Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 68

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cointreau Limited Edition by Insane 51
    Cointreau Limited Edition by Insane 51
     
    40% alc.
    23,40 €
    Το Cointreau είναι ένα λικέρ κρυστάλλινης διαύγειας, φτιαγμένο από το τέλειο μείγμα φλοιών γλυκών και πικρών πορτοκαλιών από εξωτικά μέρη του κόσμου. Η ακριβής συνταγή, την οποία ανακάλυψε το 1875 ο Edouard Cointreau, γιος του ιδρυτή της εταιρείας, παραμένει μυστική, και περνά από γενιά σε γενιά. Εδώ σε ειδική συλλεκτική έκδοση
  2. Angostura Blanco Reserva
    Angostura Blanco Reserva
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    21,30 €
    Το Angostura Reserva μένει πάνω από 3 χρόνια σε δρύινα βαρέλια μέχρι να είναι έτοιμο να το απολαύσετε. Έχει μία εξαιρετικά ξηρή γεύση, πλούσιο και ζεστό άρωμα βανίλιας και ένα απαλό τελείωμα.
  3. Bacardi Gold (Oro)
    Bacardi Gold (Oro)
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    21,00 €
    Το Bacardi Gold με το κεχριμπαρένιο χρώμα του, έχει μια γλυκιά και απαλή γεύση με νότες από βανίλια, καρύδια, μπαχαρικά και τροπικά φρούτα σε συνδυασμό με τα δρύινα αρώματα του βαρελιού.
  4. Ricard
    Ricard
     
    45% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    24,20 €
    Ένα ελαφρύ, φυσικό, δροσιστικό ποτό με μεγάλη ιστορία. Γεύση από αστεροειδή γλυκάνισο, ανακατεμένο με μεσογειακή γλυκόριζα και αρωματικά βότανα της Προβηγκίας, ωριμασμένα στο λαμπερό ήλιο του γαλλικού νότου.
  5. Μαστίχα M Dry
    Μαστίχα M Dry
     
    30% alc.
    20,60 €
    Η M DRY, η πρώτη dry Μαστίχα, αποτελεί μια νέα πρόταση και μια νέα γευστική εμπειρία! Ξηρό, με ήπια γλυκιά γεύση, δυνατό, απόσταγμα σαν κρύσταλλο, με διάφανη όψη και το γνώριμο, ντελικάτο άρωμα της αγαπημένης μαστίχας Χίου. Πλούσιο και δροσερό, αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση στο στόμα. Η Μ DRY, προϊόν 100% από απόσταξη, προέρχεται από αυθεντική Μαστίχα Χίου και παράγεται παραδοσιακά, σε χάλκινους άμβυκες κερδίζοντας κάθε πτυχή του εξαιρετικού αρώματος και της γεύσης της αγαπημένης Μαστίχας. Πίνεται παγωμένη ως σφηνάκι ή ποτό, ως long drink αλλά και ως συστατικό γευστικών cocktail, με απεριόριστες δυνατότητες για πειραματισμό και δημιουργία πρωτότυπων συνδυασμών. Ζήστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία Μαστίχας και απογειώστε τη διάθεση!
  6. Belsazar Rose Vermouth
    Belsazar Rose Vermouth
     
    17.5% alc.
    22,50 €
    Πολύπλοκο και ελαφρύ. Ένα ροζ που εκρήγνει εκπλήξεις. Πικρόγλυκο και καλοκαιρινό, προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα ροζ γκρέιπφρουτ, πορτοκάλι της Σεβίλης και άνθος με επίγευση raspberry και κόκκινου φραγκοστάφυλου.
  7. Bombay Special Kit
    Bombay Special Kit
     
    24,40 €
    Το Special Kit της Bombay Sapphire περιλαμβάνει μια φιάλη 700ml, 2 αυθεντικά ποτήρια Bombay και ένα cool bag για να διατηρείτε τη φιάλη πάντα δροσερή!
  8. Whiskey Aged Barrel Bitter 150ml
    Whiskey Aged Barrel Bitter 150ml
     
    17.5% alc.
    24,90 €
    Βαρέλια από αμερικάνικο whiskey χρησιμοποιούνται για να μουλιάσουν μέσα σε αυτό τα μπαχαρικά. Εκμεταλευτείτε την πολύπλοκη αυτή γεύση στα cocktail σας.
  9. Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition
    Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition
     
    40% alc.
    24,20 €
    Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα εορταστικά καλέσματα.
  10. Ocho Reposado
    Ocho Reposado
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    24,90 €
    H οικογένεια της Ocho περιλαμβάνει τη δυναμική Οcho Blanco, την αρωματική Reposado που παλαιώνεται για 8 εβδομάδες και 8 μέρες σε δρύινα βαρέλια και την εκλεκτή Anejo, που παλαιώνεται για 12 μήνες.
  11. Russky Platinum
    Russky Platinum
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    23,50 €
    H Russky Platinum δεν είναι μόνο η επιτομή του στυλ, αλλά μια πραγματικά sophisticated vodka με ώριμη και εξαιρετικά απαλή γεύση.
  12. Jose Cuervo Black
    Jose Cuervo Black Medallion
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    24,10 €
    Παλαιωμένη τεκίλα 51% agave σε καπνισμένα δρύινα βαρέλια για ένα χρόνο. Άρωμα καπνισμένου ξύλου, κανέλας και φρούτων όπως κόκκινο μήλο και μπανάνα.
  13. The Blue Beetle London Dry Gin 70cl
    The Blue Beetle London Dry Gin 70cl
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,90 €
    Κομψό και εκλεπτυσμένο gin, βασισμένο σε μία ιδιαίτερη συνταγή από 18 + 1 προσεκτικά επιλεγμένων βότανων και φυτικών προϊόντων
  14. Sierra Reposado
    Sierra Reposado
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    21,30 €
    Η Sierra Reposado, μια Joven (νεαρή) τεκίλα, ωριμάζει για 2 μήνες σε δρύινα βαρέλια και μπορεί να αποτελέσει την ιδανική βάση για γευστικά cocktails και margaritas, χρυσοκίτρινη με έντονα αρώματα ξύλου.
  15. Pampero Especial
    Pampero Especial
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    21,90 €
    Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Pampero Especial είναι η γεύση του ξύλου που προέρχεται από την παλαίωση σε βαρέλια, ενώ σε κάθε γουλιά του διακρίνει κανείς ακόμη νότες από φρούτα, μέλι και σοκολάτα που ισορροπούν αρμονικά μεταξύ τους. Πίνεται με cola και αποτελεί την ιδανική βάση για την παρασκευή mojiτο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά