You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Προτάσεις
-
Στη Ρίζα του Βουνού 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αυγουστιάτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
19,70 € Φτάνει μέχρι 18,12 €Καθαρό μέτριο ρουμπινί, κόκκινο φρούτο στη μύτη κεράσι, φράουλα και φραμπουάζ, σοκολάτα και όμορφα ενσωματωμένες δρύινες νότες. Στο στόμα είναι ξηρό με φρούτο και βαρέλι σε εξαιρετική ισορροπία, νόστιμες καλοδουλεμένες τανίνες και ενδιαφέρουσα αρωματικά και σε εξέλιξη επίγευση. Έτοιμο προς κατανάλωση και 3-4 χρόνια μπροστά του για να πάει στο χρόνο. -
Κτήμα ΑΛΦΑ - Ξινόμαυρο Σκατζόχοιρος 2021
Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
18,20 € Φτάνει μέχρι 16,74 €Με ειδικές τεχνικές οινοποίησης και ιδιαίτερη φροντίδα από το αμπέλι ως το μπουκάλι, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι αυτό το single-vineyard Ξινόμαυρο (από το ομώνυμο αμπελοτόπι Σκαντζόχοιρος) ξεχωρίζει και συζητιέται πολύ. Ένα ερυθρό κρασί που θα σας ενθουσιάσει, είτε ανήκετε στους ορκισμένους φαν της ποικιλίας του Ξινόμαυρου, είτε όχι. -
Χ-mf 20 2020
Ξηρός, Ήπιος, Orange, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
21,80 €Για το προϊόν αυτό απαιτείται 1 εβδομάδα για τη προμήθειά του στη περίπτωση που η ποσότητα που θέλετε δεν είναι άμεσα διαθέσιμη.Εκπληκτική και πρωτότυπη έκφραση του Μοσχοφίλερου από τον Άρη Τσέλεπο, την νέα γενιά του Κτήματος Τσέλεπου, που εδώ και 30 χρόνια αναδεικνύει την ποικιλία και τις δυνατότητες της. Εδώ έχουμε ένα κρασί από ένα ερυθρωπό σταφύλι του οποίου ο χυμός παραμένει για αρκετές ημέρες με τα στέμφυλα (όπως και τα ‘orange’ κρασιά) αποκτώντας απαλό κόκκινο χρώμα και στην συνέχεια οδηγείται σε πήλινους αμφορείς όπου και ωριμάζει για περίπου 6 μήνες. Η ζύμωση πραγματοποιείται αυθόρμητα ενώ δεν πραγματοποιείται καμία προσθήκη σε όλη την παραγωγική διαδικασία, οπότε μιλάμε για ένα ‘φυσικό’ κρασί. Η ένταση αλλά και η ποιότητα του φρούτου του, η πολυπλοκότητα, η ποιότητα των τανινών, η οξύτητα του αλλά και το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί όμορφα στην φιάλη για δύο χρόνια, δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο που θα κερδίσει ακόμα και τον πιο ‘δύστροπο’ ουρανίσκο.