Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 55

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ούζο Πλωμαρίου - Άδολο 0.2lt
    Ούζο Πλωμαρίου - Άδολο 0.2lt
     
    42% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    7,00 €
    Άδολο η καρδιά της καρδιάς του Ούζου Πλωμαρίου. Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της "καρδιάς" του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την "καρδιά της καρδιάς" του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Ένα εξαιρετικό απόσταγμα τριπλής απόσταξης που δημιουργεί τη νέα ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Στην υγειά σας!
  2. Μαστίχα Skinos 0.2lt
    Μαστίχα Skinos 0.2lt
     
    30% alc.
    8,00 €
    Με εντυπωσιακό άρωμα και γεύση της Μαστίχας Χίου, από την οποία και παράγεται, μια γνήσια μαστίχα που πίνεται σκέτη σαν απεριτίφ ή σαν παγωμένο σφηνάκι.
  3. Ούζο Αέναον 0.7lt
    Ούζο Αέναον 0.7lt
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    9,30 €
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Oύζο με φίνο άρωμα και μοναδική γεύση, που αφήνεσαι να σε κατακτήσει με τη γοητεία του.
  4. Ούζο Πιτσιλαδή 0.2lt
    Ούζο Πιτσιλαδή 0.2lt
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    6,40 €
    Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου, μοναδικής ποιότητας, περιορισμένης παραγωγής, από 100% απόσταγμα. Παραδοσιακός ο τρόπος παραγωγής με μούσκεμα του γλυκάνισου και των σπόρων δημητριακών στη θάλασσα και απόσταξη σε παλιούς χάλκινους άμβυκες σε φωτιά με ξύλα ελιάς. Η συνταγή είναι οικογενειακή και παραμένει η ίδια από την ίδρυση της Ποτοποιίας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα που σύμφωνα με τη φιλοσοφία της οικογένειας προέχει της παραγωγής
  5. Ομηρικό 200ml
    Ομηρικό 200ml
     
    28% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    6,00 €
    Το παραδασιακό Χιακό λικέρ μαστίχας «HOMERICON» παράγεται με εκχύλιση αυθεντικής μαστίχας σε αλκοόλ, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που μας έμαθαν οι παππούδες μας. Η φυσική αυτή ρητίνη που βγαίνει από τους κορμούς των μαστιχόδεντρων, τα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά στα Μαστιχοχώρια του νησιού μας, ξεχωρίζει για το μοναδικό της άρωμα, το πλούσιο σώμα και την έντονη επίγευση με την οποία πλημμυρίζει τον ουρανίσκο μας.
  6. METAXA 7 Stars 200ml
    METAXA 7 Stars 200ml
     
    40% alc.
    7,30 €
    Χρώμα χρυσαφί, λεπτό άρωμα ξύλου και μοσχάτου κρασιού, γεύση γεμάτη, με επίγευση ξύλου και βανίλιας.
  7. Smirnoff Red (200ml)
    Smirnoff Red (200ml)
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    30%
    6,00 €
    Γεύση πλούσια και σύνθετη, με έναν ευδιάκριτο χαρακτήρα σιταριού, ξεκάθαρη που αφήνει ένα ελαφρύ και ευχάριστο κάψιμο στο λαιμό.
  8. METAXA 5 Stars 200ml
    METAXA 5 Stars 200ml
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    5,40 €
    Χρώμα βαθύ μελί, άρωμα ελαφρώς καπνισμένο και ισορροπημένο με νότες μελιού, φρούτων, ελαφριάς δρυός, ανθέων τριαντάφυλλου, γεύση βελούδινη, απαλή και φρουτώδης, με ελαφριά επίγευση ξύλου.
  9. Gordon's Gin 350ml
    Gordon's Gin 350ml
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    9,10 €
    Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τζιν στον κόσμο, με κυρίαρχο το άρωμα του άγριου κυπαρισσιού, αλλά σε ισορροπία με νότες κολίανδρου.
  10. /
    Marie Brizard Caramel Syrup
     
    Βαθμολογία:
    98%
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και επιλεγμένα φυσικά εκχυλίσματα καραμέλας. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση καραμέλας - Χωρίς συντηρητικά και χρώμα.
  11. METAXA 3 Stars 0.35lt
    METAXA 3 Stars 0.35lt
     
    33% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    7,10 €
    Εκλεκτά αποστάγματα που ωριμάζουν για τουλάχιστον τρία χρόνια σε δρύινα βαρέλια, σε ένα ιδανικό πάντρεμα με παλαιωμένο μοσχάτο κρασί αποτελούν την καρδιά του ΜΕΤΑΧΑ 3*. Απολαύστε το σε στιγμές παρέας ή δημιουργείστε μαζί του νέες γευστικές εκπλήξεις.
  12. Monin Grenadine Syrup
    Monin Grenadine Syrup
     
    7,40 €
    Η γρεναδίνη είναι το πιο γνωστό γλυκαντικό και αρωματικό στην ιστορία του Bar. Παρ ότι δύσκολο να το πιστέψουμε δεν έχει καμία σχέση με το σιρόπι ροδιού. Πολλά cocktail περιέχουν γρεναδίνη. Δίνει ένα κόκκινο βαθύ χρώμα και μια γλυκιά γεύση. Το σιρόπι ΜΟΝΙΝ Grenadine είναι ένα μείγμα από κόκκινα μούρα, βανίλια και έντονο κόκκινο χρώμα που ενισχύει ροφήματα, cocktail, γλυκά και πολλές ακόμα συνταγές.
  13. /
    Monin - Sugar Cane (1lt)
     
    Βαθμολογία:
    80%
    7,40 €
    Τα ελαφρώς πράσινα λιβάδια ζαχαροκάλαμου είναι σαν παράδεισος στα νησιά της Καραϊβικής. Το σιρόπι ζάχαρης προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο το οποίο θερίζεται κάτω από τον καυτό ήλιο. Η ΜΟΝΙΝ είναι περήφανη για το MONIN Pure Cane Sugar, ένα υψηλής ποιότητας σιρόπι φτιαγμένο με 100% ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φιλτραρισμένο νερό. Το ΜΟΝΙΝ Pure Cane Sugar είναι τέλειο υποκατάστατο της ζάχαρης αφού αναμειγνείεται εύκολα σε ζεστά ή κρύα ροφήματα.
  14. /
    Marie Brizard Almond Syrup
     
    Βαθμολογία:
    95%
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και επιλεγμένα φυσικά εκχυλίσματα αμυγδάλου. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση αμύγδαλου - Χωρίς συντηρητικά και χρώμα.
  15. /
    Marie Brizard Chocolate-cocoa Syrup
     
    6,00 €
    Φτιαγμένο με αγνή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και φυσικά εκχυλίσματα σοκολάτας. Είναι εξαιρετικά πυκνό και αποκαλύπτει την αυθεντική γεύση σοκολάτας.- Χωρίς συντηρητικά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά