You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Κρασί
-
Ερημίτης - Ροζέ 2021
Ημίξηρος, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Μαλαγουζιά, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα
14,30 € Φτάνει μέχρι 13,16 €Ένα πολύ νόστιμο ροζέ κρασί με πικάντικη γεύση και ευχάριστα αρώματα κόκκινων φρούτων που προκύπτει από έναν πολύ πρωτότυπο συνδυασμό ποικιλιών, της λευκής Μαλαγουζιάς και των ερυθρών Μανδηλαριάς και Grenache Rouge. Ταιριάζει με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό όσο και στο πιο γιορτινό τραπέζι. -
Saint Nicolas 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση
34,60 € Φτάνει μέχρι 31,83 €Θαυμάσιο πάντρεμα της Μανδηλαριάς με το Μαυροτράγανο δια χειρός Απόστολου Μούντριχα που χρησιμοποιεί καρπό από χαμηλής στρεμματικής απόδοσης αμπέλια στον Πύργο της Σαντορίνης. Ένα κρασί με βάθος φρούτου, βοτανικά στοιχεία και πολύ καλά δουλεμένες τανίνες που αποδεικνύει ότι η Σαντορίνη μπορεί να δώσει και σπουδαία ερυθρά κρασιά. -
Paros Ερυθρός 2021
Ξηρός, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
16,40 € Φτάνει μέχρι 14,76 €Η ΠΟΠ Πάρος είναι η μοναδική ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, όπου η επιτρέπεται η ανάμιξη ερυθρών και λευκών σταφυλιών, για την παραγωγή ερυθρών κρασιών. Η πληθωρική Μανδηλαριά, που καλλιεργείται στους άγονους αμπελώνες του νησιού, αναμιγνύεται και τιθασεύεται από την λευκή Μονεμβασιά, σε ένα άκρως δροσερό και ζουμερό ερυθρό κρασί, με βελούδινες τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. -
Seiradi PFC Ερυθρό 2022
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
13,90 €Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου πειραματίζεται με τις ποικιλίες του νησιού επαναπροσδιορίζοντας τη δυναμική τους. Έτσι με το πρώτο ερυθρό κρασί της σειράς τιμά την αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά. Ένα κομψό ερυθρό γεμάτο φρεσκάδα και γοητευτικά ατίθασες τανίνες νιότης. Οινοποιητικά εφαρμόζεται η διαδικασία του bâtonnage για 6 μήνες με στόχο τη γευστική και αρωματική πολυπλοκότητα.