Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 66

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Chairman’s Reserve
    Chairman’s Reserve
     
    Βαθμολογία:
    98%
    26,80 €
    Πρόκειται για ρούμι που ταιριάζει σε όσους θέλουν το ποτό τους με γλυκές γεύσεις.Μπανάνες, καρύδες, κορόμηλα, καραμέλα, είναι μερικά μόνο από τα αρώματα και τις γεύσεις που θα συναντήσουμε.
  2. El Jimador Reposado
    El Jimador Reposado
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    28,90 €
    H El Jimador Reposado, με απαλή γεύση, και εξ' ίσου εξαιρετικά απαλό κίτρινο χρώμα, παράγεται 100% από την μπλε αγαύη. Είναι όμως ο ιδιαίτερος τρόπος ωρίμανσής της που της δίνει το μοναδικό της άρωμα, με βασικό αυτό της ψημένης αγαύης και με νύξεις κανέλας και ξύλου.
  3. El Jimador Blanco
    El Jimador Blanco
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    27,10 €
    Με ασυνήθιστα απαλή γεύση, διάφανο κρυστάλλινο χρώμα, 100% από μπλέ αγαύη με άρωματα πράσινου μήλου, μπλε αγαύης και μπαχαρικών.
  4. Barcelo Imperial
    Barcelo Imperial
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    31,00 €
    Φωτεινό και ζεστό χρώμα χαλκού και φίνα αρώματα ανανά, βανίλιας και μαύρων ώριμων φρούτων. Από γεύση, ξεχωρίζουμε τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και τα μπαχαρικά, σ'αυτο το έξοχο, απόλυτα ισορροπημένο ρούμι.
  5. Mataroa Gin Pink
    Mataroa Gin Pink
     
    41.5% alc.
    31,60 €
    Η σύνθεση του Mataroa Pink βασίζεται στην ήδη αγαπηµένη σύνθεση του Mataroa Mediterranean Dry Gin (δώδεκα εκλεκτά βοτανικά συστατικά από χώρες της Μεσογείου), εµπλουτισµένη µε δύο συστατικά-κλειδιά, πάντα Μεσογειακά, το Ρόδι και τον Ιβίσκο. Ελάχιστα πιο ελαφρύ σε αλκοολικούς βαθµούς, αλλά µε εξίσου πλούσια και ιδιαίτερη γεύση, το Mataroa Pink µπορεί να αποτελέσει βάση για premium cocktails, αλλά να σερβιριστεί και µόνο του, µε λίγο πάγο.
  6. Liqueur Amaro_Averna
    Nonino Amaro Quintessentia
     
    35% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    27,70 €
    Αρώματα απο πορτοκάλι, θυμάρι και εξωτικές νότες mango και πιπεράτη γλυκόξινη γεύση σε ένα Amaro απο το γνωστό "σπίτι" της Grappa Nonino.
  7. Ketel One
    Ketel One
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    26,60 €
    Premium βότκα από την Ολλανδία
  8. Stoli Gold
    Stoli Gold
     
    Βαθμολογία:
    90%
    31,00 €
    Η ανανεωμένη Stoli Gold αποτελεί μια έκφραση σύγχρονων και μοντέρνων μεθόδων παρασκευής, τηρώντας παράλληλα τους κλασικούς κανόνες για ένα ασυναγώνιστο τελικό αποτέλεσμα. Καμία άλλη βότκα δεν χρησιμοποιεί τόσο πολύτιμες πρώτες ύλες για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά πλούσιο γευστικό προφίλ.
  9. Pampero Seleccion
    Pampero Seleccion
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    30,00 €
    Ένα premium ισορροπημένο σκούρο ρούμι με μία πλούσια αλλά ισορροπημένη γεύση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ξύλου, καθώς και ένα μοναδικό άρωμα που προέρχεται από την μακροχρόνια παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλια. Στα bars του Caracas ο κόσμος απολαμβάνει το Pampero Seleccion με έναν παραδοσιακό τρόπο συνδυάζοντάς το με lime βουτηγμένο σε ζάχαρη και καφέ. Είναι περισσότερο δυναμικό από το Pampero Especial και πιο απλό από το Pampero Aniversario. Καταναλώνεται συνήθως σκέτο με πάγο.
  10. Kraken Black Spiced
    Kraken Black Spiced
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    30,60 €
    Εξαιρετικό spiced ρούμι σε υπέροχη συσκευασία. Παίρνει το όνομα του απο το μυθικό θαλάσσιο τέρας, και ο συνδυασμός από ρούμι της Καραϊβικής που περιέχει σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των πλούσιων ρούμι.
  11. Bulldog
    Bulldog
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    29,30 €
    Αγγλικό τζιν με εξαιρετικά απαλή γεύση, ενώ ταυτόχρονα αναμειγνύεται με τα πάντα.
  12. Artesano 8 Years Old
    Artesano 8 Years Old
     
    40% alc.
    30,00 €
    Το Artesano 8 ετών ,είναι το ρούμι της οικογένειας των Artesano, με την μεγαλύτερη παλαίωση, που στοχεύει να εκφράσει τον χαρακτήρα και την διαφορετικότητα της Βενεζουέλας, μητέρας των πιο εκλεκτών ρούμι. Έχει έντονη, πλούσια και πολύπλοκη γεύση με φρουτώδης αλλά και πικάντικες νότες χαρακτηριστικές της μακρόχρονης παλαίωσης.
  13. Pisco Primero Quebranta
    Pisco Primero Quebranta
     
    41.3% alc.
    30,30 €
    Ενα παραδοσιακό περουβιανό απόσταγμα που μοιάζει με τη Grappa αλλά και το τσίπουρο. Το Pisco Primero αποστάζεται και εμφιαλώνεται σε ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια στην κοιλάδα Ica και παράγεται από σταφύλια της ποικιλίας Quebranta.
  14. Drambuie Liqueur
    Drambuie Liqueur
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    29,60 €
    Ένα χρυσό λικέρ που παράγεται από παλαιωμένα malt ουίσκυ, βύνη, μέλι ερείκης και ένα μυστικό μίγμα χορταρικών και μπαχαρικών, με γεύση από σαφράν, μέλι, γλυκάνισο, μοσχοκάρυδο και χορταρικά.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά