Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 70

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μαλαγουζιά Μάρκου
    Μαλαγουζιά Μάρκου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    12,30 €
    Από Βορρά έως και νότο η Μαλαγουζιά εντυπωσιάζει με τον έντονα αρωματικό και φιλικό της χαρακτήρα. Η Μαλαγουζιά του Μάρκου αποτελεί μια εξαιρετικά ανθική και φυτική προσέγγιση της ποικιλίας που βγάζει αρώματα Μοσχάτου, στημένη με τρόπο που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ποικιλίας. Ένα πολύ ευχάριστο κρασί με εξίσου καλή σχέση ποιότητας/τιμής.
  2. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  3. /
    Chardonnay Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    13,40 €
    Ένα Chardonnay από τη ζώνη του Trentino-Alto Adige που χαρακτηρίζεται από την φρεσκάδα και τoν τραγανό του χαρακτήρα. Μαζί με το πολύ επιτυχημένο Pinot Grigio, η Santa Margherita δίνει ένα Chardonnay από αμπελώνες που φτάνουν τα 400m υψόμετρο, οινοποιημένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με χαμηλά επίπεδα αλκοόλης και όμορφο φρούτο.
  4. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  5. Terre de Zeus Assyrtiko
    Terre de Zeus Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    18,00 €
    Ένα πολλά υποσχόμενο Ασύρτικο από την Πιερία που αναδεικνύει την ‘φιλική’ πλευρά της ποικιλίας, από ένα ολοκαίνουριο οινοποιείο που αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Ευχάριστα και κομψά αρώματα, ζωντάνια και νεύρο σε ένα αναζωογονητικό κρασί που θα συνοδεύσει υπέροχα οτιδήποτε βγαίνει από την θάλασσα και όχι μόνο. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  6. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  7. Seiradi PFC λευκό
    Seiradi PFC λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Στην περίπτωση της Μονεμβασιάς το στοίχημα της κατάταξης ΠΟΠ Πάρος κερδίζεται από ένα κρασί με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη παλέτα, που καταφέρνει εντέχνως να αφομοιώσει την ορυκτή και υφάλμυρη ταυτότητα του νησιού.
  8. Craggy Range Sauvignon Blanc
    Craggy Range Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    19,70 €
    Φανταστικό κρασί, η επιτομή των Νεοζηλανδέζικων Sauvignon Blanc, από ένα εμβληματικό οικογενειακό οινοποιείο. Ένα θαυμάσιος συνδυασμός καθαρότητας φρούτου, δομής, κομψότητας και ισορροπίας. Ένα πολυδιάστατο κρασί που πρέπει να έχουν στην κάβα του όλοι οι λάτρεις του Sauvignon Blanc.
  9. Sera Λευκός
    Sera Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πλυτό, Πιείτε το τώρα
    14,80 €
    Υπέροχος συνδυασμός του δημοφιλούς Sauvignon Blanc με το σπάνιο Πλυτό σε ένα κρασί που σφύζει από ζωντάνια με φρέσκα φρουτένια αρώματα και γεύσεις και ακαταμάχητη γεύση. Ένα κρασί από την Κρήτη που ξεκλειδώνει τα χαρίσματα και των δύο ποικιλιών προσφέροντας μας ατελείωτες στιγμές απόλαυσης.
  10. Domaine Costa Lazaridi Semillon
    Domaine Costa Lazaridi Semillon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    18,60 €
    Βαρελάτο λευκό που κτίζει πάνω στο ιδιαίτερο Semillon για να δώσει ένα κρασί για πολύ εκλεκτικούς ουρανίσκους. Ζεστά αρώματα που παραπέμπουν σε μέλι, καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς και βανίλια, υποστηρίζονται από δροσιστική οξύτητα και ισορροπημένη δομή στο στόμα.
  11. Vina Esmeralda Sparkling
    Vina Esmeralda Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    15,50 €
    Η αφρώδη εκδοχή ενός από τα ‘best seller’ κρασιά του πλανήτη, του Vina Esmeralda. O περίφημος Ισπανικός οίκος Torres δημιουργεί ένα άκρως μεσογειακό αφρώδες κρασί βασισμένο στο εξωστρεφές Μοσχάτο με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών και γαργαλιστική οξύτητα. Είναι ιδανικό τόσο για την πιο χαλαρή όσο και για την πιο ιδιαίτερη περίσταση. Είναι vegan κρασί.
  12. Πύλη Λευκός
    Πύλη Λευκός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    14,00 €
    To Kτήμα Μιχαηλίδη συστήνει με την Πύλη ένα υπέροχo blend λευκών ποικιλιών που αναδεικνύει τη μαγεία της δραμινής γης. Η υπέροχη ισορροπία φρεσκάδας και όγκου γουλιάς με το φρούτο σε πρώτο πλάνο σκιαγραφούν ένα λευκό που φτιάχτηκε για να ταιριάζει με… όλα!
  13. Puilly Fume Les Pierrefeux
    Chateau Langlois Pοuilly-Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    30,40 €
    Ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο λευκό κρασί από την κοιλάδα του Λίγηρα. Η φρεσκάδα και η οξύτητά του συναρπάζουν, ενώ το μοναδικό terroir του Pοuilly Fume του χαρίζει μία όμορφα τυπική μεταλλικότητα που περιμένουμε από ένα τέτοιο κρασί.
  14. Κτήμα Πατεριανάκη - Μοσχάτο Σπίνας
    Κτήμα Πατεριανάκη - Μοσχάτο Σπίνας 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σπίνας, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    12,20 €
    Ένα ‘λαχταριστό’ βιολογικό κρασί, πλημμυρισμένο με ευχάριστα αρώματα φρούτων και λουλουδιών και γεύση που θα μας κάνει να μην θέλουμε να το μοιραστούμε. Από τα λίγα μονοποικιλιακά κρασιά, από Μοσχάτο Σπίνας, μια ποικιλία που αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής.
  15. Bidoli - Pinot Grigio
    Bidoli - Pinot Grigio 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    13,30 €
    Αξιόλογη λευκή ετικέτα από Pinot Grigio, μία ποικιλία με πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Εύκολο, ευχάριστο, με φρέσκα αρώματα λουλουδιών και κίτρινων φρούτων και όμορφη οξύτητα, πίνεται ανά πάσα στιγμή και συνοδεύει εύκολα κάθε ελαφριά γεύση που θα βρεθεί δίπλα του.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί