You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Paros Λευκός 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
13,90 € Φτάνει μέχρι 12,51 €Ένα ζουμερό λευκό κρασί από την Πάρο, ένα νησί με μακρά οινική ιστορία και το οινοποιείο Μωραΐτη που αποτελεί τον σπουδαιότερο παραγωγό του. Φρούτο και ορυκτότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά σε ένα ΠΟΠ κρασί από Μονεμβασιά, που ʽφωνάζει΄ αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά. -
Seiradi PFC ροζέ 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
13,90 €Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες Μονεμβασιά και Μανδηλαριά, επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Το ροζέ seiradi πραγματώνει την έννοια του ονόματός του, γνέθοντας ένα γευστικό νήμα σύνδεσης του σήμερα με το χθες. Ανάλαφρο, φρουτένιο και αναζωογονητικό. -
Seiradi PFC Cuvee Topos 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
23,20 €Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. σε συνάρτηση με το terroir. Για το Cuvee Topos επιλέγονται αμπέλια σε υψόμετρο 350-450 m ιδιότυπου terroir που σε συνάρτηση με τη καλή χρήση της δρυός δίνουν ένα απολαυστικά εναλλακτικό πρόσωπο της Μονεμβασιάς. Γεμάτο κρασί, με δομημένη γεύση, μίνεραλ αισθητική και μεγάλης διάρκειας γουλιά. -
Seiradi PFC Ερυθρό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
13,90 €Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου πειραματίζεται με τις ποικιλίες του νησιού επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική τους. Έτσι με το πρώτο ερυθρό κρασί της σειράς τιμά την αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά. Ένα κομψό ερυθρό γεμάτο φρεσκάδα και γοητευτικά ατίθασες τανίνες νιότης. Οινοποιητικά εφαρμόζεται η διαδικασία του bâtonnage για 6 μήνες με στόχο τη γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.