Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 130

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Yalumba Sanctum Cabernet Sauvignon
    Yalumba Sanctum Cabernet Sauvignon 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Η ψυχρή Coonawara στην Αυστραλία, είναι μία από τις περιοχές που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι λάτρεις του Cabernet Sauvignon, αν τους αρέσουν τα χαρακτηριστικά των ώριμων μαύρων φρούτων, του ευκάλυπτου, των βοτάνων και της σοκολάτας. Και εδώ έχουμε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας που έχει όλα αυτά που περιγράψαμε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Bodega Lanzaga LZ Rioja
    Bodega Lanzaga LZ Rioja 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Garnacha, Graciano, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι μέτριο ρουμπινί. Το άρωμα του είναι γεμάτο φρεσκάδα και φέρνει στο μυαλό μικρά φρούτα του δάσους όπως τα κράνα και τα κεράσια, λεβάντα, γη και σοκολάτα. Στην γεύση είναι μαλακό με βελούδινες τανίνες, φρεσκάδα και φρουτώδες τελείωμα. Απολαύστε το σχετικά φρέσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Tinto Pesquera Crianza
    Tinto Pesquera Crianza 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Tempranillo, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από την Ισπανία, και συγκεκριμένα από ένα ποιοτικό οινοποιείο της εξαιρετικής ζώνης της Ribera del Duero. Πλούσιο σε αρώματα, νευρώδες και τανικό, συνδυάζοντας τα όμορφα φρουτώδη αρώματα αλλά και τη μεταλλικότητα της ποικιλίας, θα ενθουσιάσει τους φίλους των κρασιών της Ισπανίας τόσο για την απόλαυση που υπόσχεται, όσο και για την πολύ ελκυστική τιμή του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Πορφυρός
    Πορφυρός 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Ευχάριστο ερυθρό κρασί φαγητού βασισμένο στις τυπικές ποικιλίες του Μπορντώ με την ισχυρή συμβολή όμως του Αγιωργίτικου. Με μέτριο σώμα και καλή ισορροπία οξύτητας και τανινών, συνοδεύει ποικιλίες τυριών και απλά πιάτα με βάση το κόκκινο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μαντηλάρι "Πλακούρα"
    Μαντηλάρι "Πλακούρα" 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Εντυπωσιακό, έντονο κρασί, με φρεσκάδα, ζωηρότητα, βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα κόκκινων ώριμων φρούτων και νότες καπνού, τανικό σε όλη του τη διάρκεια με κυρίαρχες γεύσεις αυτές του ώριμου δαμάσκηνου και βατόμουρου, μακρυά έντονη επίγευση, ένα ερυθρό απαιτητικό στο ταίριασμα με πιάτα εξ' ίσου δυνατά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Signal Ερυθρός
    Signal Ερυθρός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    65%
    Το Syrah με την προσθήκη μίας μικρής ποσότητας Viognier δίνει σπουδαία κρασιά στον Βόρειο Ροδανό, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές χαρμάνι και στην Αυστραλία! Δοκιμάζοντας το Signal του Κωνσταντίνου Λαλίκου, διαπιστώνουμε ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δώσει σπουδαία αποτελέσματα και στην Βορεια Ελλάδα! Ζουμερό, χυμώδες, φρουτώδες και πικάντικο αυτό το κρασί χτυπάει κορυφή!
  7. Vriniotis G
    Vriniotis G 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Βραδιανό, Επιδέχεται Παλαίωση, 17% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    20,50 €
    Σας έχει τύχει να λιγουρεύεστε ένα γλυκό κρασί, περισσότερο από το πιο νόστιμο γλυκό πιάτο? Είναι σίγουρο ότι θα σας συμβεί, μόλις δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό γλυκό κρασί από την ερυθρή ποικιλία Βραδυανό. Στο οινοποιείο Βρυνιώτη, εξερευνώντας τις δυνατότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας δημιούργησαν ένα από τα πιο ‘λαχταριστά’ γλυκά ενισχυμένα κρασιά, με έντονη τριανταφυλλένια γεύση.
  8. Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός
    Λημνιώνα Ζαφειράκη Ερυθρός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Λημνιώνα, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 22,10 € Κανονική τιμή 26,00 €
    Στα χέρια του Χρήστου Ζαφειράκη η σπανιότατη Λημνιώνα βρήκε τον ‘σωτήρα’ της, τον άνθρωπο που την έσωσε από την ολοκληρωτική εξαφάνιση. Και εκείνη του το ανταπέδωσε, δίνοντας του ένα κρασί με μοναδική φινέτσα, κομψότητα και ελκυστικότατο αρωματικό μπουκέτο. Αν βαρεθήκατε τα υπερ-συμπυκνωμένα, υψηλού αλκοόλ, super-βαρελάτα ερυθρά κρασιά αυτό θα είναι το κρασί σας.
  9. By OTT
    By OTT 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    24,70 €
    Φρέσκο και ισορροπημένο ροζέ από τη Προβηγκία, που αντανακλά στον υπερθετικό βαθμό το στυλ των κρασιών της περιοχής που έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο. Ελαφρύ, ροζέ του σολομού, χρώμα, ντροπαλή μύτη με εσπεριδοειδή και κόκκινα φρούτα, κομψό αλλά ταυτόχρονα έντονο στόμα, γεμάτο φρεσκάδα. Ένα benchmark της περιοχής από τη συλλογή του Ott, σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  10. Camins del Priorat
    Camins del Priorat 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Αριστοτεχνικό χαρμάνι όπου κυριαρχεί το Grenache μαζί με Cinsault, Cabernet Sauvignon, Syrah και Merlot. Απίστευτη φρεσκάδα και συμπυκνωμένο φρούτο σε ένα κρασί που θα σας πάρει τα μυαλά. Μία φρέσκια εκδοχή των ερυθρών κρασιών του Priorat από τον σπουδαιότερο, για πολλούς, παραγωγό της περιοχής, τον Alvaro Palacios. Η τιμή απρόσμενα λογική για ένα τόσο απολαυστικό ερυθρό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Chianti Classico
    Castellare - Chianti Classico 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Sangiovese, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Εξαιρετική ετικέτα Chianti Classico DOCG από ένα από τα πιο ποιοτικά boutique οινοποιεία της περιοχής. Αρωματικό στη μύτη, γεμάτο και πολύπλοκο στο στόμα, είναι ένα κρασί που κάνει περήφανη την πιο διάσημη οινοπαραγωγική περιοχή της Τοσκάνης. Όσοι φίλοι του Chianti Classico δεν έχουν δοκιμάσει την ετικέτα του Castellare di Castellina πρέπει να το κάνουν άμεσα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Pinot Noir Cellar Selection
    Pinot Noir Reserve 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Οι Νεοζηλανδοί, έχουν αποφασίσει σε ότι αφορά τα κόκκινα, ότι το ‘εθνικό’ τους σταφύλι είναι το Pinot Noir. Σε όσους λοιπόν από εμάς, η ‘ανακάλυψη’ μιας κορυφαίας ερυθρής Βουργουνδίας (το Γαλλικό ‘πρωτότυπο’ του Pinot Noir), αποτελεί ένα γρίφο του οποίου η λύση μάλλον θα κοστίσει μια περιουσία, το οινοποιείο της Villa Maria, προσφέρει μια εναλλακτική- Nεοκοσμίτικη εκδοχή της ποικιλίας, που ενθουσιάζει με την αμεσότητα, τον ελκυστικό χαρακτήρα και την ‘πολιτισμένη’ τιμή της.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Yalumba CS Barossa Syrah
    Yalumba CS Barossa Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, 14% alc.
    Αυτή είναι μια μοντέρνα ερμηνεία του κλασικού στυλ. Τα αρχικά αρώματα shiraz περιλαμβάνουν ώριμο δαμάσκηνο και κεράσι, ακολουθούμενα από τα αρώματα φυλλώδους, κέδρου και κόκκινης σταφίδας του cabernet sauvignon. Ο ουρανίσκος είναι πλούσιος και γενναιόδωρος, αλλά απαλός και εύπλαστος. Οι ισορροπημένες γεύσεις παραμένουν στο μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μαραθεύτικο
    Μαραθεύτικο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Maratheftiko, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Το Μαραθεύτικο είναι το πιο σημαντικό ερυθρό Κυπριακό οινοποιήσιμοσταφύλι και αυτό το κρασί είναι μία από τις κορυφαίες εκφράσεις της ποικιλίας. Ένα μεσογειακό ερυθρό κρασί που εστιάζει στο ζωηρό φρέσκο σκούρο φρούτο και τις ευγενικές τανίνεςκαι μπορεί να καταναλωθεί ευχάριστα τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και τους καλοκαιρινούς.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Seiradi PFC Cuvee Topos
    Seiradi PFC Cuvee Topos 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    23,20 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. σε συνάρτηση με το terroir. Για το Cuvee Topos επιλέγονται αμπέλια σε υψόμετρο 350-450 m ιδιότυπου terroir που σε συνάρτηση με τη καλή χρήση της δρυός δίνουν ένα απολαυστικά εναλλακτικό πρόσωπο της Μονεμβασιάς. Γεμάτο κρασί, με δομημένη γεύση, μίνεραλ αισθητική και μεγάλης διάρκειας γουλιά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί