Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Δίπλα στην Τέχνη: Εκθεση του Απόστολου Γιαγιάννου και κρασί Σιγάλα

Δίπλα στην Τέχνη: Εκθεση του Απόστολου Γιαγιάννου και κρασί Σιγάλα Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

  Δίπλα στην Τέχνη

 Ανοιξη, άνθη, χρώματα, ευωδιές, αλλαγή διάθεσης, πόθοι και πάθη που ξετυλίγονται και αιωρούνται στον γαλανό ουρανό μιας ηλιόλουστης μέρας προτρέποντας την λογική να εμπλακεί στο παιχνίδι «φαντασία ή πραγματικότητα», ελπίδα και αισιοδοξία για τις όμορφες στιγμές που περιμένουν τον καθένα μας, φθάνει να δηλώσουμε που θα είμαστε για να μας βρούν.

Ετσι και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας με την τέχνη, θα είμαστε στα εγκαίνια της έκθεσης του Απόστολου Γιαγιάννου με γενικό τίτλο «Άνθη. Μόνο» . Θα περιμένουμε τις «όμορφες στιγμές» την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 και ώρα 20.30, στην Titanium Yiayiannos Gallery , πίνοντας Ερυθρό Σιγάλα που ώς Χορηγός οίνου προσφέρει το House of Wine σε συνεργασία με το κτήμα Σιγάλα στη Σαντορίνη

Ο καλλιτέχνης πιστεύει πώς στα πέταλα ενός υακίνθου ή στο βαθυκόκκινο μιας παπαρούνας που φυτρώνει στον καμβά του, ίσως αρχίζει να γεννιέται κάποια ελπίδα ή έστω κάποια ευχή ώστε να αναζητηθεί αυτή η ελπίδα την οποία έχουμε τόση ανάγκη τώρα, τώρα! Ο ίδιος λέει: «Το έργο τέχνης ολοκληρώνεται μόνο με τη βοήθεια του κοινού το οποίο καθορίζει την αξία και το βαθμό επιτυχίας κάθε εικαστικού εγχειρήματος».

Με τη διπλή αυτή έκθεση στην Αθήνα και τη Λευκωσία ολοκληρώνεται ένας κύκλος 76 ατομικών εκθέσεων του καλλιτέχνη απ’ το 1974 ως το 2012.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 26 Μαΐου 2012.

Καλώς όρισες Ανοιξη !!!!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:


Το καταγγελτικό έργο του καλλιτέχνη έχει παρουσιαστεί ως τώρα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία, Ισπανία, Ελβετία, Ισλανδία, Η.Π.Α., Καναδά και Αυστραλία, με αλλεπάλληλες ατομικές εκθέσεις και με συμμετοχές σε διεθνείς art fairs.

Ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, εγκαταστάσεις.

Τα έργα του Απόστολου Γιαγιάννου είναι αποτελέσματα κοινωνικού προβληματισμού και συνεχών πλαστικών αναζητήσεων και χαρακτηρίζονται από έναν ιδιότυπο εξπρεσιονισμό. Έργα του Α. Γιαγιάννου βρίσκονται: στην Εθνική Πινακοθήκη, στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Εθνική Τράπεζα, στην Alpha Bank, στα μουσεία: Φρυσίρα, Βορρέ, Αιγαίου, σε πρεσβείες της Ελλάδας στο εξωτερικό, σε δημοτικές πινακοθήκες και μουσεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία.

Έργα του έχουν καταχωρηθεί σε καταλόγους των οίκων Sotheby’s και Christie's του Λονδίνου και του Άμστερνταμ.


Μοιραστείτε το άρθρο: