15ήμερο Πελοποννήσου

15ήμερο Πελοποννήσου
Η προσφορά έχει λήξει. Θα βρείτε πολλές ακόμη προσφορές εδώ: Προσφορές
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 168

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Πέρασμα
    Πέρασμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    70%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Εκπληκτικό Σαββατιανό που ξαφνιάζει με την φρεσκάδα και τα ζωηρά αρώματα που μας θυμίζουν κρασιά από ψυχρά κλίματα, παρόλο που καλλιεργείται στο ζεστό κλίμα του Αττικού αμπελώνα. Η επιλεγμένοι αμπελώνες ηλικίας 30-50 ετών, οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις και η λεπτομερής οινοποίηση οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα νόστιμο λευκό κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και ένα γιορτινό τραπέζι. Είναι απολαυστικό τώρα όμως είναι από τα λευκά κρασιά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν όμορφα για 2-3 χρόνια στην φιάλη. Η σχέση τιμής ποιότητας είναι παραπάνω από εξαιρετική!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Οδίτης
    Οδίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το Αγιωργίτικο είναι αποδεδειγμένο ότι δίνει ακαταμάχητα ροζέ κρασιά! Όταν δε, προέρχεται από ορεινούς αμπελώνες στην ορεινή Κορινθία και φέρει την υπογραφή της Στροφιλιάς, τότε μιλάμε σίγουρα για ένα ροζέ που κλέβει την παράσταση. Δροσερό, ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα και κομψό ροζέ που ‘ταξιδεύει΄.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Γαία 4-6h
    Γαία 4-6h 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αγιωργίτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Ένα νέο ροζέ κρασί σε στυλ Προβηγκίας από Αγιωργίτικο θα μπει κατευθείαν στην καρδιά μας. Το μυστικό είναι τα φρέσκα γλυκόξινα κόκκινα φρούτα εποχής, το υπέροχο σομόν χρώμα του και η φρεσκάδα του. Πίνεται από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες έως και αργά το βράδυ με δροσερά γλυκά και μεσογειακά πιάτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  4. Ρητινίτης Nobilis
    Ρητινίτης Nobilis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία ευγενής, σύγχρονη προσέγγιση στη Ρετσίνα όπου το ζωηρό φρούτο κοντράρει στα ίσια τα αρώματα της ρετσίνας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο κρασί. Οινοποιημένη με ιδιαίτερη προσοχή και με σεβασμό στην ιστορία της Ρετσίνας, η ετικέτα Ρητινίτης Nobilis θα συνοδεύσει κάθε τυπικό Ελληνικό μεζεδάκι, ξυπνώντας όμορφες μνήμες από ανέμελες στιγμές του παρελθόντος…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve
    Κτήμα Σεμέλη Νεμέα Reserve 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Όμορφο ερυθρό κρασί από τη Νεμέα, που ξεδιπλώνει γενναιόδωρα τον αρωματικό του χαρακτήρα και την πλούσια δομή του. Πικάντικο, πληθωρικό και σωστά τανικό, προορίζεται για αξέχαστα κρεατοφαγικά γεύματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Semeli Elixir - Gewurztraminer
    Semeli Elixir - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Ευωδιαστό και πικάντικο κρασί από Gewurtzraminer, μια ποικιλία που έχει βρει πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο και μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης. Άφθονα φρούτα και λουλούδια σε ένα εξωστρεφές κρασί που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Delear
    Delear 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Grenache Rouge, Syrah, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    To δίδυμο Syrah - Greneche Rouge είναι υπεύθυνο για κάποια από τα πιο γοητευτικά κρασιά του πλανήτη! Ένα από αυτά είναι και το Δέλεαρ από την Σεμέλη που διακρίνεται ταυτόχρονα για την φινέτσα του και τον εξωστρεφή χαρακτήρα του. “Δελεαστικά΄ αρώματα και γεύσεις καλοκαιρινών φρούτων αλλά και λουλουδιών που δεν αφήνουν περιθώρια αντίστασης. Απολαύστε το με φαγητό ή μόνο του σαν απεριτίφ!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Κτήμα Μπριντζίκη - Esperos
    Κτήμα Μπριντζίκη - Esperos 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    85%
    Το χρώμα του είναι απαλό πορτοκαλί με κάποιες ροζέ αποχρώσεις. Το άρωμα του είναι σύνθετο με τα ώριμα εσπεριδοειδή όπως το κίτρο και το γκρέιπφρουτ αλλά και οι φλούδες πορτοκαλιού να κυριαρχούν και να ακολουθούνται από νότες μελιού, ροδάκινου και αμύγδαλου. Η γεύση του είναι πλούσια, με κάποιες ανεπαίσθητες τανίνες, οξύτητα που δροσίζει και χαρίζει νεύρο, και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Peplo
    Peplo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Syrah, Αγιωργίτικο, Μαυροφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα από τα πιο ‘περίτεχνα’ ροζέ κρασιά όχι μόνο του Ελληνικού αλλά του παγκόσμιου αμπελώνα. 3 διαφορετικές ποικιλίες, 3 διαφορετικά είδη ‘δοχείων’ ζύμωσης και ωρίμασης. Το Αγιωργίτικο έχει ζυμώσει και ωριμάσει σε βαρέλια ακακίας, το Syrah σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το Μαυροφίλερο έχει εκχυλιστεί με ολόκληρες τις φλούδες για 4 μήνες σε αμφορείς. Τα σταφύλια όλων των ποικιλιών προέρχονται από υψόμετρο άνω των 600 μέτρων. Πίσω από αυτό το κρασί ο σπουδαίος Γιώργος Σκούρας! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και πολύπλοκο!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ
    Κτήμα Μπριντζίκη - Αυγουστιάτης Ροζέ 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ροζέ, Αυγουστιάτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Το χρώμα του είναι απαλό ροζέ. Το άρωμα του κυριαρχείται από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι και την φράουλα μαζί με νύξεις αρμπαρόριζας και καραμέλας βουτύρου. Στο στόμα είναι πολύ δροσερό και ζωηρό με τις φρουτώδεις γεύσεις να πολιορκούν τον ουρανίσκο και να αφήνουν μία πολύ ευχάριστη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Blanc de Gris
    Blanc de Gris 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Μια διαφορετική άποψη για το Μοσχοφίλερο δίνει ο Γιάννης Τσέλεπος με το Blanc de Gris, το οποίο μετά από οχτάωρη παραμονή με τις φλούδες αποκτά ξεκάθαρες ροζέ ανταύγειες, συναρπαστικά αρώματα στη μύτη και αφού «ξεχαστεί» για ένα περίπου τρίμηνο σε δρύινο βαρέλι αποκτάει όγκο στο στόμα χωρίς να χάνει ίχνος από την ποικιλιακή έκφραση του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Cuvee Λαντίδη
    Cuvee Λαντίδη 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Ερυθρός, Cabernet Sauvignon, Merlot, Αγιωργίτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Παλαιωμένο κόκκινο κρασί για χειμωνιάτικες κρεατοφαγίες. Όμορφα πολύπλοκο σε μύτη και στόμα, διατηρεί τις σφικτές τανίνες του παρά την ηλικία του, ενώ τα μεστά αρώματά του του προσδίδουν διάρκεια που οδηγεί σε ευχάριστη και μακρά επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Προτάσεις