Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 92

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Remy Martin Louis XIII
    Remy Martin Louis XIII
     
    4.610,80 €
    Η ζωή του μετριέται σε αιώνες. 150 χρόνια μεσολάβησαν από την ίδρυση του Οίκου Rémy Martin, στα 1724, και τη γέννηση του Louis XIII, στα 1874. Τα eaux-de-vie που προορίζονται για το Louis XIII εισέρχονται σε έναν κύκλο μακράς παλαίωσης. Μετά έρχεται η «ιερή» στιγμή του blending. Το Louis XIII περιέχει περίπου 1200 διαφορετικά eaux-de-vie ηλικίας από 40 έως και 100 ετών.
  2. Belvedere Vodka Lake Bartezek
    Belvedere Vodka Lake Bartezek
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    67,20 €
    Η Lake Bartężek είναι δροσερή και εκλεπτυσμένη. Αποκαλύπτει τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά της σίκαλης και είναι ιδανική για ποτά με λεπτή γεύση που σερβίρονται παγωμένα.
  3. METAXA AEN ΙΙΙ
    METAXA AEN ΙΙΙ
     
    45.3% alc.
    2.061,90 €
    Αιώνιο, αυτό σημαίνει ΑΕΝ, το όνομα που δίνεται στις πιο πολύτιμες δημιουργίες του Οίκου Μεταξά. Με κάθε νέα έκδοση AEN ο Οίκος Μεταξά γιορτάζει την κληρονομιά του και το μοναδικό ταλέντο των δημιουργών του. To METAXA AEN Three Generations, by Elias Metaxa είναι ο κρίκος που συνδέει μεταξύ τους τρεις γενιές της οικογένειας Μεταξά, ο δεσμός ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
  4. Belvedere 10
    Belvedere 10
     
    40% alc.
    210,70 €
    Η Belvedere 10 βασίζεται στις αποστακτικές τεχνικές που ξεκίνησαν το 1910, με προσεκτική παραγωγή από τον κάμπο ως τη φιάλη. Προέρχεται από την ειδική ποικιλία σίκαλης Dankowskie Diamond, η οποία καλλιεργείται βιολογικά στο αγρόκτημα Bartężek στην περιοχή Masurian Lake District της Πολωνίας. Το τελικό προϊόν είναι το αποτέλεσμα τετραπλής απόσταξης που προσφέρει στην Belvedere 10 το χαρακτηριστικό της βάθος και τη μοναδική της γεύση, με νότες καρύδας, βανίλιας και πλούσιου κακάου. Η επίγευσή της είναι βελούδινη, καθώς προηγείται μια περίοδος ξεκούρασης 10 μηνών προτού εμφιαλωθεί. Το εντυπωσιακό σχεδιασμό της φιάλης αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα και την εκτίμηση για την χρήση της Diamond σίκαλης.
  5. Zacapa Reserva Limitada 2019
    Zacapa Reserva Limitada 2019
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    112,30 €
    Χρονολογημένη συλλεκτική έκδοση του Zacapa (2019) απο επιλεγμένα ρούμια που έχουν παλαιώσει απο 6 εώς 24 χρόνια.
  6. Martell X.O
    Martell X.O
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    203,10 €
    Με βαθύ, κεχριμπαρένιο χρώμα, αρώματα αποξηραμένων φρούτων, πολύπλοκη γεύση με νότες αμυγδάλων και βανίλιας, και μακρυά επίγευση, ένα δυνατό, σημαντικό κονιάκ.
  7. Ron Zacapa Royal
    Ron Zacapa Royal
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    329,10 €
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ένα από τα παλαιότερα, πλουσιότερα με τις πιο σύνθετες εκφράσεις ρούμι που παράγεται σήμερα σε ακόμη πιο exclusive εκδοχή.
  8. Belvedere Vodka Bespoke Chrome Edition (1.75lt) - Με χάραξη
    Belvedere Vodka Bespoke Chrome Edition (1.75lt) - Με χάραξη
     
    40% alc.
    145,30 €
    Χάραξε τη δίκη σου Belvedere Bespoke Vodka με το μήνυμα που θες! Η μοναδική, χρωμιωμένη φωτιζόμενη Limited Edition Belvedere Bespoke φιάλη, αποκτά τη δική σου υπογραφή. Προσάρμοσέ τη με το όνομα, την ημερομηνία ή το μήνυμα της επιλογής σου και κάνε το δώρο ή τη δική σου φιάλη πραγματικά συλλεκτική!
  9. Hennessy X.O
    Hennessy X.O
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    99%
    249,70 €
    Ένα Blend από περίπου 100 eaux-de-vie (brandies) από τις καλύτερες περιοχές του Cognac, ωριμάζει αχρόνια για να δικαιώσει το χαρακτηρισμό X.O. (Extra Old).
  10. Patron Gran Platinum
    Patron Gran Platinum
     
    40% alc.
    227,50 €
    Γλυκιά και απαλή, με ανάλαφρες νότες εσπεριδοειδών και παρατεταμένο πιπεράτο τελείωμα. Στο εξαιρετικό της άρωμα διακρίνονται εσπεριδοειδή, φρέσκια αγαύη, φρούτα και ανεπαίσθητες νότες δρύινου ξύλου. Η ξεχωριστή Gran Patron Platinum είναι ιδανική να απολαμβάνετε με πάγο ή ως βάση σε premium κοκτέιλ
  11. /
    Flor de Cana 25 ετων
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    225,00 €
    Ακόμη μια απάντηση σε αυτούς που νομίζουν οτι τα καλά ρούμια παράγονται μόνο στα νησιά της Καραιβικής. Υπέροχα αρώματα καφέ και βανίλιας, με διακριτική συνοδεία καπνού. Έντονες γεύσεις καραμέλας, κόκκινων φρούτων και παγωτού παρφέ κρέμα. Σύνθετο και απολαυστικό. Στα συν η συσκευασία super star.
  12. Martell Cordon Bleu
    Martell Cordon Bleu
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    165,70 €
    Καταρχήν εντυπωσιάζει με το βαθύ σκούρο χρυσοχάλκινο χρώμα, ενώ τα υπέροχα αρώματα καραμέλας και καφέ ολοκληρώνουν την πρώτη εντύπωση. Ως προς τη γεύση, πολύπλοκος καραμελωμένος χαρακτήρας, με συνοδεία γλυκών μπαχαρικών και αμυγδάλων. Cognac μύθος, για πολύ ειδικές περιστάσεις
  13. Ron Zacapa Heavenly Cask La Armonia
    Ron Zacapa Heavenly Cask La Armonia
     
    40% alc.
    80,00 €
    Περιορισμένη έκδοση του Ron Zacapa 23 με τελείωμα σε βαρέλια Oloroso Sherry
  14. Beluga Gold Line
    Beluga Gold Line
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    176,80 €
    H Beluga Gold Line είναι μια σειρά βότκας που παράγεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και απευθύνεται στους γνώστες και σε όσους μπορούν να εκτιμήσουν την ειδική της επεξεργασία. Κύρια συστατικά της άψογης γεύσης της είναι το απόσταγμα σιτηρών που παράγεται με μια φυσική διαδικασία ζύμωσης, το κρυστάλλινο, καθαρό αρτεσιανό νερό, το εκχύλισμα ρυζιού και το εκχύλισμα τριανταφυλλιάς. Η Beluga Gold Line περνάει από τρία στάδια καθαρισμού με τη χρήση φίλτρων άνθρακα και στη συνέχεια «αναπαύεται» για περίοδο 90 ημερών
  15. Jose Cuervo Reserva
    Jose Cuervo Reserva de la Familia Extra Anejo
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    161,80 €
    Δημιουργείται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες από πολύ επιλεγμένα αποθέματα της οικογένειας. Εμφιαλώνεται, συσκευάζεται, αριθμείται, και σφραγίζεται με κερί με το οικόσημο της οικογένειας Cuervo, στο χέρι! Φτιάχνεται από 100% μπλε αγαύη. Ωριμάζει σε δρύϊνα Γαλλικά ή Αμερικάνικα νέα βαρέλια για 3 χρόνια! Πολύπλοκα χαρακτηριστικά καραμέλας, πορτοκαλιού, ξύλου καρυδιού και κανέλας.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά