Ουίσκι

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 71

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Lagavulin 8 Year Old
    Lagavulin 8 Year Old
     
    48% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    62,00 €
    Διατηρώντας τα γευστικά χαρακτηριστικά που κάνουν το Lagavulin αγαπητό στους καταναλωτές, το Lagavulin 8 ετων διαθέτει ακόμη πιο έντονη παλέτα γεύσεων: γλυκό, ζεστό, με ακόμη πιο έντονη γεύση καπνού. Καθαρή, μακρά, καπνιστή επίγευση. Πρόκειται για μια εξευγενισμένη και εκλεκτή έκδοση του Lagavulin, με τα χαρακτηριστικά καπνιστά αρώματα και την εξαιρετική γεύση.
  2. Fettercairn 16 years Old
    Fettercairn 16 years Old
     
    46.4% alc.
    98,00 €
    Η τρίτη ετήσια έκδοση του Fettercairn 16 ετών, περιλαμβάνει παλαίωση σε βαρελια bourbon, oloroso και pedro ximenez sherry. Στη μύτη βρίσκουμε την κλασσική για βαρέλι bourbon βανίλια, ακολουθούμενη απο τροπικά φρούτα όπως μάνγκο κι ανανά, καθώς κι αποξηραμένα σύκα.Απο γεύσεις, εμφανίζεται ξανά η βανίλια, μαζί με γλυκιά σταφίδα και μπαχαρικά όπως το πιπέρι και η κανέλα. Ωραίο whisky.
  3. Bruichladdich Bere Barley 2012
    Bruichladdich Bere Barley 2012
     
    50% alc.
    98,20 €
    Εξαιρετικά περιορισμένης διαθεσιμότητας έκδοση, το Bere Barley του 2012 παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας αυτήν την αρχαία ποικιλία δημητριακών που το αποστακτήριο συνεργάζεται με το University of the Highlands and Islands από το 2005 για να το επαναφέρει στη βιομηχανία του ουίσκι.
  4. Dalmore Port Wood Reserve
    Dalmore Port Wood Reserve
     
    46,5% alc.
    93,80 €
    Συνδυασμός βαρελιών πρώην bourbon και πρώην port σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον whisky. Αρώματα εσπεριδοειδών, όπως πορτοκάλι και νεράτζι, κι απο κοντά μικρά και μεγαλύτερα μαύρα φρούτα, όπως βατόμουρα και δαμάσκηνα.Απο γεύσεις, σοκολάτα γάλακτος, αποξηραμένα βερύκοκα και μέλι, είναι οι πιο χαρακτηριστικές.
  5. Caol Ila Distillers Edition
    Caol Ila Distillers Edition
     
    43% alc.
    84,10 €
    Άρωμα φλούδας πορτοκαλιού, μαζί με μπόλικο τυρφώδη καπνό και δημητριακά.Γλυκές γεύσεις μαύρης ζάχαρης, σταφίδας, βανίλιας, συνοδεύουν την ελαφριά ξηρότητα στο φινάλε.Διπλή παλαίωση σε πρώην bourbon και πρώην Moscatel βαρέλια. Έξοχο.
  6. Ardbeg 10 Year Old
    Ardbeg 10 Year Old
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    94%
    65,90 €
    Το Ardbeg 10 ετών είναι το πλέον καπνιστό whisky όλων ως προς τη μύτη και το τρίτο πιο καπνιστό ως προς τις γέυσεις, με το λάιμ, το θαλασσινό σπρέυ και το κριθάρι να είναι κάποιες απο αυτές.
  7. Glendronach Portwood
    Glendronach Portwood
     
    46% alc.
    77,30 €
    Δέκα ετών ουίσκι με γεμάτη φρούτα έκρφραση, με στρώματα από ώριμα μούρα να κυλούν στο χαρακτηριστικό μακρύ, παρατεταμένο φινίρισμα της.
  8. Glenmorangie Nectar D'Or
    Glenmorangie Nectar D'Or
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    62,00 €
    Αρώματα που θυμίζουν λεμόνι, αχλάδι και λουλούδια για αυτό το γεμάτο whisky με κρεμώδεις γεύσεις αλμυρές και γλυκές ταυτόχρονα στο τελείωμα.
  9. Craigellachie 13 ετών
    Craigellachie 13 ετών
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    72,20 €
    Μαρμελάδα πορτοκάλι, μέλι και μια υποψία καπνού στη μύτη. Στη γεύση έρχεται ελαιώδες και γλυκό, με σαφείς νύξεις βύνης και ανανά. Πολύ ωραίο whisky, με φινετσάτο, ελαφρώς καπνιστό τελείωμα.
  10. BenRiach 12 ετών Smoky
    BenRiach 12 ετών Smoky
     
    46% alc.
    68,40 €
    Πολύ ωραίος συνδυασμός καπνού και γλύκας. Μέλι, σοκολάτα, πούρα, αποξηραμένα σύκα, δημιουργούν μια πολύ ωραία γευστική και αρωματική παλέτα.
  11. Glenglassaugh Portsoy
    Glenglassaugh Portsoy
     
    49.1% alc.
    76,60 €
    Βρισκόμαστε ενώπιον μιας καταπληκτικής δουλειάς απο τη μετρ του είδους Rachel Barrie. Καταιγισμός γεύσεων και αρωμάτων, για αυτό το whisky πασπαρτού. Θαλασσινή αλμύρα, γλυκά ζαχαρωτά, ελαφριά αίσθηση τύρφης, λίγο παραπάνω καπνός, μαύρη σοκολάτα , καραμελωμένα αμύγδαλα, είναι μόνο μια ιδέα απο τα πολλά που θα βρούμε. Βαρέλια bourbon, sherry και port, χρησιμοποιήθηκαν για την παλαίωση αυτού του υπέροχου must have whisky.
  12. Ardbeg An Oa
    Ardbeg An Oa
     
    46.6% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    71,90 €
    Μπανάνα, βανίλια, σοκολάτα γάλακτος και μπαχαρικά στη μύτη. Καταιγισμός γεύσεων στον ουρανίσκο. Ξανά σοκολάτα γάλακτος, λίγη μέντα, φλούδες πορτοκαλιού, μπόλικη γλυκιά κάπνα. Απίθανο whisky.
  13. Waterford Gaia Organic
    Waterford Gaia Organic
     
    50% alc.
    76,80 €
    Οργανικό κριθάρι από πέντε φάρμες της Ιρλανδίας. Στη μύτη βανίλιες και βρεγμένο ξύλο. Πολύπλοκες και ωραίες γεύσεις δαμάσκηνου, μαρμελάδας σύκου και γλυκών μπαχαρικών, με μια πολύ μικρή αίσθηση καψαλισμένου ξύλου. Ωραίο whiskey.
  14. Glenmorangie The Quinta Ruban
    Glenmorangie Quinta Ruban
     
    46% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    58,60 €
    Κλασική πολυπλοκότητα στη μύτη για Morangie, με αρώματα μπαχαρικών, βανίλιας και γκρέιπ φρουτ. Γεμάτο, ζουμερό Whisky με γεύσεις γλυκών δημητριακών με απόλυτη ισορροπία, ανάμεσα σε γλυκό και ελαφρώς ξινό.
  15. Waterford Lake Field
    Waterford Lake Field
     
    50% alc.
    70,50 €
    Πολύ ενδιαφέρουσα μύτη που κινείται μεταξύ γλυκού και ξινού. Φρέσκα δημητριακά, μπισκότα βουτύρου και λίγα εσπεριδοειδή. Στον ουρανίσκο έρχεται με πιο πολύ γλύκα, με βατόμουρα, κεράσια και λίγο δέρμα. Σύνθετο και πολύ ευχάριστο.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Ουίσκι