Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-68 από 68

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cachaça Janeiro
    Cachaça Janeiro
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,30 €
    Η Cachaca Janeiro είναι 100% βραζιλιάνικο απόσταγμα οινοπνευματώδους ποτού, φτιαγμένο από τη ζύμωση πιεσμένου χυμού ζαχαροκάλαμου. Παράγεται και εμφιαλώνεται στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο αδιάλειπτα από το 1886 και αναγνωρίζεται ως το τέλειο συστατικό για να φτιάξεις γλυκόπιοτη, αναζωογονητική και εύγευστη Caipirinha.
  2. Sierra Silver
    Sierra Silver
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    20,70 €
    Η SIERRA Tequila Silver είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από το χυμό του καρπού αγκάβε, καλαμοσάκχαρου και ενζύμων. Μετά από διπλή απόσταξη σε κλασσικούς άμβυκες ασυνεχούς λειτουργίας, η τεκίλα εμφιαλώνεται αμέσως.
  3. Captain Morgan Black
    Captain Morgan Black
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    21,30 €
    Πλούσιο σε γεύση, σκουρόχρωμο και γλυκόπιοτο, το δυνατό ρούμι των πειρατών της Τζαμάικα.
  4. Bacardi Black
    Bacardi Black
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    20,90 €
    Μέσα στις καινοτομίες που έκανε στο ρούμι, ο ιδρυτής Don Facundo Bacardi είναι η δημιουργία του Bacardi Black, το οποίο έχει παρασκευαστεί με το ίδιο πάθος για ένα μοναδικό ανώτερο χαρακτήρα.
  5. Artesano 3 Years Old
    Artesano 3 Years Old
     
    40% alc.
    20,70 €
    Το Artesano 3 ετών είναι ένα απαλό, φινετσάτο ρούμι από την περιοχή του Trinidad & Tobago με παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Χαρακτηρίζεται από τον γλυκό, φρουτώδη και ανθικό του χαρακτήρα, κάνοντας το ιδανικό συστατικό για cocktail και Long drinks.
  6. Artesano Jamaica Dark Aged
    Artesano Jamaica Dark Aged
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,20 €
    Αποστάζεται με μεράκι και έμφαση στην τελειότητα, ωριμάζει υπομονετικά και εμφιαλώνεται στο αποκορύφωμα του. Σύνθετο αλλά και απαλό.
  7. Tanqueray 0.0%
    Tanqueray 0.0%
     
    21,40 €
    Το Tanqueray 0,0% σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία του Tanqueray, χωρίς αλκοόλ. Σερβίρετε με τονωτικό που έχετε επιλέξει και γαρνίρετε με πάγο, μετά πιείτε, γευτείτε και εκτιμήστε! Τα τέσσερα ποιοτικά βοτανικά του Tanqueray βυθίζονται ξεχωριστά σε νερό, θερμαίνονται και στη συνέχεια αποστάζονται για να δώσουν μια περίπλοκη, νόστιμη γεύση.
  8. METAXA 5 Stars 1lt
    METAXA 5 Stars 1lt
     
    38% alc.
    24,10 €
    Χρώμα βαθύ μελί, άρωμα ελαφρώς καπνισμένο και ισορροπημένο με νότες μελιού, φρούτων, ελαφριάς δρυός, ανθέων τριαντάφυλλου, γεύση βελούδινη, απαλή και φρουτώδης, με ελαφριά επίγευση ξύλου.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά