Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 80

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Freixenet Rose Alcohol Free
    Freixenet Rose Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Αφρώδες χωρίς αλκοόλ γίνεται? Και όμως γίνεται ο οίκος Freixenet μας προτείνει μία σειρά από δύο αφρώδη προϊόντα χωρίς αλκοόλ. Το ροζέ έχει όλα αυτά τα στοιχεία που αγαπάμε στις ‘μπουρμπουλήθρες’ εκτός από το αλκοόλ! Ζωντάνια, φρούτο, δροσιά και … πίνουμε άφοβα όλοι!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. ΑΤΜΑ Λευκό
    ΑΤΜΑ Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    8,90 €
    Ευχάριστο, νόστιμο και φρουτώδες καθημερινό κρασί με την υπογραφή του Απόστολου Θυμιόπουλου, ενός από τους πιο ανερχόμενους οινοποιούς της Ελλάδας. Ο πρωτότυπος συνδυασμός του Ξινόμαυρου (σε λευκή οινοποίηση) με την Μαλαγουζιά φέρνει στο τραπέζι μας μία πολύ ενδιαφέρουσα και value for money πρόταση.
  3. Ψηλές Κορφές
    Ψηλές Κορφές 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,10 €
    Όμορφο αρωματικό λευκό από το εκλεκτό Μοσχάτο της Σάμου. Ένα πολύ αγαπητό κρασί που χαρακτηρίζεται από φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα που δροσίζει. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσουν το όμορφο αυτό προϊόν του Σαμιώτικου αμπελώνα.
  4. Κτήμα Μουσών - 9 Ροζέ
    Κτήμα Μουσών - 9 Ροζέ 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Μούχταρο, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    8,60 €
    Το κοσμοπολίτικο Syrah συναντά την σπάνια ερυθρή ποικιλία της Κοιλάδας των Μουσών, Μούχταρο, σε μία πολύ γοητευτική και value for money ροζέ έκφραση. Τα ευχάριστα αρώματα σκούρων φρούτων που κυριαρχούν σε συνδυασμό με την ζωντάνια και τη λιγουρευτική γεύση το καθιστούν ιδανικό κρασί για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου.
  5. Portes Merlot
    Portes Merlot 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 9,35 € Κανονική τιμή 11,00 €
    Ένα ποιοτικό Merlot από τον Γιώργο Σκούρα. Στη μύτη παρουσιάζει αρώματα κόκκινου κερασιού, δαμάσκηνου, βανίλιας συνοδευμένα με νότες βιολέτας και καπνού και στο στόμα βελούδινο με τανίνες που εξελίσσονται υπέροχα στο χρόνο.
  6. Vina Sol
    Vina Sol 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Parellada, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    8,60 €
    Φρέσκο λευκό κρασί που αποτυπώνει όμορφα την τυπικότητα της οινοπαραγωγικής περιοχής της Καταλονίας. Η ντόπια ποικιλία Parellada δίνει ένα κρασί με όμορφα φρουτώδη αρώματα και δροσιστική οξύτητα που πίνεται εύκολα και συνοδεύει ελαφριές καλοκαιρινές γεύσεις.
  7. Μεθέα Ροζέ
    Μεθέα Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Μαυροκουντούρα, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    8,00 €
    Η οικονομική σειρά Μεθέα του οινοποιείου Βρυνιώτη στην Εύβοια είναι από τις πιο ‘value for money’ σειρές που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Το ροζέ, ένα μοναδικό χαρμάνι της λευκής ποικιλίας Μονεμβασιάς και της ερυθρής Μαυροκουντούρας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κρασιά σε διπλάσια τιμή. Νόστιμο, αρωματικό και με διάρκεια είναι σίγουρα ότι μπορεί να γίνει τόσο το καθημερινό κρασί μας όσο και το κρασί που θα συνοδεύσει special τιμές.
  8. Vina Esmeralda Rosato
    Vina Esmeralda Rosato 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    9,30 €
    To ροζέ αδερφάκι του διάσημου ‘best seller’ Ισπανικού κρασιού του θρυλικού οίκου Torres, Vina Esmeralda. Μία υπέροχη και εξωστρεφής έκφραση του Garnacha (Grenache) με κομψό λουλουδένιο και φρουτένιο άρωμα αλλά και πολύ νόστιμη ελαφριά γεύση. Θα απογειώσει ελαφριά και πικάντικα ορεκτικά, ενώ πίνεται πολύ ευχάριστα σκέτο σαν απεριτίφ.
  9. Μεθέα Λευκός
    Μεθέα Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    8,00 €
    Ότι περιμένεις από το καθημερινό σου κρασί βρίσκεται σε ένα ποτήρι Μεθέα… Καλοφτιαγμένο, αρωματικό, ευχάριστο, δροσιστικό, ένα κρασί που παρέχει εξαιρετικό value for money. Αν το πίναμε έχοντας μπροστά μας και τη θέα στη θάλασσα που προσφέρει το οινοποιείο του Κωνσταντίνου Βρυνιώτη στα Γιάλτρα της Αιδηψού δεν θα ζητούσαμε τίποτα παραπάνω…
  10. Άκρες - Ερυθρός
    Άκρες - Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη εκχύλιση και σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Μαύρα κεράσια, βατόμουρα, δαμάσκηνα, αποξηραμένα βότανα, μέτριο σώμα τραγανό και κομψό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Ονειροπαγίδα - Syrah
    Ονειροπαγίδα - Syrah 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    87%
    Βαθύ κόκκινο χρώμα, με ιώδεις ανταύγειες. Αρώματα κόκκινων φρούτων, αποξηραμένων δαμάσκηνων και πλούσια γεύση με διακριτική παρουσία του βαρελιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Samos Vin Doux
    Samos Vin Doux 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Επιδέχεται Παλαίωση, 15% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    9,10 €
    Αγαπημένο και εκφραστικό γλυκό κρασί από τη Σάμο. Παρουσιάζει όλη την τυπική δυναμική της ποικιλίας, αναδύοντας όμορφα αρωματικά παιχνίδια που παραπέμπουν σε μυρωδάτα λουλούδια και ώριμα καλοκαιρινά φρούτα.
  13. Μεθέα Ερυθρός
    Μεθέα Ερυθρός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Merlot, Μαντηλαριά, Πιείτε το τώρα, 12,7% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    8,00 €
    Μανδηλαριά και Merlot δίνουν ένα αρωματικό, ελαφρύ, ερυθρό κρασί με ιδανική σχέση ποιότητας τιμής. Ξεχάστε πολυπλοκότητα από παλαίωση σε βαρέλι, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια fruit forward εκδοχή κρασιού με τυπικά αρώματα μοσχάτου, ελαφρύ σώμα και ήπιες τανίνες, που πίνεται ευχάριστα σερβιρισμένο σε δροσερή θερμοκρασία.
  14. ΑΤΜΑ Ερυθρό
    ΑΤΜΑ Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαντηλαριά, Ξινόμαυρο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    9,50 €
    Το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο συναντά την Αιγαιοπελαγίτικη Μανδηλαριά σε ένα κρασί με άφθονο κόκκινο και μαύρο φρούτο, φρεσκάδα, αισθητές αλλά ευγενικές τανίνες και πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας. Είναι ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για περιστάσεις που απαιτούν και ποσότητα εκτός από ποιότητα.
  15. Brachetto D' Acqui
    Brachetto D' Acqui
     
    Γλυκός, Αφρώδης, Ερυθρός, Brachetto, Πιείτε το τώρα, 6.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    9,00 €
    Είναι ένα από τα πιο κομψά και ευχάριστα επιδόρπια κρασιά. Διακρίνεται για το ροδοκόκκινο χρώμα του και για το λεπτό άρωμά του με νότες από τριαντάφυλλο και από ώριμα φρούτα. Σερβίρετε δροσερό στους 6-8 °C ως απεριτίφ.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί