Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 54

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Barolo Pio Cesare
    Barolo Pio Cesare 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Σε έναν ιδεατό κόσμο, κάθε βράδυ του χειμώνα θα είχαμε να μας περιμένει σπίτι ένα τρουφάτο ριζότο και μια φιάλη Barolo του Pio Cesare. Πυκνότητα, χαρακτήρας, αρώματα λουλουδιών, μανιταριών και μπαχαριών, ενώ στο στόμα η οξύτητα και οι ταννίνες δημιουργούν το τέλειο υπόβαθρο για πυκνά και αιθέρια στα αρώματα εδέσματα. Ο ιδεατός κόσμος μπορεί να μην είναι μακριά – αφού φαίνεται πως το βασικό μας πρόβλημα είναι το πώς φτιάχνεται το τέλειο ριζότο τρούφας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Chateau Rouget
    Chateau Rouget 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Ισορροπημένο, όμορφα αρωματικό, φιλικό και με μεγάλη διάρκεια. Δύσκολα θα βρει κανείς ψεγάδι σε αυτό το ερυθρό του Pomerol - και αν καταφέρει και βρει, αυτό σίγουρα δεν θα είναι η ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Chateau d' Esclans - Rock Angel Magnum
    Chateau d' Esclans - Rock Angel Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Πιείτε το τώρα, 13.7% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    75,40 €
    Η επιτομή του "καλού" ροζέ, από την πατρίδα του συγκεκριμένου τύπου κρασιού, την Προβηγγία. Πριν καν ανοίξουμε το εντυπωσιακό μπουκάλι, τις εντυπώσεις κλέβει το χρώμα του κρασιού, που είναι ένα ντροπαλό τριανταφυλλί. Η μύτη είναι διακριτική, κρύβει όμως στο βάθος όμορφα πικάντικα αρώματα φρούτων και μπαχαρικών, ενώ το στόμα είναι πλούσιο και ευχάριστο με πολύ δροσιστική οξύτητα. Είναι ένα ροζέ κρασί που παραμένει απολαυστικό μέχρι την τελευταία σταγόνα, κι έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι είναι ένα από τα αδιαμφισβήτητα ροζέ best-sellers σε πολλές χώρες του κόσμου!
  4. Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos
    Oremus Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2016
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αμοργιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    79,40 €
    Ένα γλυκό κρασί για γαλαζοαίματους, αν σκεφτεί κανείς ότι ανάμεσα στους ενδοξότερους φίλους του διαχρονικά συγκαταλέγονται η Αυτοκράτειρα Σίσσυ της Αυστρίας, οι Τσαρίνες Αικατερίνη και Ελισάβετ της Ρωσίας, και πολλοί άλλοι. Πληθωρικό και γεμάτο, με μαρμελαδένια αρώματα φρούτων στη μύτη και το στόμα, αλλά και όμορφη οξύτητα που του δίνει χαρακτηριστική φρεσκάδα και νεύρο, θα αποτελέσει τον πιο εκλεκτό επίλογο στο πιο ξεχωριστό σας γεύμα.
  5. Pintia
    Pintia 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Πλούσιο, δυνατό Ισπανικό ερυθρό από… τζάκι. Θέρμη, συμπύκνωση, πλούσια αρώματα και γεμάτες τανίνες. Με λίγα λόγια, το Tempranillo στα καλύτερά του!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Ruinart "R"
    Ruinart "R"
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    83,80 €
    Μια εκφραστικότατη Σαμπάνια με πολύ καλή σχέση τιμής/ποιότητας από την Ruinart, τον παλαιότερο οίκο της Καμπανίας, με ιστορία που πάει πίσω στο 1729. Φρεσκάδα και ισορροπία τα απόλυτα χαρακτηριστικά της χάρη στο περίτεχνο χαρμάνιασμα όπου κυριαρχεί το Chardonnay και το Pinot Noir.
  7. Veuve Clicquot Brut
    Veuve Clicquot Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    72,90 €
    Μία όμορφη λευκή Σαμπάνια, η φιάλη της οποίας ξεχωρίζει από μακριά λόγω της χαρακτηριστικής πορτοκαλί ετικέτας της. Έντονα λεμονάτα αρώματα και δυνατός αφρισμός χαρακτηρίζουν μία Σαμπάνια που απαιτεί σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα ξεδιψάει απολαυστικά.
  8. Moet & Chandon Ice Imperial
    Moet & Chandon Ice Imperial
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    76,60 €
    H Moët Ice Impérial είναι η πρώτη σαμπάνια στον κόσμο που δημιουργήθηκε από τον Chef De Cave Benoît Gouez, ειδικά για να καταναλώνεται με πάγο. Ο πρωτόγνωρος συνδυασμός “τραγανής”, αναζωογονητικής φρεσκάδας και έντονων αρωμάτων τροπικών φρούτων προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για chic, ηλιόλουστες και εκλεκτές στιγμές.
  9. Moet & Chandon Ice Imperial Rose
    Moet & Chandon Ice Imperial Rose
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    76,40 €
    H Moët Ice Rose Impérial είναι η πρώτη Rose σαμπάνια στον κόσμο που δημιουργήθηκε ειδικά για να καταναλώνεται με πάγο. Ο πρωτόγνωρος συνδυασμός “τραγανής”, αναζωογονητικής φρεσκάδας και έντονων αρωμάτων τροπικών φρούτων προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για chic, ηλιόλουστες και εκλεκτές στιγμές.
  10. Champagne Jacquesson Cuvee No 746
    Champagne Jacquesson Cuvee No 746
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    75,80 €
    Εκλεκτή Σαμπάνια από ένα από τα πλέον καταξιωμένα σπίτια της Καμπανίας. Τα ιδιαίτερα και ώριμα αρώματά της, ο αισθησιακός αφρισμός και η απολαυστική της δροσιστικότητα την καθιστούν μία σαμπάνια για γνώστες και λάτρεις της πραγματικής ευζωίας.
  11. Moet & Chandon Rose Imperial
    Moet & Chandon Rose Imperial
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    76,50 €
    Μία σοβαρή και συγκροτημένη ροζέ Σαμπάνια που δεν περνάει απαρατήρητη. Το χαρμάνι της δίνει έμφαση στο Pinot Noir, το οποίο με τη σειρά του χαρίζει αρώματα άγριων φρούτων, στυλ και χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη ετικέτα διατίθεται επίσης σε φιάλες Magnum (1.5 λίτρου) και Jeroboam (3 λίτρων).
  12. Bollinger Special Cuvee
    Bollinger Special Cuvee Brut
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    96%
    79,40 €
    Ορισμός της φίνας Σαμπάνιας, από έναν εκ των εκλεκτότερων οίκων της Καμπανίας. Όμορφα, ώριμα αρώματα, εξαιρετική ισορροπία και τέλειος αφρισμός υπόσχονται απόλαυση και εορταστική ατμόσφαιρα.
  13. Τέσσερα "4"
    Τέσσερα "4" 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    76,90 €
    Το πιο σπάνιο και δυσεύρετο κρασί του κτήματος, ένα κρασί που και στον τρόπο οινοποίησης, πώλησης και τιμής πλησίασε από οποιοδήποτε άλλο ελληνικό κρασί τα επίπεδα ενός Μπορντώ.
  14. Nuits Saint George
    Nuits Saint George 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    76,90 €
    Ένα πολύ αξιόλογο ερυθρό από τη Βουργουνδία, και μάλιστα από ένα από τα πιο ποιοτικά κτήματα της περιοχής. Πολύπλοκο αλλά αυστηρό, με γήινο χαρακτήρα και καλά ισορροπημένη δομή, προσφέρεται για παλαίωση αλλά μπορεί να σερβιριστεί και σύντομα, με το κατάλληλο "ταίρι".
  15. Γυμνός Βασιλιάς Magnum
    Γυμνός Βασιλιάς Magnum 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    73,20 €
    Πάντρεμα παράδοσης και κοσμοπολίτικης έκφρασης από τις ποικιλίες Κολινδρινό και Syrah. Ο Γυμνός Βασιλιάς έχει ήδη έντονα αρωματική μύτη - αρώματα αποξηραμένων φρούτων όπως το σύκο και αρώματα φρέσκα και ζωηρά όπως φραμπουάζ, κασίς, ρέντμπερι… γλυκά μπαχάρια και ξύλο. Στόμα γεμάτο, στέρεα δομημένο, ξηρό. Η εγγύησή του στο χρόνο είναι η ύπαρξη οξύτητας και οι έντονες τανίνες που δίνουν επίσης τα έντονα πολύπλοκα αρώματα του. Η επίγευση του είναι μακριά και χαρακτηριστική - αφήνει την προαπαιτούμενη γευστική ανάμνηση - μάλιστα σε Bitter φόντο. 'Ενα κρασί ικανό να νικήσει τον χρόνο, να ωριμάσει και να υψώσει την απόλαυση.
    *Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 1 φιάλης
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί