Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

5 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Saint Nicolas
    Saint Nicolas 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Θαυμάσιο πάντρεμα της Μανδηλαριάς με το Μαυροτράγανο δια χειρός Απόστολου Μούντριχα που χρησιμοποιεί καρπό από χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια στον Πύργο της Σαντορίνης. Ένα κρασί με βάθος φρούτου, βοτανικά στοιχεία και πολύ καλά δουλεμένες τανίνες που αποδεικνύει ότι η Σαντορίνη μπορεί να δώσει και σπουδαία ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο
    Χατζηδάκη - Μαυροτράγανο 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ενδιαφέρον ερυθρό κρασί από τη Σαντορίνη με πολλές και ενδιαφέρουσες αρωματικές και γευστικές διαστάσεις. Δυνατό και πληθωρικό, αποτελεί μία διαφορετική ερυθρή επιλογή για όσους ψάχνουν το κάτι άλλο στα Ελληνικά ερυθρά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Seiradi PFC ροζέ
    Seiradi PFC ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες Μονεμβασιά και Μανδηλαριά, επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Το ροζέ seiradi πραγματώνει την έννοια του ονόματός του, γνέθοντας ένα γευστικό νήμα σύνδεσης του σήμερα με το χθες. Ανάλαφρο, φρουτένιο και αναζωογονητικό.
  4. ΑΤΜΑ Ερυθρό
    ΑΤΜΑ Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    9,50 €
    Το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο συναντά την Αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά σε ένα κρασί με άφθονο κόκκινο και μαύρο φρούτο, φρεσκάδα, αισθητές αλλά ευγενικές τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Είναι ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για περιστάσεις που απαιτούν και ποσότητα εκτός από ποιότητα.
  5. Seiradi PFC Ερυθρό
    Seiradi PFC Ερυθρό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου πειραματίζεται με τις ποικιλίες του νησιού επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική τους. Έτσι με το πρώτο ερυθρό κρασί της σειράς τιμά την αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά. Ένα κομψό ερυθρό γεμάτο φρεσκάδα και γοητευτικά ατίθασες τανίνες νιότης. Οινοποιητικά εφαρμόζεται η διαδικασία του bâtonnage για 6 μήνες με στόχο τη γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί