Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-36 από 36

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπουτάρης - Νάουσσα
    Μπουτάρης - Νάουσσα 1980 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    123,30 €
    Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.
    Η Νάουσσα Μπουτάρη είναι κρασί για το κελάρι ή για το τραπέζι. Όπως και να επιλέξει να την μεταχειριστεί κανείς, είναι κρασί που υπηρετεί πιστά την ποικιλία και την καταγωγή του, και βγάζει ασπροπρόσωπο αυτόν που την αγοράσει για να την χαρίσει, να την παλαιώσει, ή να την ανοίξει. Ανάμεσα στα 100 κορυφαία κρασιά του κόσμου στην ετήσια αξιολόγηση του Wine Spectator!
  2. Château Talbot
    Chateau Talbot 2016
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    "Κλασσάτο" (Grand Cru Classe) ερυθρό του Bordeaux, από ένα chateau με ιστορία, παράδοση και μέγεθος! Ο αρωματικός του πλούτος και οι σφικτές του τανίνες αντισταθμίζονται από την ωριμότητα και τη "θέρμη" του, κάνοντάς το ένα κρασί που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές μαζί με το εκλεκτό κόκκινο κρέας που θα σερβίρετε δίπλα του.
  3. Moet & Chandon Grand Vintage Rose
    Moet & Chandon Grand Vintage Rose 2015
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    133,10 €
    Κάθε Grand Vintage είναι μοναδική, εκφράζοντας την προσωπική ερμηνεία του Moët & Chandon Cellar Master για τη χρονιά. Το 2012 είναι η 43η Grand Vintage Rosé.
  4. Barolo Bricco Rocche Brunate
    Barolo Bricco Rocche-Brunate 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Nebbiolo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Δυνατό ερυθρό κρασί με βάθος, μεγάλη αρωματική πολυπλοκότητα και τανίνες που… μασιούνται. Έρχεται στο τραπέζι μόνο εάν τα κρέατα που θα συνοδεύσει είναι ικανά να το… τιθασεύσουν. Αν ανταποκριθείτε με επιτυχία στην πρόκληση αυτή, θα απολαύσετε μια αξέχαστη οινογαστρονομική εμπειρία.
    *Διατίθεται σε ξύλινη συσκευασία 6 φιαλών
  5. Σιγάλας - Μαυροτράγανο Magnum
    Σιγάλας - Μαυροτράγανο Magnum 2018 (Old Vintage)
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροτράγανο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    136,40 €
    Δυνατό και έντονο ερυθρό κρασί, με αισθητή μεταλλικότητα και πικάντικο τελείωμα. Δεν πρόκειται για ένα κλασικό νησιώτικο κόκκινο κρασί, αλλά για μία ενδιαφέρουσα και πολυδιάστατη ερυθρή πρόταση από έναν κορυφαίο Σαντορινιό οινοποιό.
  6. Taylor's Tawny 30 Years Old
    Taylor's Tawny 30 Years Old
     
    20% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    143,60 €
    Τα επιλεγμένα κόκκινα Ports παράγονται στις ανατολικές περιοχές της κοιλάδας Douro, συμπεριλαμβανομένων των κτημάτων του Taylor, ωριμάζουν σε δρύινα βαρέλια στα κελάρια του Taylor Vila Nova de Gaia. Το δροσερό και υγρό παράκτιο κλίμα βοηθάει στην αργή και ήπια διαδικασία γήρανσης, παράγοντας αρώματα μεγάλης πολυπλοκότητας και λεπτότητας.
    Το Taylor's Tawny 30 Years Old εμφιαλώνεται όταν έτοιμο για κατανάλωση και δεν απαιτείται περαιτέρω παλαίωση στο μπουκάλι.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί