Τζιν

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 61

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Bombay Sapphire
    Bombay Sapphire
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    24,40 €
    Αρώματα κίτρου και άγριου κυπαρισσιού, γεύση απαλή, ελαφριά αλλά και πιπεράτη, που αναδεικνύει τις αρμονικές νότες των απόλυτα ισορροπημένων βοτανικών γεύσεων.
  2. Tanqueray London Dry Gin
    Tanqueray London Dry Gin
     
    43.1% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    23,90 €
    To Tanqueray θεωρείται από πολλούς σαν το καλύτερο Premium τζιν στον κόσμο. Είναι το μόνο που αποστάζεται τέσσερις φορές.
  3. The Blue Beetle London Dry Gin 1.5lt
    The Blue Beetle London Dry Gin 1.5lt
     
    40% alc.
    48,20 €
    Κομψό και εκλεπτυσμένο gin, βασισμένο σε μία ιδιαίτερη συνταγή από 18 + 1 προσεκτικά επιλεγμένων βότανων και φυτικών προϊόντων
  4. Nordes Gin με δώρο 2 ποτήρια
    Nordes Gin με δώρο 2 ποτήρια
     
    40,40 €
    To Nordes που προέρχεται από τη Γαλικία είναι το μοναδικό ισπανικό τζιν που επιλέχθηκε στην κορυφαία κατάταξη των 100 οινοπνευματωδών των wine enthusiast. Η κατάταξη επισημαίνει την αρωματική και ισορροπημένη του γεύση, χάρη στην αλκοόλη που δημιουργείται από σταφύλια Albarino καθώς και στην εκχύλιση των έντεκα βοτανικών στοιχείων, 6 εκ των οποίων αναπτύσσονται άγρια στη Γαλικία. Τα βοτανικά στοιχεία διαχωρίζονται ξεχωριστά πριν από την απόσταξη, διότι το καθένα απαιτεί διαφορετικό χρονικό διάστημα, από μερικές ώρες έως σχεδόν ένα μήνα, με βάση το ακριβές επιθυμητό άρωμα. Αυτή η αργή και πολύ προσεκτική διαδικασία κάνει το Nordés ένα πραγματικά απαράμιλλο τζιν. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ισορροπημένο αρωματικό τζιν με κομψές νότες λευκών φρούτων, συνυπάρχοντας αρμονικά με βαλσαμικές νότες μέντας, ευκάλυπτου, που συνοδεύεται από μια λεπτή νύξη αρκεύθου
  5. Bombay Special Kit
    Bombay Special Kit
     
    24,40 €
    Το Special Kit της Bombay Sapphire περιλαμβάνει μια φιάλη 700ml, 2 αυθεντικά ποτήρια Bombay και ένα cool bag για να διατηρείτε τη φιάλη πάντα δροσερή!
  6. Roku με δώρο 2 ποτήρια
    Roku με δώρο 2 ποτήρια
     
    39,50 €
    To γνωστό Ιαπωνικό Roku Gin με δώρο 2 ποτήρια για να το απολαύσετε με τη παρέα σας. Το ROKU GIN φτιάχνεται στο εξειδικευμένο αποστακτήριο "Liquor Atelier", το οποίο διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά είδη άμβυκα. Τα βότανα αποστάζονται ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιότητες τους, έτσι ώστε να διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους και την καλύτερη γεύση τους. Από την άλλη, η δυνατή γεύση από το Ιαπωνικό φρούτο YUZU (σπάνιο και πολύ ακριβό εσπεριδοειδές -θεωρείται super fruit- και είναι αγαπημένο υλικό διάσημων σεφ), επιτυγχάνεται με απόσταξη του σε άμβυκες χαλκού. Συνολικά αποστάζονται ξεχωριστά 14 διαφορετικά βότανα 6 από αυτά είναι Ιαπωνικά και η συγκομιδή τους γίνεται στην ακμή της ωριμότητας τους, για να μπορέσουν να δώσουν το μέγιστο των αρωμάτων και γεύσεων τους.
  7. Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition
    Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition
     
    40% alc.
    24,20 €
    Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα εορταστικά καλέσματα.
  8. Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition 2023
    Bombay Sapphire Vassia Kostara Limited Edition 2023
     
    40% alc.
    38,10 €
    Η συλλεκτική συσκευασία Bombay Sapphire X Vassia Kostara, ιδανικό δώρο για τα εορταστικά καλέσματα. Κάθε συσκευασία της περιορισμένης έκδοσης του Bombay Sapphire θα περιλαμβάνει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Vassia Kostara!
  9. Plymouth Gin
    Plymouth Gin
     
    41.2% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    36,70 €
    Το Plymouth English Gin διαφέρει από το Λονδρέζικο τζιν καθώς για την απόσταξή του χρησιμοποιούνται πιο γλυκά βότανα, περισσότερη ρίζα αγγελικής και φλούδες γλυκού πορτοκαλιού. Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα αλκοόλ από άλλα τζιν γεγονός που του προσδίδει περισσότερο άρωμα πλούσιο από juniper αλλά και νότες από κορίανδρο και κάρδαμο. Η γεύση του είναι εξαιρετικά απαλή και κρεμώδης, γεμάτη από μια ελαφριά γλυκύτητα. Το τελείωμά του είναι παρατεταμένο, εκλεπτυσμένο και αρωματικό.
  10. Whitley Neil - Parma Violet
    Whitley Neil - Parma Violet
     
    43% alc.
    30,20 €
    Ένα πολυτελές χειροποίητο τζιν εξαιρετικής ποιότητας με φωτεινές ζωηρές γεύσεις από αρκεύθου, ακολουθούμενο από ποώδη λουλούδια από το Violet. Ιδανικό για να πιείτε τον πάγο και να συνδυάσετε με κοκτέιλ και ποτά. Το αρωματικό ιώδες λουλούδι προσδίδει μια λεπτή νότα λουλουδιών στην ομαλή αγγλική βάση τζιν για μια έντονη έντονη γεύση ιταλικής κομψότητας.
  11. The Blue Beetle London Dry Gin 70cl
    The Blue Beetle London Dry Gin 70cl
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,90 €
    Κομψό και εκλεπτυσμένο gin, βασισμένο σε μία ιδιαίτερη συνταγή από 18 + 1 προσεκτικά επιλεγμένων βότανων και φυτικών προϊόντων
  12. Gordon's Gin
    Gordon's Gin
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    18,00 €
    Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τζιν στον κόσμο, με κυρίαρχο το άρωμα του άγριου κυπαρισσιού, αλλά σε ισορροπία με νότες κολίανδρου.
  13. Gordon's Gin 350ml
    Gordon's Gin 350ml
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    9,10 €
    Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τζιν στον κόσμο, με κυρίαρχο το άρωμα του άγριου κυπαρισσιού, αλλά σε ισορροπία με νότες κολίανδρου.
  14. Tanqueray 0.0%
    Tanqueray 0.0%
     
    21,40 €
    Το Tanqueray 0,0% σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία του Tanqueray, χωρίς αλκοόλ. Σερβίρετε με τονωτικό που έχετε επιλέξει και γαρνίρετε με πάγο, μετά πιείτε, γευτείτε και εκτιμήστε! Τα τέσσερα ποιοτικά βοτανικά του Tanqueray βυθίζονται ξεχωριστά σε νερό, θερμαίνονται και στη συνέχεια αποστάζονται για να δώσουν μια περίπλοκη, νόστιμη γεύση.
  15. The Beetle London Dry Gin
    The Beetle London Dry Gin
     
    40% alc.
    18,20 €
    To “The Beetle” είναι ένα τυπικά ξηρό gin που ταυτόχρονα είναι μοναδικά απαλό και ντελικάτο. Όσοι αρέσκονται στην ξεκάθαρη και τυπική γεύση των παραδοσιακών London Dry Gins, θα το λατρέψουν. Η ντελικάτη γεύση του είναι σε απόλυτη αρμονία με τη διάφανη, minimal φιάλη του, με το χαρακτηριστικό κόκκινο σκαθάρι να τονίζει το δυναμικό του χαρακτήρα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Τζιν