Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Appleton Estate Signature Blend
    Appleton Estate Signature Blend
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    25,30 €
    Το Appleton Signature Blend (πρώην VX) είναι ένα ρούμι με χρυσαφένιο, καθαρό χρώμα, με λεπτά αρώματα μαύρης ζάχαρης, ελαφρών μπαχαρικών, ξηρών φρούτων και φλούδας πορτοκαλιού. Έχει πλούσια γεύση μελιού, λευκού ψωμιού και ζάχαρης. Σας προκαλεί να το δοκιμάσετε!
  2. Artesano Anejo Reserva
    Artesano Anejo Reserva
     
    40% alc.
    25,00 €
    Το Artesano Anejo Reserva είναι ένα μοναδικό blend από παλαιωμένα ρούμι τριών έως οκτώ ετών, που έχει ως αποτέλεσμα ένα απαλό ρούμι, γεμάτο σώμα με πολύπλοκο και ξεχωριστό χαρακτήρα όπου συνδυάζει άψογα τα φρουτώδη και τα πικάντικα χαρακτηριστικά.
  3. Bombay Sunset
    Bombay Sunset
     
    43% alc.
    26,80 €
    Ένα London Dry Gin που δημιουργείται με την μέθοδο “έκχυσης ατμού” (vapour infusion). Χρησιμοποιούνται τα 10 βασικά βοτανικά του Bombay Sapphire με την προσθήκη αρωμάτων από κάρδαμο, κουρκουμά και αποξηραμένες φλούδες μανταρινιών. Αυτή η έκδοση του Bombay είναι εμπνευσμένη από μελένιες γεύσεις που παραπέμπουν στα θερμά χρώματα του ηλιοβασιλέματος.
  4. Μαστίχα Skinos
    Μαστίχα Skinos 1lt
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    25,60 €
    Με εντυπωσιακό άρωμα και γεύση της Μαστίχας Χίου, από την οποία και παράγεται, μια γνήσια μαστίχα που πίνεται σκέτη σαν απεριτίφ ή σαν παγωμένο σφηνάκι.
  5. Tanqueray Rangpur
    Tanqueray Rangpur
     
    41.3% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    25,10 €
    Κάτι διαφορετικό εδώ από την Tanqueray. Αυτό το τζιν είναι αρωματισμένο με limes Rangpur, γνωστό και ως πορτοκαλί μανταρίνι. Το σπάνιο Rangpur lime είναι μια έξυπνη επιλογή που φέρνει μια ξεχωριστή και τολμηρή γεύση σε αυτό το υπέροχο gin. Ta εξαιρετικά όξινα φρούτα, μεταδίδουν φρεσκάδα και ξωντάνια σε αυτό το αναζωογονητικό τζιν. Απολαύστε το με ένα καλό tonic και μια φέτα lime.
  6. Aegean Spritz
    Aegean Spritz
     
    30,40 €
    Ένα συναρπαστικό spritz που έρχεται να δώσει μεσογειακό αέρα στο ποτήρι σου. Αρωματικά λάιμ, γευστικά γκρέιπφρουτ, δροσιστικές νότες από φύλλα μέντας συμπληρώνουν την μοναδικότητα της σπάνιας μαστίχας συνθέτοντας ένα εξαιρετικό και συναρπαστικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν υπάρχει! Κατάλληλο για να το πιείς σκέτο, με πάγο ή να το αναμίξεις με το αγαπημένο σου τόνικ ή λεμονάδα.
  7. Miss Spritz
    Miss Spritz
     
    26,10 €
    Η υπέροχη γλύκα της μαστίχας εκφράζει τον καλύτερό της εαυτό δίπλα σε τροπικά αρώματα! Το μάνγκο ενισχύει τα γλυκά ταξιδιάρικα αρώματα, ισορροπεί με το μοσχολέμονο και αποκτά εκρηκτικότητα με τη ginger beer. Ένα μοναδικό spritz με μια μοναδική πρωταγωνίστρια, τη Μαστίχα!
  8. Scrappys Aromatic Bitter 148ml
    Scrappys Aromatic Bitter 148ml
     
    27,50 €
    Το aromatic bitter δημιουργήθηκε για να χρησιμοποιηθεί σε κλασικές συνταγές κοκτέιλ, προσθέτοντας ισορροπία – και λίγο μπαχαρικό – στα αγαπημένα σας αποστάγματα.
  9. Scrappys Chocolate Bitter 148ml
    Scrappys Chocolate Bitter 148ml
     
    27,60 €
    Οι βιολογικές φρυγανισμένες μύτες κακάο ζωντανεύουν αυτό το μείγμα και, με μια νότα μπαχαρικών και βελανιδιάς, μεταδίδει την ουσία της σοκολάτας σε κάθε ποτό. Πραγματικά απαραίτητο σε κάθε καλά εφοδιασμένο μπαρ.
  10. Bijito Junmai Ginjo 720ml
    Bijito Junmai Ginjo 720ml
     
    14.5% alc.
    31,60 €
    Το Sake αυτό παράγεται από το Kizakura Brewery και επωφελείται το άριστης ποιότητας νερό που προέρχεται από τις πηγές του Kizakura. Έχει φρέσκο και ελαφρύ χαρακτήρα, και αποτελεί την ιδανική εισαγωγή στο nihonshu sake, ένα από τα πιο συμβολικά και παραδοσιακά ποτά της Ιαπωνίας.
  11. Whitley Neil - Parma Violet
    Whitley Neil - Parma Violet
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα πολυτελές χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας με φωτεινές ζωηρές γεύσεις από αρκεύθου, ακολουθούμενο από ποώδη λουλούδια από το Violet. Ιδανικό για να πιείτε τον πάγο και να συνδυάσετε με κοκτέιλ και ποτά. Το αρωματικό ιώδες λουλούδι προσδίδει μια λεπτή νότα λουλουδιών στην ομαλή αγγλική βάση τζιν για μια έντονη έντονη γεύση ιταλικής κομψότητας.
  12. Benedectine
    Benedectine Liquer
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    28,60 €
    Με αρώματα εσπεριδοειδών και ελαφρές νότες μπαχαρικών, με τη φρεσκάδα της βανίλιας και την υπόνοια ψωμιού ψημένου, γεύση απαλή αλλά ζωηρή, ένα λικέρ γνωστό σε όλο τον κόσμο.
  13. Enter Heiwa Wakayma Prefecture
    Enter Heiwa Wakayma Prefecture
     
    14.5% alc.
    Νότες πεπονιού, ροδάκινου, αχλαδιού και λευκού πιπεριού. Αυτό το Sake έχει απαλή και καθαρή αίσθηση στο στόμα με αναζωογονητικό οξύ και χαρακτήρα
  14. METAXA 7 Stars 1lt (με κουτί)
    METAXA 7 Stars 1lt (με κουτί)
     
    40% alc.
    31,70 €
    Χρώμα χρυσαφί, λεπτό άρωμα ξύλου και μοσχάτου κρασιού, γεύση γεμάτη, με επίγευση ξύλου και βανίλιας.
  15. Seedlip Spice 94
    Seedlip Spice 94
     
    26,00 €
    Το Seedlip είναι ένα πολύπλευρο & εκλεπτυσμένο μη αλκοολούχο απόσταγμα που προσφέρει μια πολυτελή επιλογή σε όσους δεν επιθυμούν να πιουν αλκοόλ και δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στην εμπειρία κατανάλωσης. Δημιουργήθηκε από τον Ben Branson το 2015, για να απαντήσει στο δίλημμα ‘what to drink when you’re Not drinking’ (Τι να πιείτε όταν δεν πίνετε αλκοόλ). Εμπνευσμένος από το βιβλίο The Art of Distillation που εκδόθηκε στην Αγγλία το 1651, ο Ben άρχισε να αποστάζει βότανα που καλλιεργούσε στον κήπο του σε έναν μικρό χάλκινο άμβυκα. Από αυτά τα πειράματα δημιουργήθηκε το πρώτο brand μη αλκοολούχων αποσταγμάτων στον κόσμο, το Seedlip.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά