Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Seiradi PFC λευκό
    Seiradi PFC λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Στην περίπτωση της Μονεμβασιάς το στοίχημα της κατάταξης ΠΟΠ Πάρος κερδίζεται από ένα κρασί με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη παλέτα, που καταφέρνει εντέχνως να αφομοιώσει την ορυκτή και υφάλμυρη ταυτότητα του νησιού.
  2. Seiradi PFC ροζέ
    Seiradi PFC ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες Μονεμβασιά και Μανδηλαριά, επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Το ροζέ seiradi πραγματώνει την έννοια του ονόματός του, γνέθοντας ένα γευστικό νήμα σύνδεσης του σήμερα με το χθες. Ανάλαφρο, φρουτένιο και αναζωογονητικό.
  3. Seiradi PFC Cuvee Topos
    Seiradi PFC Cuvee Topos 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    23,20 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. σε συνάρτηση με το terroir. Για το Cuvee Topos επιλέγονται αμπέλια σε υψόμετρο 350-450 m ιδιότυπου terroir που σε συνάρτηση με τη καλή χρήση της δρυός δίνουν ένα απολαυστικά εναλλακτικό πρόσωπο της Μονεμβασιάς. Γεμάτο κρασί, με δομημένη γεύση, μίνεραλ αισθητική και μεγάλης διάρκειας γουλιά.
  4. Seiradi PFC Ερυθρό
    Seiradi PFC Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου πειραματίζεται με τις ποικιλίες του νησιού επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική τους. Έτσι με το πρώτο ερυθρό κρασί της σειράς τιμά την αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά. Ένα κομψό ερυθρό γεμάτο φρεσκάδα και γοητευτικά ατίθασες τανίνες νιότης. Οινοποιητικά εφαρμόζεται η διαδικασία του bâtonnage για 6 μήνες με στόχο τη γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί