Προτάσεις

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Moschato di Rio
    Moschato di Rio 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    76%
    Δροσερό, ελαφρύ και αρωματικό κρασί, αλλά ταυτόχρονα και ‘σοβαρό’, που χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης είτε το πιείτε μόνο του σαν απεριτίφ είτε συνοδεύοντας ελαφριά γεύματα. Ένα πολύ ωραίο και ζωηρό ξηρό Μοσχάτο Ρίου, με έντονο και πολύπλοκο άρωμα χωρίς να γίνεται υπερβολικό και μονότονο που σίγουρα θα σας φτιάξει την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Deucalion
    Deucalion 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Ο Δευκαλίων, αρχαίος Βασιλιάς της Θεσσαλίας λέγεται ότι μαζί με την σύζυγό του, Πύρρα, κόρη του Επιμηθέα, ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι που επέζησαν του μεγάλου κατακλυσμού, πλάθοντας ύστερα την ανθρωπότητα από την αρχή. Ο Γιώργος Καραμήτρος πλάθει ένα εξαιρετικό Ασύρτικο αποδίδοντάς του όνομα αντίστοιχο με το μεγαλείο και την ανθεκτικότητα που έχει αποδείξει ως ποικιλία στην θάλασσα του ελληνικού αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Ρετσίνα Old Vines Φράγκου
    Ρετσίνα Old Vines Φράγκου
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Μία κομψή single vineyard ρετσίνα από Σαββατιανό από την Αναστασίας Φράγκου που θα σας πείσει ότι οι ‘new age’ ρετσίνες είναι σπουδαία κρασιά Τα εξωτικά φρουτώδη χαρακτηριστικά που συνδυάζονται υπέροχα με αυτά της ρετσίνας, και η πλούσια και δροσερή ταυτόχρονα γεύση θα συνοδεύσουν ιδανικά φίνα πιάτα ψαριών και λευκών κρεάτων.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Amontillado Los Arcos
    Amontillado Los Arcos
     
    Ξηρός, Ήπιος, Palomino, Πιείτε το τώρα, 18,5% alc.
    17,10 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Amontillado υποβάλεται σε δύο διαδικασίες παλαίωσης : αρχικά βιολογική παλαίωση με την παρουσία του μύκητα “ flor” και μετέπειτα ωρίμανση μέσω οξειδωτικής παλαίωσης. Έχει ζήσει μέρος της ζωής του σαν Fino, το οποίο όμως στο στάδιο solera επέδειξε χαρακτηριστικά ιδιαίτερης δυναμικής κι έτσι ενισχύθηκε και πάλι αλκοολικά στο 17% δημιουργώντας ένα αφιλόξενο περιβάλλον για το flor. Ως αποτέλεσμα ο μύκητας ‘πεθαίνει’, το πέπλο προστασίας διαλύεται και το πάλαι ποτέ Fino συνεχίζει τη ζωή του ως Amontillado ωριμάζοντας οξειδωτικά μέχρι να καταλήξει στο μπουκάλι.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις