Κρασί

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Iri’s Vineyard
    Iri’s Vineyard 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Γοητευτική Μαυροδάφνη που προέρχεται από τον αμπελώνα της Ίριδας και τις ιδιαίτερα χαμηλές και ποιοτικές αποδόσεις του. Μετά από μία ιδιαίτερα τρυφερή οινοποίηση, πιεσμένη σε στροφιλιά και χωρίς την επιρροή της δρυός, διαυγάσεις και φιλτράρισμα, μας δίνει μία από τις πιο καθαρές και νόστιμες εκφράσεις της ποικιλίας στην αγορά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Οργίων Μαυροδάφνη
    Οργίων Μαυροδάφνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ρουστίκ κρασί που παράγεται με ελάχιστες επεμβάσεις στην οινοποίηση και ωριμάζει σε βαρέλια 2ης, 3ης και 4ης χρήσης εστιάζοντας στον ποικιλιακό χαρακτήρα, το γευστικό βάθος και την φινέτσα, από έναν ήπιων τόνων οινοποιό που επιλέγει να μιλάει με την δουλειά του και την ποιότητα των κρασιών του. Οι ξηρές Μαυροδάφνες εξελίσσονται σε σημείο αναφοράς για τα Ελληνικά ερυθρά και το Οργίων είναι από πρώτα κρασιά αυτού του στιλ. Αν σας αρέσουν μόνο τα φρουτώδη μοντέρνα κρασιά επιλέξτε κάποιο άλλο κρασί. Αν όμως θέλετε να διευρύνετε τους γευστικούς σας ορίζοντες, δώστε του μία ευκαιρία!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Route 111
    Route 111 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    73%
    Η Route 111 είναι ένας παλιός επαρχιακός δρόμος που συνδέει την Νεμέα και τη Αιγιαλεία, οι περιοχές όπου ευδοκιμούν οι δύο σπουδαίες ερυθρές ποικιλίες της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο και η Μαυροδάφνη. Εδώ οι ποικιλίες δημιουργούν, σε ίσες αναλογίες, ένα πολύπλοκο χαρμάνι από αμπελώνες σε υψηλά υψόμετρα αυτών των περιοχών, δίνοντας ένα πολύπλοκο κρασί με φρέσκο φρούτο και συμπυκνωμένη γεύση. Εμφιαλώνεται αφιλτράριστο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Τσιγκέλω
    Τσιγκέλω 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Μαυροδάφνη, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Η Θεοδώρα Ρούβαλη, δεύτερη γενιά του οινοποιείου Ρούβαλη έχει αναλάβει τα ηνία και δημιουργεί υπέροχα κρασιά με προσήλωση στην ανάδειξη του terroir της Αιγιαλείας. Τσιγκέλω ονομάζεται ο ποιοτικότερος κλώνος της Μαυροδάφνης και εδώ έχουμε μία εξαιρετική ξηρή έκφραση της ποικιλίας από αμπελώνες σε υψόμετρο 650 μέτρων. Το κρασί που ωρίμασε για μερικούς μήνες σε πήλινους χειροποίητους αμφορείς, διακρίνεται για την φρεσκάδα, την καθαρότητα του φρούτου και τις ευγενικές τανίνες. Είναι ερυθρό κρασί που μπορεί να άνετα να συνοδεύσει και πιάτα ψαριών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί