Ποτά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 81

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Cachaça Janeiro
    Cachaça Janeiro
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,30 €
    Η Cachaca Janeiro είναι 100% βραζιλιάνικο απόσταγμα οινοπνευματώδους ποτού, φτιαγμένο από τη ζύμωση πιεσμένου χυμού ζαχαροκάλαμου. Παράγεται και εμφιαλώνεται στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο αδιάλειπτα από το 1886 και αναγνωρίζεται ως το τέλειο συστατικό για να φτιάξεις γλυκόπιοτη, αναζωογονητική και εύγευστη Caipirinha.
  2. Sierra Silver
    Sierra Silver
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    20,70 €
    Η SIERRA Tequila Silver είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από το χυμό του καρπού αγκάβε, καλαμοσάκχαρου και ενζύμων. Μετά από διπλή απόσταξη σε κλασσικούς άμβυκες ασυνεχούς λειτουργίας, η τεκίλα εμφιαλώνεται αμέσως.
  3. Captain Morgan Black
    Captain Morgan Black
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    21,30 €
    Πλούσιο σε γεύση, σκουρόχρωμο και γλυκόπιοτο, το δυνατό ρούμι των πειρατών της Τζαμάικα.
  4. Bacardi Black
    Bacardi Black
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    20,90 €
    Μέσα στις καινοτομίες που έκανε στο ρούμι, ο ιδρυτής Don Facundo Bacardi είναι η δημιουργία του Bacardi Black, το οποίο έχει παρασκευαστεί με το ίδιο πάθος για ένα μοναδικό ανώτερο χαρακτήρα.
  5. Sambuca Molinari
    Sambuca Molinari
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    19,20 €
    Η γεύση και το άρωμα της Sambuca Extra Molinari βασίζεται στο γλυκάνισο. Το γλυκάνισο συνδυάζεται με αλκοόλ, σιτάρι, ζάχαρη και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε στάχτες, καθώς και άλλα φυσικά αρώματα των οποίων η φόρμουλα της οικογένειας κρατά επτασφράγιστο μυστικό.
  6. Artesano 3 Years Old
    Artesano 3 Years Old
     
    40% alc.
    20,70 €
    Το Artesano 3 ετών είναι ένα απαλό, φινετσάτο ρούμι από την περιοχή του Trinidad & Tobago με παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Χαρακτηρίζεται από τον γλυκό, φρουτώδη και ανθικό του χαρακτήρα, κάνοντας το ιδανικό συστατικό για cocktail και Long drinks.
  7. Absolut Citron
    Absolut Citron
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    19,80 €
    Η ABSOLUT CITRON παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και σε αντίθεση με άλλες αρωματισμένες βότκες, δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη. Για να το πούμε απλά: η γεύση της ABSOLUT CITRON είναι απαλή και μεστή, με φρουτώδη χαρακτήρα λεμονιού και μοσχολέμονου, σε συνδυασμό με μια νότα από φλούδα λεμονιού.
  8. Absolut Vanilia
    Absolut Vanilia
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    19,30 €
    Η ABSOLUT VANILLA παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και σε αντίθεση με άλλες αρωματισμένες βότκες, δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη. Η γεύση της είναι πλούσια, μεστή και σύνθετη. Διαθέτει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα βανίλιας, σε συνδυασμό με νότες καραμέλας και μια υποψία μαύρης σοκολάτας.
  9. Artesano Jamaica Dark Aged
    Artesano Jamaica Dark Aged
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    21,20 €
    Αποστάζεται με μεράκι και έμφαση στην τελειότητα, ωριμάζει υπομονετικά και εμφιαλώνεται στο αποκορύφωμα του. Σύνθετο αλλά και απαλό.
  10. Absolut Mandrin
    Absolut Mandrin
     
    40% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,80 €
    Η ABSOLUT MANDARIN παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και σε αντίθεση με άλλες αρωματισμένες βότκες, δεν περιέχει καθόλου πρόσθετη ζάχαρη. Η γεύση της είναι σύνθετη, απαλή και μεστή, με φρουτώδη χαρακτήρα μανταρινιού και πορτοκαλιού, σε συνδυασμό με μια νότα από φλούδα πορτοκαλιού.
  11. Smirnoff Red
    Smirnoff Red
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    18,40 €
    Γεύση πλούσια και σύνθετη, με έναν ευδιάκριτο χαρακτήρα σιταριού, ξεκάθαρη που αφήνει ένα ελαφρύ και ευχάριστο κάψιμο στο λαιμό.
  12. Stoli Salted Caramel
    Stoli Salted Caramel
     
    Βαθμολογία:
    96%
    19,00 €
    Vodka με γεύση καραμέλας ελαφρά αλατισμένης
  13. Stoli Vanil
    Stoli Vanil
     
    37.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    19,00 €
    Οι κόκκοι bourbon vanilla προέρχονται από τη Μαδαγασκάρη και θεωρούνται διεθνώς η καλύτερη ποιότητα βανίλιας στον κόσμο - αυτή η βανίλια δίνει την πλούσια γεύση βανίλιας στην καρδιά της Stoli Vanil.
  14. Stoli 0.70lt
    Stoli 0.70lt
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    19,00 €
    Καθαρή μύτη με διακριτικά αρώματα βουτύρου και λευκού πιπεριού. Απαλή και «βελούδινη» στο στόμα με πλούσιο, ελαιώδες σώμα και διακριτικές «ορυκτές» νότες. Τελείωμα καθαρό και απαλό με νότες γλυκάνισου και αμυγδάλου.
  15. Artesano Rum Silver
    Artesano Rum Silver
     
    38% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    18,90 €
    Εντυπωσιακό κρυστάλλινο και ξηρό ρούμι με άψογα εκλεπτυσμένη γεύση και σε αρμονική αντίθεση με το καταπράσινο και εύφορο νησί στο οποίο παράγεται. Αποτελεί εξαιρετικό " καμβά" για κάθε bartender που θέλει να δημιουργήσει signature συνταγές και για κάθε καταναλωτή που αγαπά να απολαμβάνει τα rum based cocktails.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ποτά