Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 85

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Legend of Kremlin Bottle
    Legend of Kremlin Bottle
     
    40% alc.
    37,60 €
    Μια ρωσική βότκα σε περιορισμένη έκδοση. Έχει ιδιαίτερη γεύση και εκλεπτυσμένο άρωμα. Μέχρι τώρα, αυτή η βότκα έχει λάβει 11 μεγάλα βραβεία και 9 χρυσά μετάλλια στους πιο διάσημους διεθνείς διαγωνισμούς.
  2. Olmeca Altos Plata
    Olmeca Altos Plata
     
    38% alc.
    33,00 €
    Η Olmeca ALTOS Plata έχει νότες βοτάνων από ψημένη - σε πλινθόκτιστο φούρνο - αγαύη και απαλό άρωμα εσπεριδοειδών. Είναι γλυκιά στο στόμα, με νότες εσπεριδοειδών όπως το μοσχολέμονο (lime) και το λεμόνι καθώς και ψημένης αγαύης. Η επίγευσή της είναι ισορροπημένη, ευχάριστη και με μακρά διάρκεια.
  3. METAXA 12 Stars
    METAXA 12 Stars
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    35,00 €
    Χρώμα κεχριμπαρένιο, συνδυασμός αρωμάτων ξύλου δρυός, βανίλιας, αποξηραμένων καρπών και καπνού, με γεύση ξηρή, βελούδινη και γεμάτη, με έντονο χαρακτήρα ξύλου δρυός.
  4. Grand Marnier Rouge
    Grand Marnier Cordon Rouge
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    36,30 €
    Είναι το γνωστότερο λικέρ Grand Marnier. Με κεχριμπαρένιο χρώμα, σχήμα φιάλης που θυμίζει αποστακτήρα κονιάκ, κέρινη σφραγίδα, και χειροποίητη κόκκινη κορδέλα, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Grand Marnier Cordon Rouge εμπνευσμένα από την τέχνη του 17 και 18 αι.
  5. Corralejo Blanco
    Corralejo Blanco
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    33,10 €
    Παράγεται από την αυθεντική hacienda του 1775, από τα αυθεντικά φυτά μπλέ αγαύης που καλλιεργούνται με το χέρι, και εμφιαλώνεται χωρίς παλαίωση απ' ευθείας από τα χάλκινα αποστακτήρια.
  6. Jose Cuervo Tradicional Silver
    Jose Cuervo Tradicional Silver
     
    38% alc.
    33,70 €
    Η Tradicional Silver είναι μια εξαιρετική τεκίλα που παράγεται 100% από μπλε αγαύη. Είναι Ιδανική για εκλεπτυσμένα Cocktails. Η καθαρή γεύση της την κάνει ιδανική για premium Paloma & Margarita cocktails.
  7. Bombay Sapphire Premier Cru
    Bombay Sapphire Premier Cru
     
    47.50% alc.
    40,90 €
    Ένα super premium gin, το οποίο χάρη στην προσθήκη δυο εξωτικών βοτάνων και την αργή μέθοδο απόσταξης που χρησιμοποιεί αναδεικνύει τη μοναδική του ισορροπία προσφέροντας απόλαυση απαράμιλλης ποιότητας.
  8. Barcelo Imperial
    Barcelo Imperial
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    31,00 €
    Φωτεινό και ζεστό χρώμα χαλκού και φίνα αρώματα ανανά, βανίλιας και μαύρων ώριμων φρούτων. Από γεύση, ξεχωρίζουμε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και τα μπαχαρικά, σ'αυτο το έξοχο, απόλυτα ισορροπημένο ρούμι.
  9. Mataroa Gin Pink
    Mataroa Gin Pink
     
    41.5% alc.
    31,60 €
    Η σύνθεση του Mataroa Pink βασίζεται στην ήδη αγαπηµένη σύνθεση του Mataroa Mediterranean Dry Gin (δώδεκα εκλεκτά βοτανικά συστατικά από χώρες της Μεσογείου), εµπλουτισµένη µε δύο συστατικά-κλειδιά, πάντα Μεσογειακά, το Ρόδι και τον Ιβίσκο. Ελάχιστα πιο ελαφρύ σε αλκοολικούς βαθµούς, αλλά µε εξίσου πλούσια και ιδιαίτερη γεύση, το Mataroa Pink µπορεί να αποτελέσει βάση για premium cocktails, αλλά να σερβιριστεί και µόνο του, µε λίγο πάγο.
  10. Beefeater 24
    Beefeater 24
     
    45% alc.
    32,70 €
    Ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο τζιν με μεγάλη απήχηση. Οι λάτρεις των ιαπωνικών τζιν που αναζητούν κάτι λίγο πιο ευρέως διαθέσιμο θα βρουν το Beefeater 24 ένα κατάλληλο υποκατάστατο.
  11. Stoli Gold
    Stoli Gold
     
    Βαθμολογία:
    90%
    31,00 €
    Η ανανεωμένη Stoli Gold αποτελεί μια έκφραση σύγχρονων και μοντέρνων μεθόδων παρασκευής, τηρώντας παράλληλα τους κλασικούς κανόνες για ένα ασυναγώνιστο τελικό αποτέλεσμα. Καμία άλλη βότκα δεν χρησιμοποιεί τόσο πολύτιμες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά πλούσιο γευστικό προφίλ.
  12. Pampero Seleccion
    Pampero Seleccion
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    30,00 €
    Ένα premium ισορροπημένο σκούρο ρούμι με μία πλούσια αλλά ισορροπημένη γεύση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ξύλου, καθώς και ένα μοναδικό άρωμα που προέρχεται από την μακροχρόνια παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλια. Στα bars του Caracas ο κόσμος απολαμβάνει το Pampero Seleccion με έναν παραδοσιακό τρόπο συνδυάζοντάς το με lime βουτηγμένο σε ζάχαρη και καφέ. Είναι περισσότερο δυναμικό από το Pampero Especial και πιο απλό από το Pampero Aniversario. Καταναλώνεται συνήθως σκέτο με πάγο.
  13. Kraken Black Spiced
    Kraken Black Spiced
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    30,60 €
    Εξαιρετικό spiced ρούμι σε υπέροχη συσκευασία. Παίρνει το όνομα του απο το μυθικό θαλάσσιο τέρας, και ο συνδυασμός από ρούμι της Καραϊβικής που περιέχει σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των πλούσιων ρούμι.
  14. Artesano 8 Years Old
    Artesano 8 Years Old
     
    40% alc.
    30,00 €
    Το Artesano 8 ετών ,είναι το ρούμι της οικογένειας των Artesano, με την μεγαλύτερη παλαίωση, που στοχεύει να εκφράσει τον χαρακτήρα και την διαφορετικότητα της Βενεζουέλας, μητέρας των πιο εκλεκτών ρούμι. Έχει έντονη, πλούσια και πολύπλοκη γεύση με φρουτώδης αλλά και πικάντικες νότες χαρακτηριστικές της μακρόχρονης παλαίωσης.
  15. Pisco Primero Quebranta
    Pisco Primero Quebranta
     
    41.3% alc.
    30,30 €
    Ενα παραδοσιακό περουβιανό απόσταγμα που μοιάζει με τη Grappa αλλά και το τσίπουρο. Το Pisco Primero αποστάζεται και εμφιαλώνεται σε ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια στην κοιλάδα Ica και παράγεται από σταφύλια της ποικιλίας Quebranta.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά