You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Shaw+Smith Shiraz 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
42,80 € Φτάνει μέχρι 39,38 €O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα κρασιά και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Ένα τυπικό και απολαυστικό Shiraz δροσερού κλίματος που ωριμάζει σε παλαιά βαρέλια αναδεικνύοντας τη γοητεία του σταφυλιού. -
Shaw+Smith Pinot Noir 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
42,80 € Φτάνει μέχρι 39,38 €O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Εδώ ένα εντυπωσιακό και σύνθετο Pinot Noir Νέου Κόσμου με μεταξένια αίσθηση και φρεσκάδα. -
Shaw+Smith M3 Chardonnay 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
43,80 € Φτάνει μέχρι 40,30 €O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα κρασιά και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Ένα εντυπωσιακό και φινετσάτο Chardonnay που ζυμώνει και ωριμάζει για 9 μήνες σε γαλλική δρυ έτοιμο τόσο να το πιείτε τώρα όσο και να το παλαιώσετε. -
Julius 2021
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
39,70 €Ένα από τα πιο ιστορικά Riesling της Αυστραλίας και ένα από τα καλύτερα που παράγονται εκτός του τριγώνου «Γερμανία – Αλσατία – Αυστρία». Αν και το Julius είναι γνωστό για τις εκπληκτικές δυνατότητες παλαίωσης του (στο οινοποιείο μπορεί κάποιος να δοκιμάσει φιάλες 20 ετών ή και πιο παλιές), μπορεί να σαγηνεύσει ακόμη και φρέσκο.