You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Thea Μαντινεία 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
16,10 € Φτάνει μέχρι 14,81 €Συνήθως όταν πρόκειται για Μοσχοφίλερο, μιλάμε για αρώματα, φρεσκάδα και οξύτητα. Σε αυτό το Μοσχοφίλερο όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για όγκο και για λιπαρότητα. Πολύ όμορφη προσέγγιση από την Σεμέλη, με καρπό που προέρχεται από έναν αμπελώνα ηλικίας 25 ετών, σε υψόμετρο 650 μέτρων και παραμονή του κρασιού για 6 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του. -
Μοσχοφίλερο Boutari Naturally 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
14,80 € Φτάνει μέχρι 13,62 €Από την σειρά των κρασιών χωρίς θειώδες της Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Μοσχοφίλερο από την Μαντινεία. Επιλέγονται σταφύλια από παλαιά κλίματα του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οινοποίηση πραγματοποιείται χωρίς την προσθήκη θειώθους και το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μία πολύ όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου που γοητεύει με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα του φρούτου. -
A Priori 2022
Ξηρός, Ήπιος, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
11,00 € Φτάνει μέχρι 10,12 €Ο Λεωνίδας Νασιάκος ο δημιουργός που έχει ταυτίσει το όνομά του με το Μοσχοφίλερο κι έχει αφιερώσει την οινοποιητική του πορεία στη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών από την ποικιλία, δημιουργεί το οινοποιείο NOVUS και υπογράφει μία γοητευτική, καλοδομημένη και χαρισματική ΠΟΠ Μαντινεία. -
Route Gris 2022
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
18,50 € Φτάνει μέχρι 17,02 €Το οινοποιείο Τρουπή πάει ακόμα παραπέρα το Μοσχοφίλερο! Παίρνει φρούτο από την περιοχή Καταράχη σε υψόμετρο 640 μέτρων, ζυμώνει ένα μέρος του κρασιού σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το υπόλοιπο σε παλιά βαρέλια ακακίας και δρύς και στην συνέχεια όλο το κρασί ωριμάζει για μερικούς μήνες σε τσιμεντένιες δεξαμενές, ενώ εμφιαλώνεται χωρίς φιλτράρισμα. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, ο πολύπλοκος τρόπος οινοποίησης αλλά και ο συνδυασμός τεσσάρων διαφορετικών δοχείων ζύμωσης και ωρίμασης οδηγούν σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και απολαυστικό Μοσχοφίλερο που μπορεί να εξελιχθεί για μερικά χρόνια στην φιάλη.