Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 80

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Απλά - Λευκός
    Απλά - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Βιδιανό, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Για τον χώρο του κρασιού, ο Νίκος Καρατζάς είναι ένας από τους πιο αγαπητούς και πιο αξιόλογους οινολόγους της χώρας. Με μεγάλη εμπειρία και σύμβουλος σε πολλά οινοποιεία, η υπογραφή του ως παραγωγός πια, είναι εγγύηση και τα κρασιά του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από συναρπαστικά. Το λευκό ‘Απλά’ είναι χαρμάνι τριών σπουδαίων Ελληνικών ποικιλιών, της Μαλαγουζιάς, του Ασύρτικου και του Βιδιανού, συνδυάζοντας τον ευχάριστο και αρωματικό χαρακτήρα με την πολυπλοκότητα και την φινέτσα αλλά και την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Les Crus Reserve Blanc Cotes du Rhone
    Les Crus Reserve Blanc Cotes du Rhone 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Υπέροχο κρασί από την Κοιλάδα του Ροδανού, που προέρχεται από τον συνδυασμό των ποικιλίων Grenache Blanc, Marsanne, Viognier και Roussane και σφύζει από ζωντάνια, νοστιμιά και αρώματα λευκών πυρηνόκαρπων φρούτων. Ένα προσιτό κρασί που μπορεί να φέρει γαλλική αύρα στο καθημερινό - και όχι μόνο - τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Sauvignon Blanc Private Bin
    Sauvignon Blanc Private Bin 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Χρυσός Λέων - Chardonnay
    Χρυσός Λέων - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13,1% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ένα όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο λευκό που χαρακτηρίζεται από πλούσια αρωματικότητα, σωστή δομή και πολύ καλή διάρκεια. Ο Λευκός Χρυσός Λέων είναι ένα κρασί που θα απολαύσουμε στο ποτήρι ή στο τραπέζι, και θα συνδυάσουμε με αντίστοιχα λεπτές και εκλεκτές γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Nostos Romeiko
    Nostos Romeiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Το οινοποιείο Μανουσάκη φέρνει στα ποτήρια μας ένα αναπάντεχα νόστιμο και γεμάτο φρεσκάδα λευκό βιολογικό κρασί, αξιοποιώντας μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, και καταφέρνει να στρέψει στην προσοχή μας σε ένα σταφύλι που μέχρι τώρα δυσκολευόταν να βγει στο προσκήνιο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Sauvignon Blanc Reserve
    Sauvignon Blanc Reserve 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Aerides
    Aerides 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Xynisteri, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο λευκό κρασί από το Ξυνιστέρι, την ποιο σημαντική λευκή ποικιλία της Κύπρου που ανεβαίνει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Με ζουμερά αρώματα φρούτων, ανθικές νύξεις, δροσερή οξύτητα, πολύ νόστιμη γεύση και την υπογραφή ενός πολύ ανερχόμενου οινοποιού της Κύπρου, αυτό το κρασί είναι η κατάλληλη επιλογή για να αρχίσει κανείς την ‘περιήγηση’ του στο Κυπριακό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Μουσών - 9 Λευκό
    Κτήμα Μουσών - 9 Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Trebbiano, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    7,90 €
    Το Ασύρτικο, το Trebbiano και το Sauvignon Blanc συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα λευκό κρασί από την Κοιλάδα των Μουσών, με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζουμερό του φρούτο, η φρεσκάδα και απολαυστική επίγευση του το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι δίπλα όλα τα πιάτα θαλασσινών και λαχανικών.
  9. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
  10. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  11. Freixenet Blanco Alcohol Free
    Freixenet Blanco Alcohol Free
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα, 0% alc.
    Το εμβληματικό Ισπανικό οινοποιείο Freixenet, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή εξαιρετικών αφρώδων οίνων δημιούργησε αυτό το αφρώδες ποτό με 0 % αλκοόλ, από συμπυκνωμένο γλεύκος, ιδανικό για όσους δεν θέλουν ή δεν ‘πρέπει’ να καταναλώνουν αλκοόλ. Το ευχάριστο φρουτώδες άρωμα του, οι παιχνιδιάρικες φυσαλίδες και η δροσιστική του γεύση κρύβουν καλά την έλλειψη της αλκοόλης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. /
    Chardonnay Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    84%
    13,40 €
    Ένα Chardonnay από τη ζώνη του Trentino-Alto Adige που χαρακτηρίζεται από την φρεσκάδα και τoν τραγανό του χαρακτήρα. Μαζί με το πολύ επιτυχημένο Pinot Grigio, η Santa Margherita δίνει ένα Chardonnay από αμπελώνες που φτάνουν τα 400m υψόμετρο, οινοποιημένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με χαμηλά επίπεδα αλκοόλης και όμορφο φρούτο.
  13. ΑΤΜΑ Λευκό
    ΑΤΜΑ Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Ξινόμαυρο, Πιείτε το τώρα
    8,90 €
    Ευχάριστο, νόστιμο και φρουτώδες καθημερινό κρασί με την υπογραφή του Απόστολου Θυμιόπουλου, ενός από τους πιο ανερχόμενους οινοποιούς της Ελλάδας. Ο πρωτότυπος συνδυασμός του Ξινόμαυρου (σε λευκή οινοποίηση) με την Μαλαγουζιά φέρνει στο τραπέζι μας μία πολύ ενδιαφέρουσα και value for money πρόταση.
  14. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  15. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί