Ερυθρά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 63

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ράμνιστα Le Bicentenaire
    Ράμνιστα Le Bicentenaire 2011
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    156,20 €
    Μια συλλεκτική έκδοση της Ράμνιστας με 3 φιάλες σοδειάς 2011 σε ξύλινη κασετίνα. Η επετειακή έκδοση της Ράμνιστας, κυκλοφορεί σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Μια premium συσκευασία που θα αποτελούσε το ιδανικό δώρο για το οινόφιλο κοινό!
  2. Santa Digna - Cabernet Sauvignon
    Santa Digna - Cabernet Sauvignon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    12,50 €
    Όμορφο Χιλιανό ερυθρό κρασί, με ευχάριστα αρώματα φρούτων του δάσους, στρογγυλές τανίνες και γενικά πολύ καλή αίσθηση στο στόμα. Προσφέρεται με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, γι' αυτό και ανοίγεται εύκολα σε ένα τραπέζι όπου πρωταγωνιστεί το ψητό κρέας.
  3. Broquel Malbec
    Broquel Malbec 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Malbec, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    16,50 €
    Πλούσιο και μεστό ερυθρό κρασί από την Αργεντινή και την τυπική της ποικιλία, το Malbec. Πληθωρικό και γεμάτο, με όμορφα αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών και ζωηρές τανίνες, είναι ένα κρασί φτιαγμένο για να συνοδεύει πολύ και καλό κόκκινο κρέας.
  4. Chocolate Block
    Chocolate Block 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Grenache, Syrah, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    37,00 €
    Εντυπωσιακά καλό και ευχάριστο ερυθρό από τη Νότια Αφρική. Πλούσιο, πικάντικο και περίπλοκο, είναι κρασί που τραβάει άμεσα την προσοχή και ξαφνιάζει. Μπορεί να παλαιώσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί στον πειρασμό να το ανοίξει και να το απολαύσει!...
  5. The Wolftrap - Ερυθρό
    The Wolftrap - Ερυθρό 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Mourverde, Syrah, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    13,80 €
    Απολαυστικό και 'φιλικό' κόκκινο κρασί από έναν σπουδαίο παραγωγό της Νοτίου Αφρικής που παντρεύει δύο ερυθρές ποικιλίες με μία λευκή σε ένα φρουτένιο κρασί που δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για το πιείτε. Συνδυάστε το με όλα τα πιάτα που βασίζονται στα κόκκινα κρέατα.
  6. Sangre de Toro
    Sangre de Toro 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carinena, Garnacha, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,80 €
    Πρώτο σε πωλήσεις από το House of Wine ερυθρό κρασί το 2010. Πληθωρικό ερυθρό από την όμορφη, Μεσογειακή οινοπαραγωγική ζώνη της Καταλονίας. Εξελιγμένα αρώματα υπερώριμων, σχεδόν ζαχαρωμένων κόκκινων φρούτων, υποστηρίζονται από ευχάριστες τανίνες και καλή οξύτητα.
  7. Landskroon - Pinotage
    Landskroon - Pinotage 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinotage, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    16,00 €
    Εισαγωγή στα κρασιά από τη γηγενή ποικιλία της Ν. Αφρικής, το Pinotage. Εύκολο, καθημερινό κρασί για το τραπέζι, με ευχάριστη αρωματικότητα και ευγενείς τανίνες.
  8. Adobe Carmenere
    Adobe Carmenere 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Carmenere, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    14,50 €
    Όμορφο και φιλικό ερυθρό κρασί από την ποικιλία Carmenere, σήμα κατατεθέν της Χιλής. Πικάντικο και ευγενικό στη μύτη και στο στόμα, με τυπικά αρώματα που θυμίζουν φρεσκο-αλεσμένο καφέ, όμορφες τανίνες και καλή διάρκεια, είναι ένα κρασί φαγητού με πολλές δυνατότητες. Ατού του και η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής που παρουσιάζει.
  9. Les Breteches
    Les Breteches 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Carignan, Cinsault, Grenache, Mourverde, Syrah, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    58%
    15,70 €
    Εισαγωγή στα κρασιά του Λιβάνου με ένα κομψό πολύ-ποικιλιακό ερυθρό κρασί. Το χαρμάνι του απαρτίζεται από πολλές Ευρωπαϊκές ποικιλίες, ο "γάμος" των οποίων δίνει ένα κρασί πολύπλοκο και ιδιαίτερα ευχάριστο. Η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής του κρασιού είναι άλλο ένα προτέρημά του, που το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό.
  10. The Goatfather
    The Goatfather 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Barbera, Cabernet Sauvignon, Sangiovese, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    19,70 €
    Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό ερυθρό κρασί, το ακριβές χαρμάνι του οποίου παραμένει μυστικό, και μόνο κάποιες από τις πληροφορίες δημοσιοποιούνται και σας τις μεταφέρουμε. Πεντακάθαρη μύτη κόκκινων φρούτων, όμορφο σώμα και σφιχτές τανίνες, συμπληρώνουν ένα πολύ αξιόλογο οινικό "πακέτο". Η καταπληκτική σχέση ποιότητας-τιμής του το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό.
  11. Spy Valley - Pinot Noir
    Spy Valley - Pinot Noir 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    27,00 €
    Κομψό και ευχάριστο Νέο-Ζηλανδέζικο Pinot Noir από ένα ιδιαίτερα ποιοτικό οινοποιείο της χώρας. Πλούσιο σε αρώματα, μαλακό και ευγενές στη γεύση, το κρασί αυτό πίνεται όλες τις ώρες και είναι ιδιαίτερα ευέλικτο ως προς τις δυνατότητες συνδυασμών με φαγητό που παρουσιάζει. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
  12. Coronas
    Coronas 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    10,90 €
    Πικάντικο ερυθρό κρασί που βασίζεται στην "παιχνιδιάρικη" πλευρά του Tempranillo, έστω κι αν μία "σταγόνα" Cabernet Sauvignon παλεύει να το σοβαρέψει λίγο. Ένα "νόστιμο" κρασί ποτηριού αλλά και φαγητού, που διαπρέπει σε συνδυασμό με εξίσου νόστιμες και πικάντικες κόκκινες σάλτσες.
  13. Guado al Tasso
    Guado al Tasso 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Syrah, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    80%
    187,20 €
    Η ναυαρχίδα του Tenuta Guado al Tasso, που εκφράζει απολύτως τη περιοχή Bolgheri στη δομή, την κομψότητα και την πολυπλοκότητά του. Ένα μεγάλο κρασί από έναν μεγάλο Ιταλό παραγωγό.
  14. Escudo Rojo
    Escudo Rojo 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    25,40 €
    Ποιοτικό ερυθρό κρασί από τη Χιλή με την υπογραφή του Βαρώνου Philippe De Rothschild, ο οποίος είναι από τους πρώτες μεγάλες προσωπικότητες του διεθνούς οινικού στερεώματος που πίστεψαν στις δυνατότητες της χώρας αυτής. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο και ευχάριστο ερυθρό κρασί, η εξαιρετικά ελκυστική τιμή του οποίου το καθιστά μία όμορφη καθημερινή πολυτέλεια.
  15. Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου
    Γουμένισσα Μικρό Κτήμα Τίτου 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Νεγκόσκα, Ξινόμαυρο
    15,30 €
    Το 2018 το Κτήμα Βιβλία Χώρα, του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και του Βασίλη Τσακτσαρλή ‘φτάνει’ στην Γουμένισσα και αξιοποιεί το Κτήμα Ευτυχίδη με σκοπό την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών ΠΟΠ Γουμένισσα. Το πρώτο κρασί του οινοποιείου είναι μία υπέροχη έκφραση του Ξινόμαυρου και της Νεγκόσκας με βάθος φρούτου, φινέτσα και πολύ όμορφα δουλεμένες τανίνες.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί