Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-23 από 23

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Tonic Water Three Cents (200ml)
    Tonic Water Three Cents (200ml)
     
    Βαθμολογία:
    86%
    1,70 €
    Ένα εξαιρετικό tonic με φυσαλίδες που διαρκούν για το απόλυτο Gin & Tonic
  2. Tonic Water Three Cents Zero (200ml)
    Tonic Water Three Cents Zero (200ml)
     
    1,70 €
    Ένα υψηλής ποιότητας Tonic για να συνοδεύσει το premium gin ή την vodka σας. Η απόλυτη επιλογή για το τέλειο Gin & Tonic χωρίς ζάχαρη. Η υψηλή ποιότητα και γεύση της αυθεντικής συνταγής χωρίς ζάχαρη.
  3. Pink Grapefruit Three Cents Zero (200ml)
    Pink Grapefruit Three Cents Zero (200ml)
     
    1,70 €
    Μια αρωματική σόδα εξαιρετικής ποιότητας από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ, που διακρίνεται για το έντονο και σύνθετο άρωμά της χωρίς ζάχαρη. Η υψηλή ποιότητα και γεύση της αυθεντικής συνταγής χωρίς ζάχαρη. Απολαύστε το παγωμένο ως αναψυκτικό.
  4. Sparkling Lemonade Soda (200ml)
    Sparkling Lemonade Soda (200ml)
     
    Βαθμολογία:
    90%
    Ειδική Τιμή 1,45 € Κανονική τιμή 1,70 €
    Λήξη 8/6
    Για όσους ψάχνουν ένα δροσιστικό αναψυκτικό για όλες τις ώρες της ημέρας μια φρέσκια προσέγγιση σπιτικής, αυθεντικής λεμονάδας με έντονη αρωματική πολυπλοκότητα. Συνδυασμός λεμονιών, lime, και των αυστραλιανής προέλευσης- Finger Lime.
  5. Ούζο 12 50ml
    Ούζο 12 50ml
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    1,20 €
    Κωνσταντινούπολη. Τόπος συνάντησης πολιτισμών, αρωμάτων και γεύσεων. Τόπος γέννησης του Ούζο 12. Από εδώ άρχισαν όλα. Εδώ και 125 χρόνια, εκλεκτοί καρποί και βότανα από την Ανατολή παντρεύονται αρμονικά με την ίδια μυστική συνταγή και δίνουν, μετά από διπλή απόσταξη, το αγαπημένο Ούζο των Ελλήνων.
  6. Vermouth Veroni Rosso με δώρο 1 ποτήρι
    Vermouth Veroni Rosso με δώρο 1 ποτήρι
     
    0,00 €
    To Veroni Rosso στην όψη είναι απαλής έντασης κεραμιδί. Στη μύτη, αναδύονται φρουτώδη αρώματα όπως αποξηραμένο κεράσι, δαμάσκηνο και φλούδες πορτοκαλιού τα οποία δένουν περίτεχνα με τα βοτανικά χαρακτηριστικά από το δεντρολίβανο, φασκόμηλο, χαμομήλι, και μαύρο τσάι ενώ το αρωματικό μπουκέτο συμπληρώνουν οι γλυκές νότες βανίλιας και κανέλλας. Το στόμα ακολουθεί τα αρωματικά χαρακτηριστικά με μια ιδιαίτερη πολυπλοκότητα από τις υπόπικρες νότες νεραντζιού και κινίνης οι οποίες δένουν ευχάριστα με τα κόκκινα αποξηραμένα φρούτα.
  7. Τσίπουρο Αγιονέρι 50ml
    Τσίπουρο Αγιονέρι 50ml
     
    40% alc.
    1,70 €
    Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Bελούδινο, κομψό με φρουτώδη χαρακτηριστικά σε φόντο πικάντικων μπαχαρικών που του χαρίζει η παλαίωσή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Γευσιγνωστικές σημειώσεις: ΟΨΗ: Λαμπερό με απαλές χρυσοκίτρινες ανταύγειες. ΜΥΤΗ: Καθαρό, έντονο με ανθώδη χαρακτηριστικά εσπεριδοειδών (κουμ-κουάτ) και βοτάνων (ευκάλυπτος) σε φόντο γλυκών μπαχαρικών(μοσχοκάρυδο, γαρύφαλλο, κανέλλα) και νότες από μέλι, δέρμα και καπνό. ΣΤΟΜΑ: Μεσαίας έντασης, βελούδινο και ισορροπημένο στόμα, φρουτώδης και βοτανικός χαρακτήρας που συνοδεύεται από γλυκά μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα. ΕΠΙΓΕΥΣΗ: Μεσαίας διάρκειας με τα εσπεριδοειδή και τα βότανα σε αρμονία με τα γλυκά μπαχαρικά και τα αποξηραμένα φρούτα.
  8. Τσίπουρο Τσιλιλή χωρίς Γλυκάνισο 50ml
    Τσίπουρο Τσιλιλή χωρίς Γλυκάνισο 50ml
     
    42% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    1,30 €
    Οι εκλεκτότερες ποικιλίες σταφυλιών της Θεσσαλίας ζυμώθηκαν σχολαστικά και αποστάχθηκαν σταγόνα-σταγόνα σε μικρούς χάλκινους αποστακτήρες ατμού. Εμφανίζει ένα μοναδικό μπουκέτο αρωμάτων ανθών εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλων. Πληθωρικό στη γεύση με διάρκεια στην επίγευση, ισορροπεί εντυπωσιακά. Είναι ένα αυθεντικό απόσταγμα που απευθύνεται σ’ αυτούς που τιμούν την παράδοση και εκτιμούν την ποιότητα. Απολαμβάνεται σαν ορεκτικό με συνοδεία αλμυρών μεζέδων αλλά και σαν χωνευτικό στο τέλος ενός καλού γεύματος.
Σελίδα
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά