Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 75

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Luxardo limoncello 500ml
    Luxardo limoncello 500ml
     
    27% alc.
    18,00 €
    Χαρακτηριστικό λικέρ με χυμό λεμονιού από τη Νότια Ιταλία. Σερβίρεται κρύο πάνω σε πάγο, ή σε cocktail με φρέσκια λεμονάδα, παγωμένο τσάι ή tonic.
  2. Havana Club 3 Years Old
    Havana Club 3 Years Old
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    19,40 €
    Το Havana Club 3 Años έχει ένα ευχάριστο χρώμα σαν ανοιχτόχρωμo στάχυ κι είναι φωτεινό, διαυγές και πυκνό, αποκαλύπτοντας έτσι την ηλικία του. Έχει έντονη μύτη με τόνους από βανίλια, καραμελωμένα αχλάδια, μπανάνα και μία χροιά καπνισμένης βελανιδιάς. Πολύ ευχάριστο στο στόμα με καπνιστές νότες, νότες βανίλλιας και σοκολάτας.
  3. Gozio Amaretto
    Gozio Amaretto
     
    24% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,10 €
    Το Gozio Amaretto Liqueur, είναι ένα απόσταγμα από 100% φυσικό προϊόν από επιλεγμένα πικραμύγδαλα και διάφορα φρούτα. Έχει έντονο κεχριμπαρένιο χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. ένα ζεστό, ευκολόπιοτο λικέρ με έντονο στη γεύση πικραμύγδαλο.
  4. Russky Standard
    Russky Standard
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    19,40 €
    Εντυπωσιακά απαλή γεύση και ποιότητα που παραμένει ίδια με το πέρασμα του χρόνου.
  5. Liqueur Amaro_Averna
    Amaro Averna
     
    32% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    19,20 €
    Το Averna είναι ένα άριστο ηδύποτο με γεμάτο σώμα και απαλή γεύση, το οποίο πίνεται ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο ή παγωμένο...
  6. Beefeater
    Beefeater
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    20,20 €
    Η μοναδικά φρέσκια και καθαρή γεύση του οφείλεται στη μυστική συνταγή του, που βασίζεται σε επιλεγμένα βότανα από όλο τον κόσμο καθώς και στην παραδοσιακή μέθοδο απόσταξής του. Η φρουτώδης γεύση του χαρακτηρίζεται από στοιχεία juniper, κίτρου, κόλιανδρου και αγγέλικας.
  7. MissTic
    MissTic
     
    28% alc.
    18,90 €
    Το παραδασιακό Χιακό λικέρ μαστίχας «MissTic» παράγεται με εκχύλιση αυθεντικής μαστίχας σε αλκοόλ, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που μας έμαθαν οι παππούδες μας. Η φυσική αυτή ρητίνη που βγαίνει από τους κορμούς των μαστιχόδεντρων, τα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά στα Μαστιχοχώρια του νησιού μας, ξεχωρίζει για το μοναδικό της άρωμα, το πλούσιο σώμα και την έντονη επίγευση με την οποία πλημμυρίζει τον ουρανίσκο μας.
  8. Μαστίχα Skinos
    Μαστίχα Skinos 0.7lt
     
    30% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    19,50 €
    Με εντυπωσιακό άρωμα και γεύση της Μαστίχας Χίου, από την οποία και παράγεται, μια γνήσια μαστίχα που πίνεται σκέτη σαν απεριτίφ ή σαν παγωμένο σφηνάκι.
  9. Plantation Three Stars White Rum
    Plantation Three Stars White Rum
     
    20,60 €

    Φόρος τιμής στα ιστορικά ρούμια που παράγονται στην Καραϊβική, με μια ευγενή μίξη των τριών βασικών τερουάρ της περιοχής: Μπαρμπάντος, Τζαμάικα και Τρινιδάδ.

    Ενώ η Μπαρμπάντος προσφέρει πλούσια και ισορροπημένη γεύση, η Τρινιδάδ προσθέτει φινέτσα και η Τζαμάικα παρέχει μια έμφαση στη δομή.

    Ένα τέλειο ρούμι για Daiquiris.

  10. Bacardi Spiced
    Bacardi Spiced
     
    Βαθμολογία:
    70%
    19,20 €
    Πικάντικο ρούμι από το Bacardi που έχει πάρει το όνομά του απο τη παλαίωση σε ex-bourbon δρύινα βαρέλια.
  11. /
    Monin Fruits - Mango
     
    19,70 €
    Χρησιμοποιήστε το ΜΟΝΙΝ Mango, για να δώσει στα cocktail ή στα ροφήματα σας ένα εξωτικό «αρωματικό μπουκέτο».
  12. /
    Monin Fruits - Coconut
     
    Βαθμολογία:
    90%
    19,70 €
    Αφήστε το MONIN Coco να δώσει γεύση σε όλα τα τροπικά ροφήματα σας…..όπως η Piña-Colada, ή ακόμα και σε ροφήματα με καφέ.
  13. Pisco Capel Especial
    Pisco Capel Especial
     
    35% alc.
    21,50 €
    Εξαιρετικά περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Ενα κλασικό χιλιανό απόσταγμα απο σταφύλια με ισορροπημένο άρωμα μεταξύ φρούτου και ξύλου, και ένα τόνο γεύσης απο μοσχοκάρυδο. Το τελείωμα του είναι ισορροπημένο, απαλό και επίμονο.
  14. N.O.S (No Ordinary Spirit)
    N.O.S (No Ordinary Spirit)
     
    35% alc.
    20,80 €
    Το N.O.S. (No Ordinary Spirit) είναι ένα ιδιαίτερο ποτό, που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Διακρίνεται για τη σύνθετη και ισορροπημένη γεύση του, σε συνδυασμό με το απαλό και ντελικάτο αρωματικό του προφίλ. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα συστατικά, από τις καλύτερες περιοχές, μαζεμένα με το χέρι την καλύτερη στιγμή του χρόνου. Το N.O.S. φέρνει τα αρώματα της μεσογείου στο ποτήρι σου, αρωματικά λάιμ, γευστικά γκρέιπφρουτ, δροσιστικές νότες από φύλλα μέντας συμπληρώνουν την μοναδικότητα της σπάνιας μαστίχας συνθέτοντας ένα εξαιρετικό και συναρπαστικό αποτέλεσμα που όμοιο του δεν υπάρχει. Κατάλληλο για να το πιείς σκέτο, με πάγο ή να το αναμίξεις με το αγαπημένο σου τόνικ ή λεμονάδα.
  15. Southern Comfort
    Southern Comfort
     
    35% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    20,50 €
    Ο μοναδικός συνδυασμός γεύσεων του Southern Comfort οφείλεται στην καλά ισορροπημένη ανάμειξη των βασικών συστατικών Whiskey-Φρούτα–Μπαχαρικά. Η πλούσια γεύση τους έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν whiskey, λικέρ ακόμα και μαύρο ρούμι λόγω των έντονων πλούσιων αρωμάτων του. Προϊόν με γεμάτη γεύση και ευχάριστα αρώματα, ιδανικό για να το πιούμε σκέτο ή με cola, χυμό πορτοκάλι, σόδα & lιme.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά