You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Moschato di Rio 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα
9,80 € Φτάνει μέχρι 9,02 €Δροσερό, ελαφρύ και αρωματικό κρασί, αλλά ταυτόχρονα και ‘σοβαρό’, που χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης είτε το πιείτε μόνο του σαν απεριτίφ είτε συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα. Ένα πολύ ωραίο και ζωηρό ξηρό Μοσχάτο Ρίου, με έντονο και πολύπλοκο άρωμα χωρίς να γίνεται υπερβολικό και μονότονο που σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση. -
Sideritis in Amphorea 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σιδερίτης, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
10,20 € Φτάνει μέχρι 9,38 €O Σιδερίτης είναι μία ερυθρωπή γηγενής ποικιλία της Πελοποννήσου, που αντιστέκεται στην εξαφάνιση της μέσα από προσπάθειες παραγωγών όπως αυτή του οινοποιείου Αχαιών. Μία πολύ ωραία έκφραση της ποικιλίας, που θα μπορούσε να ορίσει την έννοια του ΄ευκολόπιοτου’ κρασιού. Φρεσκάδα, φρούτο και νοστιμιά! Ότι χρειάζεται ένα κρασί για να πάρει θέση στο καθημερινό μας τραπέζι. -
Άδολη Γης - Ροζέ 2023
Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
16,50 € Φτάνει μέχρι 15,18 €Το Cabernet Sauvignon συνδυάζεται με το Syrah σε ένα μοντέρνο και γεμάτο φρεσκάδα ημίξηρο ροζέ κρασί. Μια πολύ ωραία πρόταση ροζέ κρασιού για όσους αγαπούν την απαλή γλυκύτητα που θα απολαύσουμε σαν ένα δροσερό απεριτίφ, συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα αλλά και πικάντικα φαγητά. -
Φραγκοσυκιά 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Franc, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
14,30 €Πολύ κομψό και νόστιμο ροζέ κρασί από μια πρωτότυπη ποικιλιακή σύνθεση, αυτή του ορεινού Ροδίτη με το Cabernet Franc, που παίρνει το όνομα του από την τοποθεσία Φραγκοσυκιά όπου βρίσκεται η πατροπαράδοτη αγρoικία της οικογένειας Ρούβαλη. Το φρούτο που προέρχεται από αμπελώνες σε υψόμετρο 750 – 900 μέτρων αλλά και η παραμονή για 3 μήνες με τις οινολάσπες του οδηγούν ένα ιδιαίτερα εκφραστικό και νόστιμο κρασί που θα αναδείξει πολλά πιάτα της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας