| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00

Γνωρίζετε τον Erik Lorincz;


Θα ρωτήσετε φυσικά: "Θα έπρεπε;". Αν είστε φίλος των ποτών, ή συχνός θαμώνα των bar, η απάντηση είναι "μάλλον". Αλλά... ποτέ δεν είναι αργά, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε εδώ: Θα σας πούμε λοιπόν ότι ο προαναφερόμενος Erik Lorincz, bartender στο Bar The Connaught Bar του Λονδίνου, είναι ο από τις 16 Ιουλίου 2010 ο επίσημος "Βασιληάς" όλων των Bartenders του κόσμου για το 2010!

Ηρθε πρώτος στον ετήσιο διαγωνισμό "DIAGEO RESERVE WORLD CLASS 2010" της Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας ποτών στον κόσμο, που μάλιστα έγινε εδώ, στην Αθήνα, και του απονεμήθηκε ο τίτλος του "DIAGEO RESERVE WORLD CLASS Bartender of the Year". Ανάμεσα από 9000 bartenders που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, μόλις 24 -οι πιό ταλαντούχοι- αναδείχθηκαν από τους εθνικούς διαγωνισμούς και προκρίθηκαν και ήρθαν στην Αθήνα, για τους "τελικούς".

Για 4 μέρες διαγωνίζονταν κάτω από την κρίση των διεθνών κριτών Dale DeGroff, Salvatore Calabrese, Peter Dorelli, Gary Regan, Alberto Soria και Hidetsugu Ueno, όλων σημαντικών προσωπικοτήτων του κλάδου, χρησιμοποιώντας μιά σειρά από ποτά του Reserve portfolio της Diageo: Ketel One(R) vodka, Ciroc(R) vodka, Tanqueray(R) No. TEN(TM) gin, Don Julio(R) tequila, Zacapa(R) rum and Johnnie Walker(R) Gold Label(TM) και Blue Label(TM) Blended Scotch Whisky

Ο διαγωνισμός έγινε φέτος στην Αθήνα επειδή στον προηγούμενο, που είχε γίνει στο Λονδίνο, νικητής είχε αναδειχτεί ο έλληνας Τέλης Παπαδόπουλος.Και του χρόνου!

Μοιραστείτε το άρθρο: