Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Τα 'ΒορΟινά' στη Χαλκιδική, στις 27 Ιουλίου

Τα 'ΒορΟινά' στη Χαλκιδική, στις 27 Ιουλίου Για πρώτη φορά, τα μέλη της "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" πραγματοποιούν στη Χαλκιδική, τη γνωστή πλέον σε όλη την Ελλάδα εκδήλωση για το κρασί «Τα ΒορΟινά», σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν άμεσα με τους φίλους του κρασιού, από τη χώρα μας αλλά και το εξωτερικό.

Να προσθέσουμε εδώ εμείς ότι η επιλεντρωση στο εξωτερικό είναι σαφώς ιδιαίτερη, δεδομένου ότι η αφίσσα τηε εκδήλωσης είναι και στα ρωσικά!

Πρόκειται για εκδήλωση γνωριμίας και γευσιγνωσίας με κρασιά και αποστάγματα του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, όπου συμμετέχουν τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος, με το διακριτικό τίτλο «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα του τουριστικού συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012, από τις 19:00 έως τις 23:00, είναι ελεύθερη για όλους.

Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας και να γευτούν σε κάθετη και οριζόντια γευσιγνωσία, λευκούς, ροζέ και ερυθρούς οίνους, παλαιωμένες αλλά και πειραματικές ετικέτες, νέες σοδειές, τα αποτελέσματα του τρύγου 2011, καθώς και αμπελοοινικά αποστάγματα.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τα επισκέψιμα οινοποιεία του δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» για να προγραμματίσουν μελλοντικά κάποιο οινοτουριστικό ταξίδι στη Βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερς πληροφορίες μπορείτε να έχετα από τους "Οίνους Βορείου Ελλάδος" – τηλ. 2310 281 617 & 2310 281632

Μοιραστείτε το άρθρο: