You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Ποτά
-
Ούζο Veto Metallic (0.2lt)
42% alc.
7,40 €Ούζο με υπέροχο θαλασσινό χαρακτήρα, πυκνό σώμα και πλούσιο ισορροπημένο, ελαφρύ και γλυκό άρωμα -
Τσίπουρο Μπαμπατζίμ χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
40% alc.
4,60 €Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ , το αυθεντικό απόσταγμα χωρίς γλυκάνισο, με το πλούσιο άρωμά του και τη μεταξένια γεύση του, είναι ένα ποτό που συνοδεύει άριστα όλους τους θαλασσινούς μας μεζέδες ή όχι μόνο, πίνεται και σκέτο ως απεριτίφ. -
Τσίπουρο Μπαμπατζίμ με Γλυκάνισο 0.2lt
42% alc.
4,70 €Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο διακρίνεται για την γλυκιά και αρωματική του γεύση. Σερβίρετέ το με πάγο και νερό σε ψηλό ποτήρι. Στην υγειά σας! -
Ούζο Πλωμαρίου 0.2lt
40% alc.
4,60 €Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, με τη χαρακτηριστική γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα, περιέχει: μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, γλυκάνισο Λισβορίου, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, αστεροειδές, κανέλα, μοσχοκάρυδο, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της Λεσβιακής γης και αλάτι από τις αλυκές Καλλονής Λέσβου. -
Τσίπουρο Αγιονέρι 0.2lt
40% alc.
5,60 €Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων. Αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου σαν υποβαθρο και μπροστά εσπεριδοειδή και ευκάλυπτος, έρχονται να υποστηρίξουν γεύσεις αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικών με χαρακτήρα μαλακό και ισορροπημένο. -
Τσίπουρο Οικογένεια Κατσάρου Συλλεκτικό (200ml)
40% alc.
5,40 €Τσίπουρο χωρίς Γλυκάνισο από τον Τύρναβο και την Οικογένεια Κατσάρου που από το 1856 κρατά τη συνταγή και τη γεύση του αγνή σε συλλεκτική φιάλη 0.2lt -
Απόσταγμα Σταφυλιού Μοσχάτο Αμβούργου 0.2lt
41% alc.
7,80 €Φινετσάτη μύτη, με γλυκά αρώματα τριαντάφυλλου και βανίλιας σε φόντο περγαμόντου και κουμ κουάτ. Στο στόμα στρογγυλό, ευγενές, με πληθωρικά αρώματα και κομψή επίνευση πικρής σοκολάτας. -
Τσίπουρο Ηδωνικό με Γλυκάνισο 0.2lt
43% alc.
5,20 €H αυθεντική γεύση της ελληνικής παράδοσης κρύβεται μέσα στο αγαπημένο αυτό απόσταγμα χάρη στην παρουσία ενός εκλεκτού, αρωματικού βότανου της ελληνικής φύσης: του μακεδονικού γλυκάνισου που, εδώ και αιώνες, γλυκαίνει τις καρδιές των ελλήνων. -
Τσίπουρο Ηδωνικό χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
40% alc.
5,20 €To Ηδωνικό είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα εκλεκτών ποικιλιών και φόντο άνθη πορτοκαλιάς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αυθεντικότερη grappa. Παγωμένο, χωρίς όμως παγάκια, κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις. -
Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε 0.2lt
46% alc.
4,40 €Το κλασικό ούζο από το 1860, γνήσιο απόσταγμα γλυκάνισου και αρωματικών φυτών που παράγεται στους 46% Vol, με ευχάριστο άρωμα, διαφανές χρώμα και απαλή γεύση. -
Τσίπουρο Αποστολάκη Χωρίς Γλυκάνισο 0.2lt
40% alc.
4,60 €Χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες, πίνεται όλες τις ώρες και συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και πιάτα με θαλασσινά. -
Ούζο Πλωμαρίου - Άδολο 0.2lt
42% alc.
7,00 €Άδολο η καρδιά της καρδιάς του Ούζου Πλωμαρίου. Το Άδολο είναι η τρίτη απόσταξη της "καρδιάς" του Ούζου Πλωμαρίου που αποστάζεται με υπομονή, για 13 ώρες, μέσα στο σφυληρατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την "καρδιά της καρδιάς" του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Ένα εξαιρετικό απόσταγμα τριπλής απόσταξης που δημιουργεί τη νέα ξεχωριστή κατηγορία εκλεκτού ούζου για όλους εκείνους που αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Στην υγειά σας! -
Μαστίχα Skinos 0.2lt
30% alc.
8,00 €Με εντυπωσιακό άρωμα και γεύση της Μαστίχας Χίου, από την οποία και παράγεται, μια γνήσια μαστίχα που πίνεται σκέτη σαν απεριτίφ ή σαν παγωμένο σφηνάκι. -
Ούζο Αέναον 0.7lt
38% alc.
9,30 €Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοιOύζο με φίνο άρωμα και μοναδική γεύση, που αφήνεσαι να σε κατακτήσει με τη γοητεία του. -
Ούζο Πιτσιλαδή 0.2lt
40% alc.
6,40 €Αυθεντικό ούζο Πλωμαρίου, μοναδικής ποιότητας, περιορισμένης παραγωγής, από 100% απόσταγμα. Παραδοσιακός ο τρόπος παραγωγής με μούσκεμα του γλυκάνισου και των σπόρων δημητριακών στη θάλασσα και απόσταξη σε παλιούς χάλκινους άμβυκες σε φωτιά με ξύλα ελιάς. Η συνταγή είναι οικογενειακή και παραμένει η ίδια από την ίδρυση της Ποτοποιίας, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα που σύμφωνα με τη φιλοσοφία της οικογένειας προέχει της παραγωγής