Oban 11yo The Soul of Calypso Special Release 2023

165,20 €
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο εντός 3 εργάσιμων ημερών
SKU
4860_SR2023
58% alc.
Ένα φωτεινό και ζωηρό Oban που διατηρεί το πάντρεμα του στυλ των Highlands με το στυλ των Νησιών, χαρακτηριστικό στοιχείο του αποστακτηρίου, προσθέτοντας αριστοτεχνικά το σπιρτόζικο πάθος και τα χρώματα μιας επίγευσης από ρούμι.
Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται είναι ενδεικτικές

Μια ζωηρή και παλλόμενη γευστική ασυμφωνία με ίχνη τροπικών φρούτων και ψιθύρους εξωτικής θαλασσινής αύρας.

Στο τελικό μέρος της παλαίωσης του «τελειώνει» σε βαρέλια από pot still ρούμι Καραϊβικής

Μια έντονη ενέργεια αντιπαραβάλλεται με ένα παλλόμενο μίγμα από κουλτούρες της Καραϊβικής μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και μια ατμόσφαιρα ευφορίας. Μια παρέλαση φωτεινών χρωμάτων υπό τους ρυθμικούς ήχους μεταλλικών κρουστών.

Γιορτάζοντας το παθιασμένο πνεύμα της Καραϊβικής, οι χορεύτριες Soca στροβιλίζονται, με το πρόσωπό τους στραμμένο στον τροπικό ήλιο και ακτινοβολώντας την εξωτική αύρα της θάλασσας.

Αντλώντας έμπνευση από το αμάλγαμα των ρυθμών στην πατρίδα της μουσικής Calypso, ο Malt Master μας επέλεξε βαρέλια από ρούμι pot still Καραϊβικής για την παλαίωση αυτής της ζωηρής έκφανσης του Oban. Αυτός ο έντονος συνδυασμός αναδίδει απροσδόκητες, τροπικές νότες ζαχαροκάλαμου και μάνγκο, οι οποίες εξελίσσουν το έξυπνο πάντρεμα του στυλ των Highlands με το στυλ των Νησιών που χαρακτηρίζει το Oban.

Μια χρυσή λάμψη προμηνύει τον καλοκαιρινό ήλιο, ενώ το δροσερό άρωμα της θαλασσινής αύρας, που υποστηρίζεται από νότες εσπεριδοειδών και ενισχύεται με ίχνη τροπικών φρούτων και έναν ξηρό πικάντικο χαρακτήρα, φέρνει πιο κοντά την εορταστική ατμόσφαιρα. Στον ουρανίσκο, η απαλή, ελαιώδης υφή συνοδεύεται από μια απολαυστικά γλυκιά, πλούσια φρουτώδη και ελαφρώς αλμυρή γεύση που γαργαλά τη γλώσσα και ολοκληρώνεται με έναν έντονα πικάντικο ρυθμό.

 

Special Releases 2023

Διασχίζοντας ωκεανούς, κουλτούρες και ηπείρους εδώ και αιώνες, το σκοτσέζικο ουίσκι είναι ένα από τα πρώτα, πραγματικά διεθνή αλκοολούχα ποτά. Καθώς κατακτούσε νέους προορισμούς, η γεύση του κέντριζε τον ουρανίσκο, κάνοντας όσους το δοκίμαζαν να το ερωτευτούν. Έκτοτε, η Σκοτία αποτελεί πηγή έμπνευσης για αυτόνομες κουλτούρες ουίσκι ανά τον κόσμο. Η συλλογή Spirited Xchange γιορτάζει την πολιτισμική συνεργασία με μια σειρά εκφάνσεων single malt που είναι εμπνευσμένες από χώρες όλου του κόσμου. Παρουσιάζεται με έναν τρόπο που εκφράζει ζωντανά την τοποθέτηση των κορυφαίων προϊόντων μας μέσα από πολιτισμικές συνεργασίες. Αυτή η σειρά πρώτων εκφάνσεων των αποστακτηρίων απαθανατίζει τον χαρακτήρα των εμβληματικών μας ουίσκι με ζωηρή περιέργεια, πάθος και καλαισθησία. Τιμούμε την ανταλλαγή ιδεών, την ανακάλυψη και την έμπνευση του σκοτσέζικου ουίσκι και των παραγωγών του, καθώς έφτανε σε νέους προορισμούς, αλλά και την απήχηση που έχει σήμερα.

Περισσότερες Πληροφορίες

Φιάλη 0.7lt
Παραγωγός Oban Distillery
Τύπος Ουίσκι Malt
Αλκοόλ 58%
Ηλικία Μέχρι 12 ετών
Ποσότητα 700ml
Χώρα Σκωτία
Περιοχή Islay
Γευστικός Χαρακτήρας Πολύ καπνιστό
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό

Δείτε Παρόμοιες Επιλογές