A photo of Δέσποινα Σπυριδάκη

Δέσποινα Σπυριδάκη

Η Δέσποινα Σπυριδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στον Ροδανό της Γαλλίας. Κάποια χρόνια αργότερα, βρέθηκε να μεγαλώνει στην όμορφη Καλαμάτα.

Αποφοίτησε από το Canterbury Christ Church University με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά το πάθος της για την εστίαση την οδήγησε να επικεντρωθεί στον χώρο του κρασιού και των αποσταγμάτων μέσω του Wine & Spirit Education Trust.

Έχει εργαστεί σε κάποια από τα κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία της χώρας, αλλά η πανδημία  την οδήγησε έτσι ώστε να επικεντρωθεί στο yachting provisioning για λογαριασμό μιας μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας κρασιού.Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται στην εταιρεία Diageo ως Reserve Brand Ambassador, εκφράζοντας την αγάπη της για τα αποστάγματα.

Στον ελεύθερο χρόνο της, απολαμβάνει τα αγαπημένα αποστάγματα την φύση και τη συντροφιά των αλόγων, ένα πάθος που τη συνοδεύει από την παιδική ηλικία.

Roe & Co: Ωδή στην Ιρλανδική Κουλτούρα και την Παράδοση

Το αποστακτήριο Roe & Co, με έδρα το Δουβλίνο, αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα της υψηλής ποιότητας ιρλανδικού ουίσκι. Εμπνευσμένο από την ιστορία του George Roe, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ουίσκι του 19ου αιώνα στο Δουβλίνο.Η χαρακτηριστική γεύση του Roe & Co είναι οι νότες βανίλιας, καραμελωμένων φρούτων και μια μαλακή μπαχαρένια επίγευση.

 

Το Saint Patrick's Day, η γιορτή του Αγίου Πατρίκιου, αποτελεί μια ευκαιρία για να τιμήσουμε την ιρλανδική κουλτούρα και την κληρονομιά της. Αυτή η εορτή, που γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο, σηματοδοτείται με παρελάσεις, μουσική, χορό και, φυσικά, με ιρλανδικό ουίσκι και μπύρα. Είναι μια μέρα γεμάτη χαρά, χρώμα και αισιοδοξία, όπου οι άνθρωποι συναντιούνται για να γιορτάσουν την παράδοση και τη φιλία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και ενότητας.

 

Με αφορμή τον εορτασμό του Saint Patrick’s Day σας προτέινουμε να απολαύσετε πάντα υπεύθυνα με τους φίλους σας ένα αυθεντικό Irish Coffee.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ιστορία και η Γεύση της Don Julio Tequila: από το παρελθόν στο παρόν

Η ιστορία της Don Julio τεκίλα ξεκινά το 1942, όταν ο Don Julio González-Frausto Estrada, ένας νεαρός, παθιασμένος αγρότης από το Μεξικό, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην τεκίλα με έναν μοναδικό τρόπο ανοίγοντας το αποστακτήριο “La Primavera” στο Jalisco. Αφιερώνοντας δεκαετίες στην καλλιέργεια της μπλέ αγαύης, κατάφερε να δημιουργήσει την 1η premium τεκίλα παγκοσμίως. Η υπομονή και η αφοσίωσή του αποτυπώνονται σε κάθε σταγόνα της Don Julio, δημιουργώντας μια παράδοση που διατηρείται ζωντανή και σήμερα.

Διαβάστε Περισσότερα