Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κτήμα Γεροβασιλείου - Ανοικτές Πόρτες και ...μαθήματα marketing

Κτήμα Γεροβασιλείου - Ανοικτές Πόρτες και ...μαθήματα marketing
Από τον Τ. Πικούνη

Όταν μας έφτασε η δεύτερη ανακοίνωση από το Κτήμα Γεροβασιλείου για τις εκδηλώσεις στις "Ανοιχτές Πόρτες", σκεφτήκαμε ότι, εφ' όσον δημοσιεύσαμε την πρώτη ανακοίνωση, ίσως δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσουμε τη δεύτερη, αφού υπάρχει "συνωστισμός" στην ηλεκτρονική μας αλληλογραφία για ανακοινώσεις σχετικά με τις "Ανοικτές Πόρτες"

Εντούτοις, όταν τη διαβάσαμε , σκεφτήκατε ότι θα άξιζε να την δημοσιεύσουμε για ... διδακτικούς λόγους!

Τι εννοούμε διδακτικούς; Μα, πολύ απλά, είναι μια ανακοίνωση-υπόδειγμα για το πως θα έπρεπε να επικοινωνούνται οι εκδηλώσεις για τις ΄"Ανοικτές Πόρτες" αλλά και οι εκδηλώσεις γενικά. Και επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, ούτε χαδεύουμε αυτιά, ας μη δυσαρεστηθούν οι υπόλοιποι οινοποιοί από αυτή την αναγνώριση... είναι η πραγματικότητα... Το Κτήμα Γεροβασιλείου αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο" για το marketing που κάνει, πέρα από τα θαυμάσια κρασιά που διαθέτει.

Δείτε την ανακοίνωση, μελετήστε την αν είστε οινοποιός, και αν είστε απλός φίλος του κρασιού, επισκεφθείτε το οινοποιείο Γεροβασιλείου στις "Ανοικτές Πόρτες"... Είναι από τις επισκέψεις που το House of Wine εγγυάται ότι θα είναι απολαυστική...

Αφιερωμένο εξαιρετικά στους ...άφαντους στην πλειονότητα οινοποιούς της Νεμέας.... 
Κτήμα Γεροβασιλείου
 
Ενημερωτικό δελτίο
 

Γιορτάζουμε και φέτος τις Ανοιχτές Πόρτες με πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με είσοδο ελεύθερη.

Σάββατο 25 Μαΐου

  • 12.00

«Από στόμα σε στόμα – Αμπελοτραπεζώματα»

 

Συνεχίζοντας την περσινή έκδοση, φέτος σας καλούμε στα «Αμπελοτραπεζώματα». Δημιουργούμε και γευόμαστε συνταγές με πρώτες ύλες προερχόμενες από το αμπέλι και παρουσιάζουμε τη νέα μας έκδοση.

 
  • 13.00

«Εκτός προγράμματος…»

Φίλοι και συνεργάτες του Νίκου Παπάζογλου παίζουν ζωντανά μουσική και τραγούδια από τη δημοτική μας παράδοση.

Παράλληλα φιλοξενούμε την έκθεση παραδοσιακών οργάνων του μουσικού και οργανοποιού Γιάννη Αλεξανδρή μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου:

 

«Εάν ήταν δυνατόν να γνωρίζω εκ των προτέρων το ακριβές ακουστικό αποτέλεσμα του οργάνου που ξεκινάω να σχεδιάζω, η περιπέτεια της κατασκευής του, η οποία ξεκινά με το πριονισμένο δέντρο και τελειώνει με τις πρώτες νότες που ακούγονται, δεν θα είχε ούτε την ίδια γοητεία, συγκίνηση, ανυπομονησία και περιέργεια, ούτε το ίδιο ενδιαφέρον. Θα ήταν ένα επάγγελμα, ίσως ένα ανιαρό επάγγελμα, που δε μου πρόσφερε την ίδια ευχαρίστηση.»

 

Κυριακή 26 Μαΐου, 12.00

«Από τον Γαργαληστή στη Θυμωμένη Μπετονιέρα». Συναυλία με παιδική διάθεση με τον Δημήτρη Μπασλάμ.

 

Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Μπασλάμ παρέα με 7 ακόμη μουσικούς, έρχεται στο Κτήμα και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια από όλα του τα παραμύθια!

Συντελεστές
Δημήτρης Μπασλάμ
Χρήστος Παππάς /Φαγκότο
Θανάσης Τζίνγκοβιτς /Ακουστική κιθάρα
Edi Spaapen /Κρουστά
Γιώργος Αβραμίδης /Τρομπέτα
Γιώργος Νικόπουλος/Μαντολίνο
Λουίζα Σοφιανοπούλου /τραγούδι
Ανθή Κύρκου /Πλήκτρα

 

Bazaar βιβλίων

Παλιές και νέες εκδόσεις για το αμπέλι, το κρασί, το φαγητό και τον πολιτισμό σε ειδικές τιμές από το Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Κρασί από «σπίτι» …. Γεροβασιλείου

Το διήμερο των Ανοιχτών Πορτών μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στις ταβέρνες της Επανομής και να το συνοδεύσετε με το κρασί που θα έχετε αγοράσει από το Κτήμα Γεροβασιλείου.

 
Οδηγίες για το πώς θα έρθετε στο Κτήμα Γεροβασιλείου
 

Επανομή 57 500, Θεσσαλονίκη | Τηλέφωνο 2392 044567 | FAX 2392 044560 | ktima@gerovassiliou.gr
© 2012 Κτήμα Γεροβασιλείου

 


 

Μοιραστείτε το άρθρο: