Ροζέ Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-28 από 28

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Domaine de I’Ile rose
    Domaine de I’Ile rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Noir, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μοναδικό ροζέ κρασί από το μαγευτικό νησί Porquerolles στην Κυανή Ακτή μέσα στην ζώνη της Προβηγκίας με την υπογραφή του διάσημου οίκου Chanel. Φανταστική πολυπλοκότητα, ένταση φρούτου, δύναμη αλλά και δυνατότητα παλαίωσης σε από τα καλύτερα ροζέ κρασιά που έρχονται από την Νότια Γαλλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Amalia Rose
    Amalia Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Ο Γιάννης Τσέλεπος παράγει εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα καλύτερα Ελληνικά λευκά αφρώδη κρασιά, το Amalia. Η νέα του πρόταση είναι ένα απολαυστικό αφρώδες ροζέ κρασί που παράγεται με την μέθοδο της Σαμπάνιας και από την πιο δημοφιλή ερυθρή ποικιλία της Πελοποννήσου, το Αγιωργίτικο. Φρεσκάδα και αρώματα φρούτων πλημμυρίζουν τον ουρανίσκο μας από την πρώτη γουλιά!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Βίβλινος Ροζέ
    Βίβλινος Ροζέ 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    18,60 €
    Αναβίωση τοπικής ποικιλίας που βρέθηκε στην περιοχή του Παγγαίου και δίνει ένα εξαιρετικό ροζέ κρασί το οποίο το κτήμα Βιβλία χώρα εμφιάλωσε σε magnum φιάλη. Πολύ τραγανό, φρέσκο κόκκινο φρούτο στη μύτη, φυτικότητα και φρεσκάδα που απέχει από τα κλασικά ελληνικά ροζέ και στόμα γεμάτο ενέργεια, ένταση και διάρκεια.
  4. Gratien & Meyer Cuvee Flamme Rose
    Gratien & Meyer Cuvee Flamme Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Ένα πολύ ωραίο και δροσερό ροζέ αφρώδες κρασί, το οποίο μετά από δυο χρόνια παλαίωσης στην φιάλη αποκτά πολύ ωραία μπισκοτένια στοιχεία όπως αυτά της Σαμπάνιας αλλά με τιμή που μας επιτρέπει να το κάνουμε καθημερινή συνήθεια. Ένα Crémant de Loire με πολύ κομψό άρωμα κόκκινων φρούτων και απολαυστική γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Cote des Roses
    Cote des Roses 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    18,40 €
    Υπέροχα νόστιμο ροζέ κρασί με μεσογειακό χαρακτήρα, ξεμυαλιστικό φρουτώδες και τριανταφυλλένιο άρωμα, φρεσκάδα αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση. Θαυμάσιος συνδυασμός των Grenache, Cinsault και Syrah, με την υπογραφή του Gérard Bertrand, ενός από τους σπουδαιότερους παραγωγούς της Νότιας Γαλλίας. Ιδανικό σαν απεριτίφ και για να συνοδεύει εκλεκτά πιάτα, ενώ αποτελεί και ένα πολύ όμορφο δώρο.
  6. UP Ultimate Provence
    UP Ultimate Provence 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache, Rolle, Syrah, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    26,70 €
    Ελκυστικό, δροσερό, με άφθονο κόκκινο και πυρηνόκαρπο φρούτο και πικάντικες πινελιές, ροζέ κρασί από την Προβηγκία. Ένας όμορφος συνδυασμός Grenache, Syrah και Rolle (Vermentino) που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
  7. Ikon Rose
    Ikon Rose 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache
    28,30 €
    Τα σταφύλια προέρχονται από βιολογικούς, vegan αμπελώνες. Μετά την συγκομιδή γίνεται προζυμωτική κρυοεκχύλιση, στη συνέχεια πιέζονται και το γλεύκος μεταφέρεται σε δεξαμενές ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Ωριμάζει με τις οινολάσπες και στη συνέχεια φιλτράρεται βάσει των vegan πρωτοκόλλων. Στη μύτη κυριαρχούν κομψά και σύνθετα αρώματα. Στο στόμα είναι απαλό και έντονα μεταλλικό, ακολουθεί μακρά επίγευση.
  8. By OTT
    By OTT 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    24,70 €
    Φρέσκο και ισορροπημένο ροζέ από τη Προβηγκία, που αντανακλά στον υπερθετικό βαθμό το στυλ των κρασιών της περιοχής που έχουν γίνει διάσημα σε όλο τον κόσμο. Ελαφρύ, ροζέ του σολομού, χρώμα, ντροπαλή μύτη με εσπεριδοειδή και κόκκινα φρούτα, κομψό αλλά ταυτόχρονα έντονο στόμα, γεμάτο φρεσκάδα. Ένα benchmark της περιοχής από τη συλλογή του Ott, σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.
  9. Cremant De Loire Rose
    Cremant de Loire Rose
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Ροζέ, Cabernet Franc, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    24,70 €
    Πρώτο σε πωλήσεις από το House of Wine Ροζέ κρασί το 2010. Εκπληκτικό ροζέ αφρώδες από την κοιλάδα του Λίγηρα, από ένα αξιόλογο οινοποιείο της περιοχής με μακρά ιστορία στα κρασιά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Γευστικό, πλήρες, με φίνο αφρισμό και μεγάλη διάρκεια, είναι το τέλειο απεριτίφ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα "δειλιάσει" να έρθει στο τραπέζι για να συνοδεύσει τα κατάλληλα εδέσματα.
  10. Malvasia Rose Sparkling
    Malvasia Rose Sparkling
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Ροζέ, Malvasia, Πιείτε το τώρα, 7% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    17,00 €
    Ένα φίνο ροζέ αφρώδες κρασί από την Βόρεια Ιταλία. Όμορφα αρωματικό, με φίνο αφρισμό και χαρακτηριστική γλυκύτητα, ενδείκνυται για στιγμές χαλάρωσης, γιορτής, χαράς. Μία ευχάριστη αφρώδης επιλογή, με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
  11. Minuty M Rosé
    Minuty M Rosé 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache Rouge, Syrah, 13% alc.
    23,30 €

    Ο Jean-Etienne και ο François Matton χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο το Grenache για τα κομψά του αρώματα, το Cinsault για τη φρεσκάδα του, το Syrah για την πολυπλοκότητά του και μια δόση παραθαλάσσιου Tibouren για τα λεπτά αρώματα λευκών φρούτων του.

  12. Malvasia Rosetta
    Malvasia Rosetta 2022
     
    Γλυκός, Ήπιος, Ροζέ, Malvasia, Πιείτε το τώρα, 5.5% alc.
    Βαθμολογία:
    97%
    17,20 €
    Ένα πολύ ιδιαίτερο ροζέ από τον «μαέστρο» του Piemonte, τον Roberto Bava. Δροσερό, ελαφρύ και αρωματικό, πίνεται όλες τις ώρες, πριν ή μετά το φαγητό, και χαρίζει ζεστό χρώμα και εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε όμορφη στιγμή...
  13. Aix Rose
    Aix Rose 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Cinsault, Grenache, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    20,10 €
    Γενναιόδωρο ροζέ κρασί από την Προβηγκία, με φρεσκάδα, αρώματα κόκκινων φρούτων και λουλουδιών και υπέροχη γεύση. Ένα πολύπλευρο κρασί που πίνεται ωραία σαν απεριτίφ αλλά συνοδεύει ευχάριστα όλα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα θαλασσινά, τα λαχανικά και τα λευκά κρέατα. Ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους αυτή της διάσημης, για τα ροζέ κρασιά, περιοχής.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί