Deli

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-56 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Μπισκότα Lemon & Ginger 140gr - ELEGANT & ENGLISH®
    Μπισκότα Lemon & Ginger 140gr - ELEGANT & ENGLISH®
     
    5,20 €
    Τώρα κατάλληλη για όσους ακολουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη, αυτή η κομψή και αγγλική συνταγή είναι φτιαγμένη με ένα μείγμα δημητριακών χωρίς γλουτένη και μια πινελιά φινέτσας. Το χαρακτηριστικό αυτό προϊόν της σειράς Elegant & English, ταιριάζει τόσο καλά με το τσάι Jasmine.
  2. Μπισκότα Raspberries & Chocolate 140gr - ELEGANT & ENGLISH®
    Μπισκότα Raspberries & Chocolate 140gr - ELEGANT & ENGLISH®
     
    5,20 €
    Τώρα κατάλληλη για όσους ακολουθούν μια δίαιτα χωρίς γλουτένη, αυτή η κομψή και αγγλική συνταγή είναι φτιαγμένη με ένα μείγμα δημητριακών χωρίς γλουτένη και μια πινελιά φινέτσας. Ιδανικό τέρι σε ένα αγνό τσάι Assam λόγω των φρουτωδών σμέουρων και της πλούσιας σοκολάτας του.
  3. Les Croquets - Tomatoes from Provence & Espelette chilli 90gr
    Les Croquets - Tomatoes from Provence & Espelette chilli 90gr
     
    5,90 €
    Ανακαλύψτε τις κροκέτες με ντομάτα και πιπεριά Espelette AOP! Μια προτότυπη συνταγή από τη σειρά Croquets φτιαγμένη με αγνά υλικά 100% φυσικής προέλευσης από τοπική παραγωγή, χωρίς πρόσθετα, τεχνητά αρώματα, φοινικέλαιο ή ακόμα και συντηρητικά! Τα απολαμβάνεται είτε σκέτα είτε τα προσθέτετε σε σαλάτες.
  4. Les Croquets - Pesto & Parmesan 90gr
    Les Croquets - Pesto & Parmesan 90gr
     
    5,90 €
    Ανακαλύψτε τις κροκέτες με πέστο και παρμεζάνα! Μια σούπερ νόστιμη συνταγή για τραγανά μπισκότα απεριτίφ! Μια σειρά από κροκέτες φτιαγμένες με αγνά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης από τοπική παραγωγή, χωρίς πρόσθετα, τεχνητά αρώματα, φοινικέλαιο ή ακόμα και συντηρητικά!
  5. Era Nuts Αμύγδαλο καπνιστό 150gr
    Era Nuts Αμύγδαλο καπνιστό 150gr
     
    Βαθμολογία:
    85%
    5,20 €
    150 γραμμάρια αμύγδαλο καπνιστό από την Era Nuts αποκλειστικά για το House of Wine, σε ειδική zip συσκευασία που κρατάει φρέσκο τον ξηρό καρπό και ανοιγοκλείνει έτσι ώστε να διαρκεί η φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  6. Era Nuts White Wine
    Era Nuts White Wine
     
    Βαθμολογία:
    100%
    5,20 €
    Mix ξηρών καρπών με την αποκλειστική επιλογή συνδυασμών του House of Wine για να συνοδέψετε ιδανικά λευκά κρασιά, σε γυάλινο βαζάκι 90gr.
  7. Aceto Botanico Brown Seal
    Aceto Botanico Brown Seal
     
    Βαθμολογία:
    93%
    5,70 €
    Το Aceto Botanico Brown Seal παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια των 225 λίτρων για τέσσερα χρόνια. Πέρα από τη συμπύκνωση, φυσικό αποτέλεσμα της παλαίωσης, η χρήση βαρελιών βοηθάει στο να αποκτήσει πολύπλοκα αρώματα.
  8. Gourmet Potato Chips - Pesto Parmesan 150gr
    Gourmet Potato Chips - Pesto Parmesan 150gr
     
    5,10 €
    Ένα ακόμη λανσάρισμα μιας νέας premium gourmet γεύσης: Pesto Parmesan. Τα παχύτερα, χρυσαφί πατατάκια μαγειρεύονται στο χέρι στην τελειότητα, με την ακαταμάχητη χαρακτηριστική γεύση της Βόρειας Ιταλίας με τον άφθονο φρέσκο ​​βασιλικό. Το λαμπερό και τολμηρό καρύκευμα πέστο παρμεζάνας εμποτίζεται σε αυτά τα τραγανά τσιπς για να τα κάνει ακόμη πιο νόστιμα.
  9. Cocoa Leaves Tin 30g
    Cocoa Leaves Tin 30g
     
    Βαθμολογία:
    100%
    5,20 €
    Λαχταριστά λεπτά φύλλα σοκολάτας κακάο 70% μέσα σε μεταλλική θήκη διακοσμημένη με κλασικές αφίσες της μάρκας Chocolate Amatller. Φτιαγμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο επιλογής, ψησίματος, ραφιναρίσματος και κοψίματος. Αυτά τα λεπτά φύλλα χαρακτηρίζονται από την έντονη γεύση τους που είναι μακρά στο στόμα με φρυγανισμένη νότα. Διατίθενται σε δοχεία των 30 γραμμαρίων με διαφορετικά σχέδια μοντερνιστών καλλιτεχνών. Ιδανικό για μικρό δώρο ή για ατομική κατανάλωση.
  10. Milk chocolate leaves 30g
    Milk chocolate leaves 30g
     
    Βαθμολογία:
    100%
    5,30 €
    Λαχταριστά λεπτά φύλλα σοκολάτας γάλακτος μέσα σε μεταλλική θήκη διακοσμημένη με κλασικές αφίσες της μάρκας Chocolate Amatller. Φτιαγμένο από κόκκους κακάο της Γκάνας, ακολουθώντας την παραδοσιακή μέθοδο επιλογής, καβουρδίσματος, ραφιναρίσματος και φουσκώματος. Αυτά τα λεπτά φύλλα χαρακτηρίζονται από έναν ισορροπημένο συνδυασμό της έντασης του κακάο της Γκάνας και της κρέμας του γάλακτος, όλα με μια ελαφριά πινελιά φυσικής βανίλιας. Διατίθενται συσκευασμένα σε δοχεία των 30g με διαφορετικά σχέδια, ιδανικά για δώρο ή για ατομική κατανάλωση.
  11. Yoghurt & Blueberries bar 50gr
    Yoghurt & Blueberries bar 50gr
     
    Βαθμολογία:
    70%
    5,30 €
    Η ESOPHY δημιούργησε μια μαύρη σοκολάτα 70% κακάο, ελληνικό γιαούρτι και μικρά κομμάτια βατόμουρου που ισορροπούν τη γλυκύτητα της σοκολάτας με την ελαφρώς ξινή επίγευσή τους. Ένας συνδυασμός εμπνευσμένος από τον τρόπο που εμείς οι Έλληνες απολαμβάνουμε το γιαούρτι μας σαν επιδόρπιο.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Deli