    Η μπανάνα είναι το πιό διαδεδωμένο τροπικό φρούτο και απολαμβάνεται από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι απολαμβάνουν τη μπανάνα σα σνακ. Για μεγαλύτερη ποικιλία δοκιμάστε με το MONIN Banana λικέρ και δώστε μια αίσθηση μπανάνας σε όλα τα ροφήματα σας.
  5. Ciroc 0.7lt
    Ciroc 0.7lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    47,80 €
    Η βότκα Cîroc είναι η πρώτη και η μοναδική vodka στον κόσμο που δημιουργείται αποκλειστικά από σταφύλια. Παράγεται στη Γαλλία και θεωρείται η σαμπάνια της βότκας, ιδανική για martini.
  6. Monin Lychee Liquer
    Monin Lychee Liquer
     
    17% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,90 €
    Το MONIN Lychee συνδυάζει μια γλυκιά, εξωτική γεύση με ένα υπέροχο χρυσαφί χρώμα.
  7. Hennessy VSOP
    Hennessy VSOP
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    78,00 €
    Πιστοί στο καθήκον τους για τη διαιώνιση της κληρονομιάς του πρώτου V.S.O.P. –το οποίο δημιούργησε ο Hennessy το 1817 ειδικά για τον Άγγλο Πρίγκιπα Regent, μετέπειτα Γεώργιο Δ’– οι Master Blender του Hennessy επεδίωκαν πάντα να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο και αρμονικό προϊόν ανάμιξης: την απόλυτη έκφραση ενός υπέροχα ισορροπημένου κονιάκ.
  8. St. Germain
    St. Germain
     
    36,80 €
    To St-Germain είναι το πρώτο χειροποίητο λικέρ στον κόσμο που παρασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φρέσκα άγρια άνθη κουφοξυλιάς. Τα άνθη μαζεύονται με το χέρι μία φορά τον χρόνο σε διάστημα 4-6 εβδομάδων προς το τέλος της άνοιξης, ακριβώς τη στιγμή που βρίσκονται στο αρωματικό τους κρεσέντο. Μετά τη συγκομιδή τους, τα ευαίσθητα αυτά άνθη εμποτίζονται άμεσα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές, ώστε να διατηρηθεί η φρεσκάδα τους και να μεγιστοποιηθεί ο φρουτώδης χαρακτήρας τους. Το St-Germain έχει γίνει το αγαπημένο συστατικό των μπάρμαν και των κορυφαίων mixologist σε όλο τον κόσμο. Η σαγηνευτική φρέσκια γεύση του και η εξαιρετική του ποιότητα έχουν ήδη αναγνωριστεί με βραβεία κύρους.
  9. Martell V.S.O.P.
    Martell V.S.O.P.
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    62,20 €
    Xρυσοχάλκινο χρώμα και απαλά αρώματα κόκκινων φρούτων και λάιμ.Στο στόμα έρχεται πολύ ντελικάτο, με γεύσεις εσπεριδοειδών και βαρύ σώμα, ενώ η επίγευση είναι μακριά και απολαυστική.
  10. Monin Vanilla Liqueur
    Monin Vanilla Liqueur
     
    24% alc.
    20,50 €
    Χάρη στον τέλειο συνδυασμό μπαχαρικών και βανίλιας το λικέρ βανίλιας MONIN θα προσφέρει στρογγυλότητα στο ρόφημά σας δεσμεύοντάς το με όλα τα άλλα συστατικά. Για μια πιο gourmet αίσθηση στρογγυλού στόματος, αντικαταστήστε τη ζάχαρη με το λικέρ και η αρωματική του δομή θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε βασικό ρούμι.
  11. Remy Martin V.S.O.P.
    Remy Martin V.S.O.P.
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    55,90 €
    Με χρώμα ζωηρό χρυσαφί, αρώματα και γεύσεις κυρίως βανίλιας, καλοκαιρινών φρούτων, ειδικά ώριμων αχλαδιών και βερίκοκων, και νότες αρωμάτων βιολέτας, διακρίνεται για τη μεταξένια υφή του και το ισορροπημένο του τελείωμα.
  12. Grey Goose Le Citron
    Grey Goose Le Citron
     
    40% alc.
    55,90 €
    Το πράσινο λεμόνι από την περιοχή Menton της Γαλλίας δίνει μια ευχάριστη, υπόξινη γεύση που πλημμυρίζει το στόμα με παρατεταμένες, δροσερές νότες κίτρου. Το άρωμα της είναι φίνο και αναζωογονητικό με ευδιάκριτα ίχνη από άνθος λεμονιού
  13. Grey Goose L'Orange
    Grey Goose L'Orange
     
    40% alc.
    55,90 €
    Αρωματισμένη με φυσικά εκχυλίσματα πορτοκαλιού από τις γνωστές ποικιλίες της Φλώριντα, το άρωμα της αποπνέει την ευωδιά του φρέσκου φρούτου και η γεύση της είναι δροσιστική και χυμώδης.
  14. Grey Goose La Poire
    Grey Goose La Poire
     
    40% alc.
    55,90 €
    Η επιλεγμένη γαλλική ποικιλία αχλαδιών Anjou προσδίδει μια κρεμώδη, φινετσάτη και απαλή γλυκιά γεύση. Οι χαρακτηριστικές μυρωδάτες νότες του φρέσκου αχλαδιού συνθέτουν ένα ζωηρό προκλητικό άρωμα.
  15. Monin Orange Curacao Liqueur
    Monin Orange Curacao Liqueur
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    21,40 €
    Το MONIN Orange Curacao λικέρ θα δώσει τη γεύση πορτοκαλιού με μία ελαφριά πικράδα που χρειάζεται στα cocktail.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά