Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 126

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. ROYAL TOKAJI Late Harvest 0.5lt
    ROYAL TOKAJI Late Harvest 0.5lt 2018
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Επιδέχεται Παλαίωση
    21,20 €
    Εύκολα προσβάσιμο επιδόρπιο γλυκό, με μελένια ένταση και συγκρατημένο πλούτο, αποτελεί ένα παράθυρο εισαγωγής στον μαγικό κόσμο των γλυκών Tokaji.
  2. Amalia Vintage Brut
    Amalia Vintage Brut 2019
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Κορυφαίο αφρώδες του ελληνικού αμπελώνα που κουβαλάει την εξωστρέφεια του Μοσχοφίλερου αλλά και την πολυπλοκότητα που προσδίδει στα κρασιά η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη. Υπέροχα φρουτένια και τριανταφυλλένια στοιχεία, ζωηρή οξύτητα, διάρκεια και νότες ψωμιού συνθέτουν ένα θαυμάσιο και ακαταμάχητο σύνολο με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Cuvee Λαντίδη
    Cuvee Λαντίδη 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Παλαιωμένο κόκκινο κρασί για χειμωνιάτικες κρεατοφαγίες. Όμορφα πολύπλοκο σε μύτη και στόμα, διατηρεί τις σφικτές τανίνες του παρά την ηλικία του, ενώ τα μεστά αρώματά του του προσδίδουν διάρκεια που οδηγεί σε ευχάριστη και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Messenicola
    Messenicola 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carignan, Syrah, Μαύρο Μεσενικόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σπάνιο κρασί από μία σχετικά άγνωστη Ονομασία Προέλευσης της χώρας μας, την ΠΟΠ Μεσσενικόλα στην Καρδίτσα, που παράγεται από τον συνδυασμό της ποικιλίας Μαύρο Μεσενικόλα με το Syrah και το Carignan. Διακρίνεται για το εξωστρεφές άρωμα του που παραπέμπει σε κόκκινα φρούτα και λουλούδια, τις μαλακές τανίνες και την αρμονική επίγευση του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Καρυδά - Ερυθρός
    Κτήμα Καρυδά - Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Τυπική προσέγγιση στο Ξινόμαυρο της Νάουσας. Στιβαρό και γεμάτο, με έντονα τα ποικιλιακά αρώματα αλλά και με εμφανή την επιρροή του δρύινου βαρελιού. Μία ετικέτα για τους πολύ σκληροπυρηνικούς φίλους του Ξινόμαυρου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μάρων Ερυθρός
    Μάρων Ερυθρός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    79%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Sangiovese, ο βασιλιάς της Τοσκάνης, βρίσκει εξαιρετικό πεδίο δράσης στη περιοχή της Μαρώνειας δίνοντας το Μάρων, ένα εξαιρετικό κρασί από 100% Sangiovese με χαρακτήρες κόκκινων άγριων φρούτων, στιβαρή δομή και διακριτικό, τέλεια ενσωματωμένο βαρέλι στα αρώματα του κρασιού. Ένα κρασί το οποίο μπορείτε να απολαύσετε άμεσα ή να παλαιώσετε για πολλά χρόνια στη κάβα σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Κίκονες Ιππέας
    Κίκονες Ιππέας 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Δοσμένο από κομψή και φινετσάτη οπτική γωνία, το χαρμάνι Cabernet Sauvignon και Merlot, κλασικό στην περιοχή του Bordeaux, αναδεικνύει το εξαιρετικό του δέσιμο μέσα από το άγγιγμα της οινολόγου Μελίνας Τάσσου. Ο Ιππέας συναρπάζει με την ισορροπία ποικιλιακού φρούτου και δρυός, την βελούδινη τανική δομή του και την επίμονη επίγευση του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  8. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Ερυθρό 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαύρο Καλαβρυτινό, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    84%
    Από τον συγκλονιστικό αμπελώνα του Μεγάλου Σπηλαίου σε υψόμετρο 800m και θέα στο φαράγγι του Βουραϊκού, οι τοπικές ποικιλίες Μαυροδάφνη και Μαύρο Καλαβρυτινό δίνουν έναν υπέρ-premium σε ποιότητα ερυθρό ξηρό οίνο με εξαιρετική πολυπλοκότητα και μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Ένα κρασί στιβαρό, με μεγάλη συμπύκνωση που αναδεικνύει το ποιοτικό δυναμικό της Μαυροδάφνης και στη παραγωγή ξηρών οίνων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Αγκαθωτό
    Αγκαθωτό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Έχει το όνομα και έχει και τη χάρη να «τσιμπάει» και να ξεσηκώνει γευστικά. Το ΑΓΚΑΘΩΤΟ είναι ένα εντυπωσιακό 100% Ξινόμαυρο single vineyard ροζέ από νεαρά αμπέλια στη Γάστρα Νάουσας. Μεσογειακό, εξωστρεφές αρωματικά και ικανό λόγω της 12μηνης παραμονής σε 2τονα βαρέλια να συνδυάσει μεγάλη γκάμα συνταγών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. /
    Ταρσανάς 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Το Ασύρτικο κάνει θαύματα όχι μόνο στα ηφαιστειογενή εδάφη της Σαντορίνης αλλά και σε ψυχρές περιοχές όπως το Αμύνταιο και σε υψηλό υψόμετρο. Το 2004 το Κτήμα Κυρ Γιάννη φυτεύει Ασύρτικο στο λόφο της Σαμαρόπετρας σε υψόμετρο 700 μέτρων και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει! Ένα εξαιρετικό κρασί και αντάξιο της φήμης της ποικιλίας, που ζυμώνει σε καινούρια δρύινα βαρέλια όπου και παραμένει για ωρίμαση για 8 μήνες, αποκτώντας ιδιαίτερα πολύπλοκο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Petale de Rose
    Petale de Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cabernet Sauvignon, Grenache Rouge, Semillon, Syrah, Ugni Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ίσως η πιο γνωστή ξένη ροζέ ετικέτα στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για ροδοπέταλο (pétale de rose) όνομα και πράγμα, αφού τόσο το χαρακτηριστικό αχνό χρώμα του, όσο και η αρωματικότητα του πολύπλοκου χαρμανιού ποικιλιών που το απαρτίζουν, του δίνουν μία λουλουδένια διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Melias
    Melias 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    77%
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast
    Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Το Κτήμα Παλυβού καταπιάνεται με την Κυδωνίτσα δίνοντας μία νέα δυναμική και αναμενόμενα απολαυστική διάσταση στην ποικιλία. Η χρήση γηγενών ζυμών, ο εξαιρετικός καρπός επιλεγμένων αμπελώνων και το απαλό άγγιγμα της δρυός από την 4μηνη παραμονή του κρασιού σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια χαρίζει ένα κρασί έτοιμο για όλα τα γευστικά παντρέματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    22,20 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
  15. Κτήμα Γεροβασιλείου - Sauvignon Blanc
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Επιδέχεται Παλαίωση, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    21,00 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονί με κάποιες χρυσαφένιες ανταύγειες. Στο αρωματικό του προφίλ τα αρώματα των πυρηνοκάρπων φρούτων και των εσπεριδοειδών παντρεύονται πολύ ωραία με τα την βανίλια και το αμύγδαλο που προσδίδει το ξύλο, ενώ στο στόμα η ζωηρή οξύτητα και η φρεσκάδα των γεύσεων δημιουργούν ένα ακαταμάχητο σύνολο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί