| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Wine of Athens
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Σαββατιανό Γ. Κοκοτός 2018

     
    Βαθμολογία:
    77% of 100 11
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Το ιστορικό Σαββατιανό, μια πολυφυτεμένη ποικιλία που έχει συνδεθεί με τον Αττικό αμπελώνα, σε μια κλασική της έκφραση από το Κτήμα Κοκοτού, με άμεσο φρουτώδη, χαρακτήρα, ήπια οξύτητα στο στόμα και φυσικά όπως πάντα, value for money που επιτρέπει στο κρασί να βρίσκεται στο καθημερινό μας τραπέζι. Το Σαββατιανό είναι εδώ και διεκδικεί την προσοχή μας με αξιώσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Σαββατιανό Α.Φράγκου 2020

     
    Βαθμολογία:
    86% of 100 26
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Το Σαββατιανό, η ταπεινή ποικιλία της Αττικής, η βάση της ρετσίνας, φθάνει εδώ σε νέα, πρωτόγνωρα επίπεδα. Σε αντίθεση με τις κλασσικές και πολύ μεγάλες στρεμματικές αποδόσεις του Σαββατιανού, η Αναστασία Φράγκου χρησιμοποιεί σταφύλια από αμπέλια με στρεμματικές αποδόσεις πολύ μικρές, που σε συνδυασμό με μια θαυμάσια οινοποίηση δίνουν εντυπωσιακά αρώματα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για θαλασσινά και ψητά ψάρια, ενώ συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες και ζυμαρικά. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ο συνδυασμός του με πολλά μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα 2020

     
    Βαθμολογία:
    81% of 100 13
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Η επιστροφή του πλέον παραδοσιακού οίνου του Ελληνικού αμπελώνα, έχει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό μας. Σύγχρονη καθαρή οινοποίηση, υψηλής ποιότητας φρούτο, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και στο ποτήρι σας έρχεται ένα μοντέρνος εκπρόσωπος της νέας γενιάς της δημοφιλούς ρετσίνας που έχει ταυτιστεί με την οινοποιητική μας παράδοση.
  4. Μυλωνάς - Άποψη 2014

     
    Βαθμολογία:
    82% of 100 10
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Σαββατιανό, 13% alc.
    Η νέα Άποψη του μικροοινοποιείου Μυλωνά θέλει το Ασύρτικο σε ίση αναλογία με το Σαββατιανό και πέρασμα της μισής ποσότητας του κρασιού από νέο δρύινο βαρέλι για τέσσερις και κάτι μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί με όγκο, λιπαρότητα στο στόμα και αρωματική πολυπλοκότητα που προσδίδει η χρήση δρυός. Για τους λάτρεις των πλούσιων, βαρελάτων κρασιών.
Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

4 είδη

ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Wine of Athens