Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 74

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Pylos Chardonnay
    Pylos Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Πλούσιο, βαρελάτο αλλά και φινετσάτο Chardonnay από την Μεσσηνία. Ιδιαίτερα γευστικό παράδειγμα της ποικιλίας με άφθονα τροπικά και λευκόσαρκα φρούτα που παρασύρουν σε εξωτικούς προορισμούς. Ένα ‘εργαλείο’ για το τραπέζι, καθώς μπορεί να συνοδεύσει με την ίδια ευκολία ένα εκλεπτυσμένο πιάτο ψαριού όσο και ένα αρνάκι στον φούρνο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Malva di Crete
    Malva di Crete 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Malvasia, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Άκρως εξωστρεφές λευκό κρασί αλλά ταυτόχρονα και φινετσάτο από ένα από τα καλύτερα οινοποιεία της Κρήτης. Η αρωματική Malvasia φοράει την κομψή και δροσερή πλευρά της και γεμίζει το ποτήρι με απολαυστικά αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών. Ταιριάζει πολύ στο Ελληνικό καλοκαίρι και συνοδεύει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Βιδιανό Ιδαία Οινοποιητική
    Βιδιανό Ιδαία Οινοποιητική 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Η Ιδαία Οινοποιητική έχει σαν στόχο την ανάδειξη των γηγενών ποικιλιών του Κρητικού αμπελώνα και τα καταφέρνει πολύ καλά. Αυτή η ξεμυαλιστιή έκφραση του Βιδιανού με το υπέροχο φρουτώδες προφίλ και την κρεμώδη γεύση αποδεικνύει ότι το καταφέρνει! Ένα κρασί που θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη και στις ομορφιές της.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Soul
    Soul 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Merlot, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Αγιωργίτικο συνδυάζεται υπέροχα με το Merlot, δίνοντας ένα πολύ ευχάριστο ροζέ κρασί με άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών και χαρακτηριστική φρεσκάδα. Είναι ιδανικό για όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά και τα λευκά κρέατα και ιδιαίτερα τα καλοκαιρινά. Η καλή τιμή του και η μοντέρνα εμφάνιση του το καθιστούν ιδανικό κρασί και για το πάρτι μας!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Tου Παύλου
    Tου Παύλου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Με στόχο την αξιοποίηση των τοπικών ποικιλιών του νησιού, αναμφισβήτητα το Κτήμα Γράμψα, έβαλε την Ζάκυνθο στον οινικό χάρτη της Ελλάδος. Μετά την αναβίωση των σπάνιων Αυγουστιάτη και Γουστολιδί καταπιάστηκαν με μία ακόμα, πιο σπάνια γηγενή λευκή ποικιλία των Ιόνιων Νησιών, τον Παύλο. Το πρώτο μονοποικιλιακό δείγμα είναι ενθαρρυντικό, δείχνει ότι ο ‘Παύλος’ έχει δυνατότητες και αξίζει την προσοχή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Geometria - Ασύρτικο
    Geometria - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το Ασύρτικο δείχνει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί παντού και να δώσει εξαιρετικά κρασιά όπως αυτή η έκφραση από την Νεμέα. Ζωηρή οξύτητα και ωραία εσπεριδοειδή αρώματα σε τιμή απίστευτη για αυτή την ποικιλία. Είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία για να έχουμε το Ασύρτικο στο καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Λευκό Γράμμα
    Λευκό Γράμμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Υπέροχος συνδυασμός τριών πολύ αγαπημένων ποικιλιών, του Ασύρτικου, του Sauvignon Blanc και της Μαλαγουζιάς, με εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα κομψά αρώματα και πολύ νόστιμη και δροσιστική γεύση. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει φαγητό αλλά και να το απολαύσουμε σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Scalarea λευκό
    Scalarea λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Το πιο πολυσυζητημένο πια σταφύλι του κρητικού αμπελώνα, το Βιδιανό, συναντά το Αιγαιοπελαγίτικο Αθήρι, σε ένα ελκυστικό κρασί με γοητευτικό φρουτώδες άρωμα και ζωντάνια, ικανό να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που βασίζονται στα θαλασσινά, τα λαχανικά και τα λευκά κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Βόλτες Τσιμπίδη Ροζέ
    Βόλτες Τσιμπίδη Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    50%
    Οι δύο ερυθρωπές ποικιλίες ο Ροδίτης και το Μοσχοφίλερο συναντούν το ερυθρό Αγιωργίτικο σε ένα πολύ ευχάριστο ροζέ κρασί με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Με άφθονα αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών είναι το ιδανικό κρασί για την παραλία, για το μπαρ, για το πάρτυ αλλά και για ρομαντικές βραδιές για δύο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Άρωμα Λόφου - Ερυθρό
    Άρωμα Λόφου - Ερυθρό 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 8,67 € Κανονική τιμή 10,20 €
    Το να βρίσκουμε ερυθρό κρασί σε αυτή την κατηγορία τιμής, που να μπορούμε να μιλάμε για ένταση, για σχετική πολυπλοκότητα αλλά και για καταπληκτική ισορροπία είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Και αυτός ο γοητευτικότατος συνδυασμός, Αγιωργίτικου και Cabernet Sauvignon της Achaia Clauss μας τα προσφέρει όλα αυτά απλόχερα!
  12. Ηλιοστάλαχτος - Ερυθρός
    Ηλιοστάλαχτος - Ερυθρός 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ο συνδυασμός των ποικιλιών Cabernet, Merlot και το Syrah δίνει στον Ηλιοστάλαχτο ένα έντονο κόκκινο χρώμα και μια υπέροχη γεύση στον ουρανίσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Κτήμα Καρυδά - Ερυθρός
    Κτήμα Καρυδά - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Τυπική προσέγγιση στο Ξινόμαυρο της Νάουσας. Στιβαρό και γεμάτο, με έντονα τα ποικιλιακά αρώματα αλλά και με εμφανή την επιρροή του δρύινου βαρελιού. Μία ετικέτα για τους πολύ σκληροπυρηνικούς φίλους του Ξινόμαυρου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. 300 Λευκός
    300 Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Η πιο καταξιωμένη ελληνική ποικιλία, το Ασύρτικο, συναντά μία από τις πιο ανερχόμενες ποικιλίες, την Κυδωνίτσα σε ένα κρασί από την Λακωνία με πολύ ωραία φρεσκάδα, φρουτώδες προφίλ και λιγουρευτική γεύση. Είναι ένα λευκό κρασί που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις ώρες της ημέρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί