Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-59 από 59

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Nonino Spritz
    Nonino Spritz
     
    42,84 € Κανονική τιμή 45,50 €
    Η Grappa Nonino Amaro συναντά το Godibile Prosecco και μια ζωηρή συνταγή γεμάτη απλότητα και νοστιμιά μόλις έχει γίνει το αγαπημένο σας ποτό!
  2. Nordes Gin με δώρο 2 ποτήρια
    Nordes Gin με δώρο 2 ποτήρια
     
    40,40 €
    To Nordes που προέρχεται από τη Γαλικία είναι το μοναδικό ισπανικό τζιν που επιλέχθηκε στην κορυφαία κατάταξη των 100 οινοπνευματωδών των wine enthusiast. Η κατάταξη επισημαίνει την αρωματική και ισορροπημένη του γεύση, χάρη στην αλκοόλη που δημιουργείται από σταφύλια Albarino καθώς και στην εκχύλιση των έντεκα βοτανικών στοιχείων, 6 εκ των οποίων αναπτύσσονται άγρια στη Γαλικία. Τα βοτανικά στοιχεία διαχωρίζονται ξεχωριστά πριν από την απόσταξη, διότι το καθένα απαιτεί διαφορετικό χρονικό διάστημα, από μερικές ώρες έως σχεδόν ένα μήνα, με βάση το ακριβές επιθυμητό άρωμα. Αυτή η αργή και πολύ προσεκτική διαδικασία κάνει το Nordés ένα πραγματικά απαράμιλλο τζιν. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ισορροπημένο αρωματικό τζιν με κομψές νότες λευκών φρούτων, συνυπάρχοντας αρμονικά με βαλσαμικές νότες μέντας, ευκάλυπτου, που συνοδεύεται από μια λεπτή νύξη αρκεύθου
  3. Carpano Antica Formula Vermouth με δώρο 1 ποτήρι
    Carpano Antica Formula Vermouth με δώρο 1 ποτήρι
     
    36,10 €
    Το Carpano Antica Formula Vermouth είναι ένα ξεχωριστό βερμούτ με μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων όπου ξεχωρίζει η βανίλια. Λευκά κρασιά από επιλεγμένες ιταλικές ποικιλίες σταφυλιών από τις περιοχές Romagna, Puglia και Sicily, επεξεργασμένες εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους για την πρόληψη της οξείδωσης. Αυτοί οι οίνοι έχουν μέτριο αλκοολικό βαθμό, ο οποίος, σε συνδυασμό με τις ειδικές διαδικασίες παραγωγής, αναδεικνύει τις γεύσεις των μπαχαρικών, των βοτάνων και των ριζών που αποτελούν τη μυστική συνταγή.
  4. Roku με δώρο 2 ποτήρια
    Roku με δώρο 2 ποτήρια
     
    39,50 €
    To γνωστό Ιαπωνικό Roku Gin με δώρο 2 ποτήρια για να το απολαύσετε με τη παρέα σας. Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
  5. Μανιφέστο Greco Limited Edition
    Μανιφέστο Greco Limited Edition
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    43,50 €
    Το παλαιωμένο τσίπουρο απο Μοσχάτο Αμβούργου, Μανιφέστο, σε Limited Edition έκδοση, με παλαίωση 6 ετών σε δρύινα βαρέλια. Ένα εξαιρετικό απόσταγμα που αξίζει να δοκιμάσετε προτού εξαντληθεί!
  6. Jagermeister Manifest 1lt
    Jagermeister Manifest 1lt
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    20%
    41,90 €
    Το Jägermeister Manifest, ξεχωρίζει για τη γεύση, το χαρακτήρα, τη διαδικασία παραγωγής του και αποτελεί μια κατηγορία μόνο του! Η εξαίσια γεύση του θα εντυπωσιάσει απαιτητικούς γευσιγνώστες που εκτιμούν τα εκλεκτά οινοπνευματώδη. Το Manifest είναι ένα πλούσιο, και ισορροπημένο μείγμα γεύσης. Ελαφρά γλυκές νότες γλυκάνισο και ξηρά φρούτα ανοίγουν τον δρόμο σε ελαφρά πικάντικα και αρωματικά bitter, καταλήγοντας στο πάντρεμα βανίλιας με γευστικές νότες δρύινου βαρελιού. Perfect Serve: Ελαφρά παγωμένο.
  7. Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition 2023
    Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition 2023
     
    40% alc.
    38,10 €
    Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα εορταστικά καλέσματα. Κάθε συσκευασία της περιορισμένης έκδοσης του Bombay Sapphire θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Vassia Kostara!
  8. Herradura Silver Plata
    Herradura Silver Plata
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    36,10 €
    Έχει απαλές πράσινες και κίτρινες ανταύγειες, και παραμένει στο βαρέλι για 40 ημέρες. Μια τεκίλα με ισχυρό χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα, που μαλακώνει με τις νότες βανίλιας και άνιθου.
  9. Plymouth Gin
    Plymouth Gin
     
    41.2% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    36,70 €
    Το Plymouth English Gin διαφέρει από το Λονδρέζικο τζιν καθώς για την απόσταξή του χρησιμοποιούνται πιο γλυκά βότανα, περισσότερη ρίζα αγγελικής και φλούδες γλυκού πορτοκαλιού. Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από άλλα τζιν γεγονός που του προσδίδει περισσότερο άρωμα πλούσιο από juniper αλλά και νότες από κορίανδρο και κάρδαμο. Η γεύση του είναι εξαιρετικά απαλή και κρεμώδης, γεμάτη από μια ελαφριά γλυκύτητα. Το τελείωμά του είναι παρατεταμένο, εκλεπτυσμένο και αρωματικό.
  10. Nonino Lo Chardonnay in Barique
    Nonino Lo Chardonnay in Barique
     
    41% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    42,00 €
    Επιλεγμένα, φρέσκα και μαλακά στέμφυλα της ποικιλίας Chardonnay. Χρώμα ελαφρώς κεχριμπαρένιο που οφείλεται στο σύντομο χρονικό διάστημα της παραμονής του στο βαρέλι. Φίνο, απαλό, κομψό με άρωμα που θυμίζει ψωμί, βανίλια και γλύκισμα. Γεύση σοκολάτας και φρεσκοξεφλουδισμένων αμυγδάλων.
  11. Metaxa 12 Stars Gift Pack
    Metaxa 12 Stars Gift Pack
     
    Βαθμολογία:
    90%
    35,00 €
    Αυτές τις γιορτές οι φίλοι του Metaxa έχουν την ευκαιρία μιας αποκλειστικής γευσιγνωστικής εμπειρίας! Με μια φιάλη Metaxa 12 Stars σας κάνουμε δώρο 2 σοκολάτες ειδικά σχεδιασμένες να ταιριάξουν ιδανικά.
  12. Legend of Kremlin
    Legend of Kremlin
     
    40% alc.
    37,60 €
    Μια ρωσική βότκα σε περιορισμένη έκδοση με την ιστορία του προϊόντος σε ένα πολυτελές βιβλίο. Έχει ιδιαίτερη γεύση και εκλεπτυσμένο άρωμα. Μέχρι τώρα, αυτή η βότκα έχει λάβει 11 μεγάλα βραβεία και 9 χρυσά μετάλλια στους πιο διάσημους διεθνείς διαγωνισμούς.
  13. Appleton Estate Rare Blend 12 Years Old
    Appleton Estate Rare Blend 12 Years Old
     
    43% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    42,10 €
    Ρούμι με φωτεινό, μπρούντζινο χρώμα, με ώριμα αρώματα καρυδιάς, μοσχοκάρυδου, φλούδας πορτοκαλιού και βανίλιας και με γλυκόπικρη γεύση μαύρης ζάχαρης.
  14. METAXA 3 Stars 2lt
    METAXA 3 Stars 2lt
     
    33% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    36,60 €
    Εκλεκτά αποστάγματα που ωριμάζουν για τουλάχιστον τρία χρόνια σε δρύινα βαρέλια, σε ένα ιδανικό πάντρεμα με παλαιωμένο μοσχάτο κρασί αποτελούν την καρδιά του ΜΕΤΑΧΑ 3*. Απολαύστε το σε στιγμές παρέας ή δημιουργείστε μαζί του νέες γευστικές εκπλήξεις.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά