Ξανθιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-56 από 56

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Estrella Damm Barcelona 0.33lt
    Estrella Damm Barcelona 0.33lt
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    1,80 €
    H αγαπημένη μπύρα της Βαρκελώνης. Είναι μια premium lager με αρκετά δροσιστική γεύση που εκφράζει όλα τα στοιχεία που αντιπροσωπεύει η Βαρκελώνη: το πάθος, το στυλ, την τέχνη και την κουλτούρα.
  2. Kaiser 0.33lt OW
    Kaiser 0.33lt OW
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    1,60 €
    Pilsner μπύρα που διαφέρει χάρη στην εξαιρετική γεύση και ποιότητά της. Η μπύρα Kaiser παρασκευάζεται από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου που ζυμώνονται και ωριμάζουν αργά, για να της δώσουν τη γεμάτη και μεστή γεύση της πραγματικής μπύρας Pils, όπως τη θέλει η γερμανική φιλοσοφία και παράδοση.
  3. Fix Hellas (Παραδοσιακό μπουκάλι) 0.33lt
    Fix Hellas (Παραδοσιακό μπουκάλι) 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    71%
    1,40 €
    Η παραδοσιακή μπύρα Fix έκανε την επανεμφάνισή της στην ελληνική αγορά. Απολαύστε την...
  4. ΝΗΣΟΣ All Day Βιολογική 0.5lt
    ΝΗΣΟΣ All Day Βιολογική 0.5lt
     
    Ξανθό, 4.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    3,00 €
    Φρέσκια, απαστερίωτη, με πολυπλοκότητα στα αρώματα και τις γεύσεις, η μπύρα Νήσος απ’ την Τήνο, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δημητριακά, λυκίσκος, εσπεριδοειδή, δίνουν δυνατά το παρόν στο ποτήρι μας και συνδυάζονται άνετα με την Μεσογειακή κουζίνα και τα νησιωτικά εδέσματα.
  5. ΝΗΣΟΣ 0.5lt
    ΝΗΣΟΣ 0.5lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    2,90 €
    Μικρή, φρέσκια, απαστερίωτη, με πολυπλοκότητα στα αρώματα και τις γεύσεις, η μπύρα Νήσος απ’ την Τήνο, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δημητριακά, λυκίσκος, εσπεριδοειδή, δίνουν δυνατά το παρόν στο ποτήρι μας και συνδυάζονται άνετα με την Μεσογειακή κουζίνα και τα νησιωτικά εδέσματα.
  6. Kozel Premium 0.5lt
    Kozel Premium 0.5lt
     
    Ξανθό, 4.6% alc.
    2,50 €
    H Kozel είναι η Νο1 μπύρα στην Τσεχία αλλά και η πρώτη σε πωλήσεις Τσέχικη μπύρα παγκοσμίως Φτιαγμένη από τις ποιοτικότερες βύνες που προσδίδουν μια απαλή γέυση, ενώ η προσθήκη του Τσέχικου λυκίσκου Premiant της χαρίζει μια πολύ ευχάριστη πικράδα Χαρακτηριστική είναι και η ετικέτα της όπου δεσπόζει ο αγαπημένος τράγος Οlda
  7. Craft Pale Ale 0.33lt
    Craft Pale Ale 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    2,40 €
    Πλούσια αρώματα, και ντελικάτες νότες απολαυστικής ξηρότητας κορυφαίων ποικιλιών λυκίσκου χαρακτηρίζουν το προφίλ της ιδιαίτερης αλλά απολαυστικής και ευκολόπιοτης αυτής μπύρας.
  8. Asahi 0.33lt
    Asahi 0.33lt
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    2,30 €
    Η Ιαπωνική πρόταση δροσιάς. Το χρώμα της είναι λαμπερό και καθώς ρέει στο ποτήρι αναβλύζει φρέσκια αρώματα γρασιδιού και λουλουδιών. Ακολουθούν νύξεις από φλούδες πορτοκαλιών και μήλων. Στο στόμα της υπογραμμίζεται η διαφορετικότητα της, “super dry”, είναι ξηρή, crispy και αναζωογονητική.
  9. Bud Beer
    Bud Beer
     
    Ξανθό, 5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Ειδική Τιμή 1,98 € Κανονική τιμή 2,20 €
    Bud “The King of Beers” Ποτέ δεν είναι κακιά στιγμή για μια καλή, δροσερή και ευκολόπιοτη μπύρα όπως η διάσημη Lager Bud. Η παραδοσιακή ζυθοποίηση και η άρτια ανάμειξη των 5 συστατικών (κριθαριού, καλαμποκιού, νερού, λυκίσκου και μαγιάς) δίνουν αυτή την κλασική ξανθιά μπύρα.
  10. Pilsner Urquell 0.5lt
    Pilsner Urquell 0.5lt
     
    Ξανθό, 4.4% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    2,50 €
    Η αυθεντική Pilsner από την πηγή (όπως μεταφράζεται και το όνομα της). Είναι σίγουρα αναζωογονητική και φρεσκάρει τον ουρανίσκο δεν είναι όμως μόνο αυτό. Έχει πολλές αρετές στη μύτη και μια αξιοζήλευτη αρμονία ανάμεσα στο λυκίσκο, τη βύνη και τις νύξεις δημητριακών, σταφίδας, κόλιανδρου και βοτάνων που εμφανίζονται. Το στόμα είναι σπιρτόζικο με λεπτό σώμα και παιχνιδιάρικη πικρή επίγευση.
  11. Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
    Volkan Blonde Pilsner 0.33lt
     
    5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    1η σε πωλήσεις μπύρα από το House of Wine το 2013!. Εμπνευσμένη από τη Σαντορίνη, η Volkan είναι μια νέα, 100% Ελληνική μπύρα, που οφείλει την εξαιρετική υφή, τη γεύση και το άρωμά της στο τοπικό μέλι, το κίτρο της Νάξου, αλλά και το μοναδικό Lava Rock Filter από βασάλτη Σαντορίνης. Η Volkan είναι μια επαναστατική ελληνική μπίρα – το πρώτο πιστοποιημένο προϊόν της κίνησης Greece Debt Free™ (GDF™). Αυτό σημαίνει ότι η Volkan προσφέρει το 50% της αξίας των κερδών της για την αποπληρωμή του ελληνικού εθνικού χρέους.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Μπύρα